Съвет за покупка на лаптоп.
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Eliana написа:Колега, обясни защо си толкова скептично натроен към Амило. Имал ли си? Създавал ли ти е проблеми? Какви точно?
Защото точно те дават сравнително голям процент дефекти - както вече са написали преди мен. Иначе аз нямам лаптоп поради простата причина че не ми трябва, а евентуално ако ще вземам ще се ориентирам към нещо по-мобилно и по-леко - да е с 10-12" дисплей, за съжаление там колкото са по-малки - толкова са по-скъпи, въпреки че последно време започват да падат както като цена, така и като размери / тегло. Или ще поизчакам при UMPC (Ultra mobile PC) и да поизлязат малко повечко модели и ще си взема нещо такова -със 6-7" дисплей и тегло около 800-900 грама - нещо такова примерно.
Аз преди месец си взех Acer 5920 и съм супер доволен, даже дизайна е на БМВ
...
Ама е скъпичък за това, което търсиш, но пак казвам супер доволен съм от марката за сега.

Ама е скъпичък за това, което търсиш, но пак казвам супер доволен съм от марката за сега.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Първо MSI правят лаптопи от маса време, само че до скоро беше самo OEM... вече имат и своя марка...
Acer 5920 е наистина много яка машина, само че няма как да я вземе за тия пари...
За избягване си е да се пазаруват такива неща от Техно-сите (полис/маркет), щото гаранцията после да не е от "Франция". Иначе MSI май само от едни от двата може да се пазарува, та ако се насочиш към тая марка може и да се прежалиш.
FS Amilo като цяло са добра серия, но НЯКОИ модели се дънят... проблема е, че не можеш да кажеш точно твойта бройка дали ше направи мизерия. евтините варианти на Acer все едно се правят от картон - пантите им заминават за няма и година... в някои случаи ги признават гаранционно... Toshiba стават, но по-скъпите Текри си заслужават... ма са парички, не са под 2к...
Някои хора се заглеждат от Lenovo (бившото IBM Mobile), ма там също говорим за прилични пари... общо взето за 1500лв няма как да стане... мое мнение е да се избягват евтините HP/Compaq, щото напълно оправдават цената си. Приличен модел е за мен е FS Amilo Li1818 - евтин, с голям дисплей и много удобен за работа
Acer 5920 е наистина много яка машина, само че няма как да я вземе за тия пари...
За избягване си е да се пазаруват такива неща от Техно-сите (полис/маркет), щото гаранцията после да не е от "Франция". Иначе MSI май само от едни от двата може да се пазарува, та ако се насочиш към тая марка може и да се прежалиш.
FS Amilo като цяло са добра серия, но НЯКОИ модели се дънят... проблема е, че не можеш да кажеш точно твойта бройка дали ше направи мизерия. евтините варианти на Acer все едно се правят от картон - пантите им заминават за няма и година... в някои случаи ги признават гаранционно... Toshiba стават, но по-скъпите Текри си заслужават... ма са парички, не са под 2к...
Някои хора се заглеждат от Lenovo (бившото IBM Mobile), ма там също говорим за прилични пари... общо взето за 1500лв няма как да стане... мое мнение е да се избягват евтините HP/Compaq, щото напълно оправдават цената си. Приличен модел е за мен е FS Amilo Li1818 - евтин, с голям дисплей и много удобен за работа

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
absix написа:Кое радио бе, колега? Къде тая промоция?
Дарик

It's not who You are, it's who You know...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Nucl3arDru1D написа:то е като за 10к лв е46 или е30 да се закупи?
напротив... за тия пари вече няма да вземеш много по-яка десктоп машина - ще са доста съпоставими (единствено видеокартата на десктопа ще е по-сериозна вероятно)..
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Mollov написа:Nucl3arDru1D написа:то е като за 10к лв е46 или е30 да се закупи?
напротив... за тия пари вече няма да вземеш много по-яка десктоп машина - ще са доста съпоставими (единствено видеокартата на десктопа ще е по-сериозна вероятно)..
Зависи какъв монитор ще и избереш

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
M3CSL написа:Някой има ли впечатления от лаптопите на Ейч Пи?
Колега ей това е една прилична машина за тия пари:
http://www.stealtech.org/?_cid=2&spid=5062

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
http://hpshop.cnsys.bg/#main1 Виж там има SHOP ако ти хареса нещо ми кажи.
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3