7 катастрофи за ден на новия участък от ”Тракия”!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kris_j
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 46 2004г
- Мечтае да кара: чисто нова Скания
Вие се смеете ама само за 1 ден трима се метнали там
Я помислете за месец колко ще попълнят статистиката
И то защото някой малоумник не си е свършил работата както трябва

Я помислете за месец колко ще попълнят статистиката

И то защото някой малоумник не си е свършил работата както трябва

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Така се прави
После почват писането на актове за несъобразена скорост и заради многото катастрофи се вдигат глобите-познатия сценарий
А с тия каруци около Стара и Нова Загора е почти като в играта Carmageddon, само дето като уцелиш каруцата без нито един светлоотразител в 1 през нощта, пълна с мангали и крадени домати, почва да те съди държавата...(случката е реална)
Тия от КАТ почват да ми се струват излишна институция

А с тия каруци около Стара и Нова Загора е почти като в играта Carmageddon, само дето като уцелиш каруцата без нито един светлоотразител в 1 през нощта, пълна с мангали и крадени домати, почва да те съди държавата...(случката е реална)
Тия от КАТ почват да ми се струват излишна институция

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
тръгвам на там,се ще го дрифтя това
...оп чакай познвам едно мацка дето работи с тия са ще я скъсам от ебавки преди да тръгна 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Е няма такъв пристъп на слабоумие

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
едни от хората в тази държава които публично трябва да се разстрелват са пътните инженери 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз вчера сутринта по път за Слънчев бряг минах оттам с мой приятел с Голф-а му и хем намали скороста и изведнъж ряяяяз остър десен завой с вираж и той се набра на волана здраво а аз стиснах дръжката на вратата здраво,гумите свирнаха и двамата се втрещихме
Последва няма такова псуване ...
Това е най-голямата малоумщина която съм видял във вид на пътно строителство за целия ми съзнателен живот
Ей , като са се осрали така лошо поне да бяха наслагали табели за край на магистралата и опасно кръстовище на 1000 м с 100 км/ч , на 500 м с 80 км/ч и на 250 м с 50 км/ч,както и ограничения написани на пътното платно ...
Не можах да видя на връщане далиса наслагали знаци/маркировка ,че се прибрах през Варна ,но след репортажа по новините би трябвало
Георги Пенчев

Това е най-голямата малоумщина която съм видял във вид на пътно строителство за целия ми съзнателен живот

Ей , като са се осрали така лошо поне да бяха наслагали табели за край на магистралата и опасно кръстовище на 1000 м с 100 км/ч , на 500 м с 80 км/ч и на 250 м с 50 км/ч,както и ограничения написани на пътното платно ...
Не можах да видя на връщане далиса наслагали знаци/маркировка ,че се прибрах през Варна ,но след репортажа по новините би трябвало

Георги Пенчев
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
към 18.30ч минах от там и чентелите спираха за превишена...
с единия бях съученик,като го знам къв е елементарен,винаги ще те изкара виновен...
мамка им да еба проста,как да ги уважаваш,като знаеш,че е сложен там с връзки,щот не умее нищо и ще умре от глад иначе...
тая шибана държава,няма се оправи
с единия бях съученик,като го знам къв е елементарен,винаги ще те изкара виновен...
мамка им да еба проста,как да ги уважаваш,като знаеш,че е сложен там с връзки,щот не умее нищо и ще умре от глад иначе...
тая шибана държава,няма се оправи

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
значи и аз минах в петък от там към19,30 и да ви кажа честно си има знаци че свършва магистралата 100 км и после 80 или 60км беше и има знак да пропуснеш движещите се в колелото сега вече е друго кой ги спазва и т.на за през ноща наистена е тъмно и както няма осветление е много гадно просто не знаеш каде да хванеш
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3