Въпрос моля отговорете че съм нов !!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
30ска,купе с повечко цилиндри...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
tsb_bg написа:Мен ако питаш земи тая дето е в по-добро техническо състояние за да се хвалиш после във форума как си я юркаш, а на да питаш за сервизи и части
а каза ли му го .. т.е. по новото .. т.е. е36 па ако може и е46 да не пишеш секи ден нова тема за проблеми

ако не пак си земи една жига и то същото с малко фейслифт и получаваш така известната на всички класика на 18 век

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Вие съвсем изтрещяхте ...Кисело дупе с Е36 на 15 години ....бааахси.. да кажеш, че някой киселее с Е92 335 по ми се ядва...
тва че на някои от вас им се струва че кат някой колега си сложи хубави джанти и си пастира колата е кисел според мен съвсем не е така...
също така и е30 и е36 са си стари модели коли и просто има по-запазени и по-направени единици....
ама типично по български .....
квот му харесва тва да си вземе пича има толкова изписано...мен ме кефи е36 затва съм си го взел утре ако ми хареса е30 ше си взема е30 ма няма да се смея като видя иззнила е30 или да викам “киселяяяк” като вида е36 ,
teenage
тва че на някои от вас им се струва че кат някой колега си сложи хубави джанти и си пастира колата е кисел според мен съвсем не е така...
също така и е30 и е36 са си стари модели коли и просто има по-запазени и по-направени единици....
квот му харесва тва да си вземе пича има толкова изписано...мен ме кефи е36 затва съм си го взел утре ако ми хареса е30 ше си взема е30 ма няма да се смея като видя иззнила е30 или да викам “киселяяяк” като вида е36 ,
teenage
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Burningparis написа:Вие съвсем изтрещяхте ...Кисело дупе с Е36 на 15 години ....бааахси.. да кажеш, че някой киселее с Е92 335 по ми се ядва...
teenage

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а бре има хора с Е36 и хора Е36
демек има и нормални има и такива които са праат на интересни само и се чудят ква магария да свършат и колко по селска поза да заемат зад волана
честно казано от последните направо ме е срам че съм фен на БМВ
демек има и нормални има и такива които са праат на интересни само и се чудят ква магария да свършат и колко по селска поза да заемат зад волана
честно казано от последните направо ме е срам че съм фен на БМВ

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Burningparis написа:... няма да се смея като видя иззнила е30 или да викам “киселяяяк” като вида е36...

евала за тия ти думи колега

Бащата докара Е30 1.8 карбуратор/не помня кой мотор точно се водише, но по талон беше 1,6/ от Германия през далечната 90 година. Бавареца беше 83 набор на 128000 реални км/тогава никой не връщал
/. След като го наследих през 98 година го карах докато не реших да го продам през 2002г. За това време по-колата са сменяни буквално само консумативите и нищо по-сериозно освен гумички на клапаните щото хапваше малко в повече масалце. След това се пробвах с много други марки, но БМВто си е БМВ. Така, че каквото и да вземеш гледай да ти хареса на теб, пък другото се прави 

- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Аз имам Е36 и да ти кажа много съм доволен,обаче един много уважаван член написа-всеки истински БМВ ентусиаст рано или късно се качва на Е30...аз самия също покарах една 30-ка преди да се кача на моята...има и една основна разлика...е30 318ис спрямо Е36 318ис поставени на старта е се едно да поставиш делфил срещу чихуахлуа във водата...е30-ката е осезаемо по-бърз и по-демаражен автомобил!!!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Миналата седмица собственик на Е39 М5 излезна от Е30ка след 5 обиколки на пистата с думите "Трябва да си купя Е30". Както каза май френд кашалота, рано или късно, всеки фен скача на Е30.
На тема киселеенето, тия дни е кисело да си в запазена стара кола. Мойта красавица все повече и повече я забелязват.
На тема киселеенето, тия дни е кисело да си в запазена стара кола. Мойта красавица все повече и повече я забелязват.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Новини
-
mita4eto написа:Значи от няколко месеца искам да си зема BMW братовчет ми ме запали по тая мания за BMW-цата допитах се до някой приярели дет имат BMW е30 и е 36 щтот за е 46 няма парита въпроса ми е кое е по добро е30 1.8 ис или е36 1.8 ис
![]()
Ако това ще ти е първата кола - вземи си е36. Чудесен баланс, приятна возия, прецизно управление и послушно държание на пътя. Ако не се престараваш, всичко ще бъде наред. Освен това е елегантна, удобна и тиха.
Е30 е дяволско изчадие със собствено мнение във всеки завой. Миг невнимание - мантинела и страдание. Стара двулична уличница, която ще те обсеби.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
ах какви отзиви за е30,таман се върнах ама ще ида да врътна някой завой(и някоя чашка...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
!!Asen_X написа:Е30 е дяволско изчадие със собствено мнение във всеки завой. Миг невнимание - мантинела и страдание. Стара двулична уличница, която ще те обсеби.
Такава е мръсницата малка - знаеш ли колко пъти съм и се молил зимно време да ми пусне да преодолея полегатия бордюр водеш към моето място на паркинга. Е рядко ми даваше от първия път

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3