СКАПАНИ КАРДАРАШИ И НАРКОМАНИ
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Kris написа:err0r написа:В мола има паркинг, но човека сигурно е решил, че не си струва за 5 минути работа 20 минути да си търси място за паркиране...
Кофти случка.
Паркинга там е безплатен за първите 2часа и както виждате си заслужава...
Aз това го знам. Просто понякога наистина е МНОГО изнервящо да си търсиш място на -4-ти етаж. Затова просто е решил да се паркира на Стамболийски примерно за 5 минути и да си свърши работата.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Kris написа:err0r написа:В мола има паркинг, но човека сигурно е решил, че не си струва за 5 минути работа 20 минути да си търси място за паркиране...
Кофти случка.
Паркинга там е безплатен за първите 2часа и както виждате си заслужава. Иначе е много гадно да си намериш колата в такова състояние.
Да де, ама тоя паркинг е препълнен, примерно снощи ходих дотам и нямаше къде да се спре на паркинга и по случайност се освободи едно място отвън и трябваше да спра отвъм за 3 часа... просто паркинга е недостатъчен за капацитета на мола

Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
Мъка
колеги мерси много пак,бях на работа цял ден и сега влизам и гледам,ходих до охраната на мола и ми показаха запис на камерите и се вижда 3 ма пича как ми я раскостват и един трагва след мен сичките бяха със качулки само този който ме следи е без но несе вижда на камерите защото явно е знаел каде стоят.тъпа работа но какво да се прави.А бях за не повече от 5 мин.затова несум търсил долу места и бях паркирал на входа на мола парва кола ,дори охраната не била видяла нищо,а като си трагнха отсреща имаше и полицаи даже но......
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
Re: за
аз съм абсолютно за да ,така ще и растрия бате че незнам,ще ги хвана и ще им сложа ръцете на багажника и няколко пъти ще го отварям и затварям докато пъстите не им заприличат на хармоника,после на витоша ги качвам макар че неми се хаби бензин ама за тях винаги!! та там и голи на някое дърво и ще викна травестити и глей кво стаава.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ХОРА НЕ ПАРКИРАЙТЕ ОКОЛО МОЛА БЕЗ ДА ИМАТЕ НАДЗОР НАД КОЛАТА!!!!
Колега и аз изгорях там наскоро. Много гадно. Бях спрял в пресечката на ъгъла на мола петък вечер, няма места в паркинга и по няква случайност ОГРОМНАТА ГРЕШКА да си забравя панела точно на това прокелто място. Връщам се стъклото напарчета из цялото купе и панела итръгнат, Sony-то на 2 месеца за 500лв сега отива в кофата
А там маса цигани и наркомани има, тяхната @**$@!(*!#(!(*%!(%(!%
От опел форума 1, който живеел там беше писал, че там просто е ужаса, крадяли даже от охраняемия паркинг пазача докато пускал вода
Някъв пич му свили някъв як Pioneer с усилватели направо изкъртили табла и всичко леле там не стъпвам повече...
Скапана държава...
Колега и аз изгорях там наскоро. Много гадно. Бях спрял в пресечката на ъгъла на мола петък вечер, няма места в паркинга и по няква случайност ОГРОМНАТА ГРЕШКА да си забравя панела точно на това прокелто място. Връщам се стъклото напарчета из цялото купе и панела итръгнат, Sony-то на 2 месеца за 500лв сега отива в кофата

А там маса цигани и наркомани има, тяхната @**$@!(*!#(!(*%!(%(!%

От опел форума 1, който живеел там беше писал, че там просто е ужаса, крадяли даже от охраняемия паркинг пазача докато пускал вода

Някъв пич му свили някъв як Pioneer с усилватели направо изкъртили табла и всичко леле там не стъпвам повече...

Скапана държава...
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3