Един въпрос!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Окт 2007, 12:28

sonny написа:
zBoost написа:Колко е обиден човека :confused:
Извинете му се преди да е видял останалите теми в търсачката, където се храни golf в продължение на 10стр :shock:

Май и ти си от умните! Не е проблема в това, че се храни голф, астра, или п**** майна, проблема е в това, че някъв си тупан, се регистрира в даден форум и зорлем вика еййй, вижте колко ми е здрава колата, помлях 2 голфа, мноу съм горд, е там е проблема. Нестига, че тъпака беше виновен в таа катастрофа, ми и чак ходи и се фука, тоа жив да го одерат :!:

Споко бе, шегувах се за 2рата част :shock:
Просто човека е малко луд ама кво да се прави.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Окт 2007, 12:42

добре чуствам се порицан вече :uups: :uups: :uups: :uups: :uups: :uups:
извинявам се за подписа си и го променям
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 07 Окт 2007, 14:51

Еми като стана въпрос за гоувовете ...

http://picbg.net/img.php?file=67f1fb99d49eb227.jpg

някой кара гоуВ, но мечтае за М3 :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Окт 2007, 14:55

NaKi4_pZ написа:Еми като стана въпрос за гоувовете ...

http://picbg.net/img.php?file=67f1fb99d49eb227.jpg

някой кара гоуВ, но мечтае за М3 :mhihi:

Тва е новата M3 бе.
Айде да не почваме в тая тема поне ;)

старши ентусиаст
Аватар

Re: Един въпрос!!!

Мнение от D3BEP » 07 Окт 2007, 15:20

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Здравейте.Аз съм от VwClub и искам да ви попитам нещо.Някой ваш колега е злопотребявал с Vw.ето доказателството Изображение
Добре де.В нащия форум не говорим за вашите "коли".Моля за обяснение.Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците. :duel: кОЙТО е написал този пост да ми пише на ЛС да се разберем с него.На този келеш дето неможе да кара явно и предизвиква ПТП ще му казжа само да си кара тоалетната чиния и някой ден да се осъзнае че е селянин

Аве човек.
Ти да не си кола, излязла от немски конвейр, на която са обидили съседката, дето са расли и са ги боядисвали заедно?
Вземи се в ръце. Или не чак толкова насериозно.
Ако вземем да се връзваме за всяко лошо мнение на всеки вид 10 годишен таралясник....
И на мен ми е странна болната любов, която някои посетители тук изпитват към колите си, имам чувството, че себе си по - малко биха защитили. Но пък мога да ти кажа, че никой не се равняав по такива пешлемета и всеки такъв изказ(помлях някой, какъв кефффф) обикновенно бива публично порицан.
Но пък именно заради това тук не е мястото за такива спорове. Да приемем, че постигнеш това, което искаш.
Какво ще получиш? Удовлетворение? Ще докажеш, че си прав?
Абсурд. Всички ще те оплюят и ще има реваншизъм. Все едн офен на Левски е набил фен на ЦСКА.
А ако не посигнеш това, за което си дошъл?
Не ставай глупак заради подписа на някой си за някаква си кола. Имай си твията, радвай й се. Не е нужно всичк идруги да й се кланят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 07 Окт 2007, 15:50

мерси дзвер
имаш една бира :drink: :drink: :drink: :drink:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Един въпрос!!!

Мнение от KIARA_G » 07 Окт 2007, 18:59

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Здравейте.Аз съм от VwClub и искам да ви попитам нещо.Някой ваш колега е злопотребявал с Vw.ето доказателството Добре де.В нащия форум не говорим за вашите "коли".Моля за обяснение.Ако взема аз да приказвам лошо за BMV кенефите просто ще си глътнете езиците. :duel: кОЙТО е написал този пост да ми пише на ЛС да се разберем с него.На този келеш дето неможе да кара явно и предизвиква ПТП ще му казжа само да си кара тоалетната чиния и някой ден да се осъзнае че е селянин

Е кой ви пречи да си говорите - говорете бре?! Чак и обяснения иска :mhihi: :mhihi: - тоя не знае да пише... /написал 2 изречения с 1000 правописни грешки/ :dummy:
:idea: Един съвет: провери в тълковния речник значенито на думата "селянин", че се излагаш като кифладжия :!: :mhihi:
`Айде сега,големият RACER, взимай си консервата, ходи да се снимаш някъде и донеси снимки, за да си глътнем езиците, а ти граматиката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна KIARA_G на 08 Окт 2007, 19:31, променена общо 1 път
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Окт 2007, 15:07

