жестока катастрофа
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
ами...кво да ви кажа...всички селски гъзари продадоха голф тройките и купиха е36, щото мадамите им се кефят повече...от колибарник на БМВ ... пак се радвам че са живи 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Не искам да си правя шега, все пак това е сериозен инцидент и с такива шега не бива. Но едното е вързано с другото - не сте ли забелязъли напоследък колко много Е36-ци има на части, голяма част от които катастрофирали?
BMW only!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Боли ме кура да се млатят такива, ама да няма невини жертви. Като не мислят после ще си мислят за последствията 

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
BMWALPINA написа:Боли ме кура да се млатят такива, ама да няма невини жертви. Като не мислят после ще си мислят за последствията
И аз съм на същото разстояние за такива трябва затвор

amd написа:Не искам да си правя шега, все пак това е сериозен инцидент и с такива шега не бива. Но едното е вързано с другото - не сте ли забелязъли напоследък колко много Е36-ци има на части, голяма част от които катастрофирали?
Това е защото BMW-то не е като астрата или голфарата. Качваш се и газззз.... С тоз автомобил ти трябва време да се опознаеш и да знаеш какво може. Защото BMW-то винаги предразполага и ако не си готов си довиждане в отдел "Продава".
Малко инфо по случая-човека е карал със около 120-130,не спира на червено,губи управление над автомобила,удря се в бордюра и оттам е ясно...
Возил е и две каки които в момента са "потрошени" меко казано,но живи.А "героя" си е жив и здрав.Само за информация преди е карал такси Е30 и е блъскал жена след подобен инцидент
Возил е и две каки които в момента са "потрошени" меко казано,но живи.А "героя" си е жив и здрав.Само за информация преди е карал такси Е30 и е блъскал жена след подобен инцидент

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе тоя голема нинджа с мускулите на аватара, мноо умеете да говорите, ами ако не е станало така както се представя? Кара със 120 и губи управление на право
така се губи управление без да се спира или завива:mhihi: Тва като със скинарите в Красна поляна.
И още нещо, това не е удар с 120 км/час

///peter написа:Абе тоя голема нинджа с мускулите на аватара, мноо умеете да говорите, ами ако не е станало така както се представя? Кара със 120 и губи управление на правотака се губи управление без да се спира или завива:mhihi: Тва като със скинарите в Красна поляна.
Ми те бъбреците си казват здрасти с предните колела ама незая не съм експерт по скоростта

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2