търся решени казуси, дипломни работи
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GUFF
- кандидат ентусиаст
-
Ееее, много ученолюбиви моралисти тук
Простете, всички докторски степени ли имате?!
Извинявам се че взимам отношение, но все пак, човека търси помощ от вас, а не МОРАЛ! Така е преценил - това търси! Аз лично съм съпричастен с него! Много добре знаем на какъв хал ни е образуванието че и след това съответното заплащане за годнките които си отдал на него...нека бъдем по-обективни и от сорта "а що не вземете да си ги напишете сами !? " и "по-добре седнете и пишете, " - неможеш да ме убедиш че е по-добре!
Понеже съм на същия хал, затова си изказвам мнението тук, нищо лично към никой

Извинявам се че взимам отношение, но все пак, човека търси помощ от вас, а не МОРАЛ! Така е преценил - това търси! Аз лично съм съпричастен с него! Много добре знаем на какъв хал ни е образуванието че и след това съответното заплащане за годнките които си отдал на него...нека бъдем по-обективни и от сорта "а що не вземете да си ги напишете сами !? " и "по-добре седнете и пишете, " - неможеш да ме убедиш че е по-добре!

Добър специалист в дадена област се става на базата на знания. Ако не придобиеш такива по време на обучението, а пишеш и зубриш всичко на готово - какво става накрая
Пък и докато сам си пишеш работата на базата на намерените матриали в интернет научаваш поне 40-50% от заданието, като я завършиш отиваш на 70% и с няколко прочита си ти.
Ако ти го тресне някой наготово, бая зор докато се ориентираш как да го възприемеш, което е по-важно от това да го заучиш. Да не говорим, че има хора които дори незнаят как да си отворят учебника правилно
Достатъчно източници на информация са посочени и вече авторана темата не би трябвало да има проблем с казусите
Образованието не го намесвайте, за това, че някой няма желание да чете и после нямаме капацитети в кадрите. Нищо лично - това е цялостна оценка на дереджето

Ако ти го тресне някой наготово, бая зор докато се ориентираш как да го възприемеш, което е по-важно от това да го заучиш. Да не говорим, че има хора които дори незнаят как да си отворят учебника правилно

Достатъчно източници на информация са посочени и вече авторана темата не би трябвало да има проблем с казусите

Образованието не го намесвайте, за това, че някой няма желание да чете и после нямаме капацитети в кадрите. Нищо лично - това е цялостна оценка на дереджето

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
GUFF написа:Ееее, много ученолюбиви моралисти тукПростете, всички докторски степени ли имате?!
Ти ми се струва, въобще не чуваш за какво става въпрос, пък си съпричастен.
Човекът иска 20 казуса по икономика.
Без тема и без предмет. Финанси, счетоводство, маркетинг....
Значи, иска няколкостотин казуса. Освен ако разбира се във въпросния колеж или каквото и да е не излизат с диплома "Специалист по финанси, маркетинг, счетоводство, статистика и икономическа теория". Плюя с ии на магистърската степен тогава, че не намерих такъв курс(както се изрази колегата). Тогава е ясно, нямат предмет, нямат и казус. Въпреки цялото ми бъзикане човекът не даде нито тема, нито предмет, нито заглание, даже ако не бях се намесил, вероятно още щеше да търси "казуси, дипломни и курсови".
Ако наистина е студент, не заслужава да му се помогне. В търсачките на интернет не е провверил за най- елементарното - дипломни, курсови и казуси(дали наистина не е, за мен е под въпрос, според мен очаква да му се дадат наши дипломни). Та той даже не знае дисциплините, по които иска да пише! Утре ще получи диплома и ще се перчи с нея наравно с мен, който съм избутал 10-ки ахмаци да завършат. И ще излезе по - квалифициран някъде за работа. Следдипломна квалификация.
Но според мен не е студент

Имам и трето предложение.
Даваш дисциплините, броят казуси, размер и ако искаш тема на всеки един казус - ако преподавателят ти даде, Аз ти ги разработвам, срещу заплащане.
Ха да видим?
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
D3BEP написа:GUFF написа:Ееее, много ученолюбиви моралисти тукПростете, всички докторски степени ли имате?!
Ти ми се струва, въобще не чуваш за какво става въпрос, пък си съпричастен.
Човекът иска 20 казуса по икономика.
Без тема и без предмет. Финанси, счетоводство, маркетинг....
Значи, иска няколкостотин казуса. Освен ако разбира се във въпросния колеж или каквото и да е не излизат с диплома "Специалист по финанси, маркетинг, счетоводство, статистика и икономическа теория". Плюя с ии на магистърската степен тогава, че не намерих такъв курс(както се изрази колегата). Тогава е ясно, нямат предмет, нямат и казус. Въпреки цялото ми бъзикане човекът не даде нито тема, нито предмет, нито заглание, даже ако не бях се намесил, вероятно още щеше да търси "казуси, дипломни и курсови".
Ако наистина е студент, не заслужава да му се помогне. В търсачките на интернет не е провверил за най- елементарното - дипломни, курсови и казуси(дали наистина не е, за мен е под въпрос, според мен очаква да му се дадат наши дипломни). Та той даже не знае дисциплините, по които иска да пише! Утре ще получи диплома и ще се перчи с нея наравно с мен, който съм избутал 10-ки ахмаци да завършат. И ще излезе по - квалифициран някъде за работа. Следдипломна квалификация.
Но според мен не е студентВиждам, че и на предложението ми за немалкият архив курсови работи, казуси и т.н. все още няма реакция. Хайде, колега! Може и на парче! Не взимам скъпо.
Имам и трето предложение.
Даваш дисциплините, броят казуси, размер и ако искаш тема на всеки един казус - ако преподавателят ти даде, Аз ти ги разработвам, срещу заплащане.
Ха да видим?
точно твоята дипломна работа искам, без нея съм го закъсал, та няма оправия. моля ти се дай ми я. от досегашните ти постове, които според мен бяха подкрепени със знания по дадената тема си бях изградил позитивно мнение за теб.
това за което ми трябваха 20те казуса съм го описал по-горе - 20 казуса които АЗ ДА ДОРАЗВИЯ И ПРЕРАБОТЯ, това е условието на курса, а дали курса е за писатели, за художници или за математици си е моя работа, представи си, че ми е беден речника и този курс има за цел да го обогати, да ме ограмоти, да се запозная с нови думи в българския език, нови фрази, че дори и цели изречения

има разни интересни попадения, но още търся. ако има хора които да могат и да искат да ми помогнат, моля да заповядат.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз къв съм бил, как съм изглеждал....
Е, обади се за моите попадения де
1, GB pure готови дипломни/курсови и др. работи.
Това, което искам да т икажа, е:
- Ако търсеше нещо за "курс" следваше да имаш тема.
- Ако правиш реклама, най - малкото не е етично, след като на хората им трият реклами по темата ти да събираш материал за препродажба по този начин.
На теб обаче ти е по - далаверско да продължиш да се правиш на чукнат.
Ок. Няма лошо@
Дай и аз да опитам.
КОЛЕГИ, ПОМАГАЙТЕ!
ТЪРСЯ СИ 40 ДИПЛОМНИ РАБОТИ, КУРСОВИ, КАЗУСИ!
ЗАПИСАХ СЕ НА КУРС ПО.... ОБЩА КУЛТУРА, ТАКА ЧЕ НА КАКВАТО И ТЕМА ДА СА ВИ РАЗРАБОТКИТЕ, СА ДОБРЕ ДОШЛИ!
МОЛБАТА МИ Е СЕРИОЗНА!!!! ПОМОГНЕТЕ И НА МЕН, КАКТО ПОМАГАТЕ НА КОЛЕГАТА ОТ КУРСА! ИСКАМ ДА ЗАВЪРША!
Е, обади се за моите попадения де

1, GB pure готови дипломни/курсови и др. работи.
Това, което искам да т икажа, е:
- Ако търсеше нещо за "курс" следваше да имаш тема.
- Ако правиш реклама, най - малкото не е етично, след като на хората им трият реклами по темата ти да събираш материал за препродажба по този начин.
На теб обаче ти е по - далаверско да продължиш да се правиш на чукнат.
Ок. Няма лошо@
Дай и аз да опитам.
КОЛЕГИ, ПОМАГАЙТЕ!
ТЪРСЯ СИ 40 ДИПЛОМНИ РАБОТИ, КУРСОВИ, КАЗУСИ!
ЗАПИСАХ СЕ НА КУРС ПО.... ОБЩА КУЛТУРА, ТАКА ЧЕ НА КАКВАТО И ТЕМА ДА СА ВИ РАЗРАБОТКИТЕ, СА ДОБРЕ ДОШЛИ!
МОЛБАТА МИ Е СЕРИОЗНА!!!! ПОМОГНЕТЕ И НА МЕН, КАКТО ПОМАГАТЕ НА КОЛЕГАТА ОТ КУРСА! ИСКАМ ДА ЗАВЪРША!
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
колега, опитай каквото искаш - ако искаш си пусни тема, че си продаваш органите, все ми е тая. ако ме познаваше нямаше да мислиш, че искам да изкарвам пари от дипломни работи, има си хора които се заимават с това, аз не съм от тях. както писах някъде по-горе - имам си друг бизнес и ме устройва, а ти като нямаш как, или по-точно не искаш да ми помогнеш - ми ако искаш
айде със здраве
ps това със зеления надпис си го пусни в друга тема, моля
pps за да ти е кеф: ТРЯБВАТ МИ КАЗУСИТЕ И ДИПЛОМНИТЕ РАБОТИ НА ДЗВЕР-А, АМА НЕ МИ ГИ ДАВА И ЗАРАДИ НЕГО НЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ДИПЛОМАТА/ДИПЛОМИТЕ, (то с 1гб бая дипломи ще изкарам)
ppps е те сега я втасах

айде със здраве
ps това със зеления надпис си го пусни в друга тема, моля

pps за да ти е кеф: ТРЯБВАТ МИ КАЗУСИТЕ И ДИПЛОМНИТЕ РАБОТИ НА ДЗВЕР-А, АМА НЕ МИ ГИ ДАВА И ЗАРАДИ НЕГО НЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ДИПЛОМАТА/ДИПЛОМИТЕ, (то с 1гб бая дипломи ще изкарам)

ppps е те сега я втасах
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2