АБе вие или сте тъпи, или сте пияни. Подписа беше втората част от мнението на човека, пуснал ви е директно линк, към мнеине на серсема, да ви покаже точно за какво се възмущава. Още повече, не се ли замисляте, точно защо тоа тупан, дето ника му немога да прочета на един дъх се е регнал в голф форума? За да дразниииииииии. Не ви е приятно като орелджиите влезнат тука нали? И веднага почвате да ревете за банове! Аз съм един от най-мразещите голфа, но в този случай момчето си е абсолютно право.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 08 Окт 2007, 15:21

Сони, тоя постинг е в нашия форум, не в техния. Темата за катастрофите. Т.е. голф-фена чете нашия форум. А за останалото си прав. Катастрофата не е нещо, с което някой трябва да се гордее, още по-малко ако е виновен, пък с каквато и кола да се е ударил, няма значение.

А за набедения тук: Ми ако се беше срещнал с Хамър, дали щеше във форума на Хамър да пише: размазах едно БМВ, егати кенефа...

Това за враждата между марките е тъпо! Всеки има право да харесва каквото и да е и според мен е хубаво автомобилните форуми да се уважаваме заради страстта си към тоя тип техника, не да се плюеме. Иначе келеши из форумите бол!
It's not who You are, it's who You know...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 08 Окт 2007, 15:28

logout написа:Сони, тоя постинг е в нашия форум, не в техния. Темата за катастрофите. Т.е. голф-фена чете нашия форум. А за останалото си прав. Катастрофата не е нещо, с което някой трябва да се гордее, още по-малко ако е виновен, пък с каквато и кола да се е ударил, няма значение.

А за набедения тук: Ми ако се беше срещнал с Хамър, дали щеше във форума на Хамър да пише: размазах едно БМВ, егати кенефа...

Това за враждата между марките е тъпо! Всеки има право да харесва каквото и да е и според мен е хубаво автомобилните форуми да се уважаваме заради страстта си към тоя тип техника, не да се плюеме. Иначе келеши из форумите бол!

Ае верно ве :uups: :uups: :uups:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 08 Окт 2007, 16:44

На мен вчера една бабичка ме барече "гамен", защото ме предреди в магазина.. и кво? Да ходя да се оплача в клуб на пенсионера ли :mhihi:
Оставете човека да си кара голфа, пък ако иска и да не спи нощем, щом е толкоз възмутен :)
peace !!! :weed: :smoke:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 08 Окт 2007, 22:14

27-годишният благоевградчанин Лъчезар Динов е настанен в хирургично отделение на общинската болница в Дупница, след като претърпя тежка пътна злополука. Инцидентът станал в 4.20 ч. сутринта вчера. Л. Динов пътувал по посока Благоевград, когато на изхода на Дупница, в местността Каваците, в насрещното платно го засекъл автомобил “Деу”, управляван от 43-годишния пловдивчанин Стоян Арабаджиев. От удара БМВ-то е смачкано до неузнаваемост.

ебем ти БМВтата "здрави" ... глеи ко стаа като си мислим че са фнооооооо здрави .. едно Деу му разказа играта :mhihi:
така че господа нито карате самолети бръзобегачки (318ис,320) нито карате бронирани танкове :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 08 Окт 2007, 23:12

_65536_kb_sec_ написа:

ПС а по повод на поста ми който си побликувал - горд съм че карам ЗДРАВА КОЛА и че доказах че наистина БМВ е много по здраво от каквото и да било друго масово МПС.
Братле,нямам нищо против теб,обаче на кой се доказа че караш хбава кола и кой го интересува каква кола караш.Другото нещо,как достигна до тоя извод,че бмв-то е най здравата кола от всички МПС?това взучи все едно че си карал всички коли на света.Ако ми докажеш че си се качвал на поне 20 марки коли и си ги карал,аз ще ти покажа документ че мога да управлявам изтрбител-F18

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cod-cdbp » 09 Окт 2007, 0:21

малко офф - ако верно имаш бревет за Ф-18 много ще се радвам да се запознаем
засега нямам особен опит освен с злин-50 мисля че беше
иначе по темата - правете каквото знаете
писнало ми е да споря с хоря които си тълкуват както знаят - бях доволен от колата си спаси ми живота като това го потвърдиха не 1 и 2-ма човека дошли на катастрофата и затова съм горд с марката
така че аре всеки по колите и стига сте се дрянгали. това че съм се омазал в голфове такъв ми бил късмета - мразя ги - намалил съм им бройктата
който ги харесва нямам против него стига да не ми натрапва мнението си колко бързи и здрави са - всяка кола се чупи, колко често зависи от поддръжката така че е отностително.
Последна промяна cod-cdbp на 09 Окт 2007, 0:27, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 09 Окт 2007, 0:24

Zack, къде си малко да сипеш с големия черпак :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата