Въпрос за програма - интересно!
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
абе иди го изкърти ко се занимаваш с снимки .. ако такова свирни да дойдем няколко от форума и сам ще си признае сичко 

Помощ не ми трябва, защото тоя се крепи на 2 съчки само
Проблема е да не утрепа невинен, но лицето е толкова криво, че няма начин да го сбъркам
мерси все пак

мерси все пак

Последна промяна euroto на 24 Авг 2007, 22:32, променена общо 1 път

Колега , що не качиш видеото с този п..л , може да му тегля и аз един тупаник ако го засека
( изгорях с едни халогени и още ми държи влага)
Даже предлагам да направим едно табло на позора и всеки който заснима крадец да го поства , пък после се сещаш ... изгаряш с халогени ,лайстни и т.н. поглеждаш им грозните мутри и където срещнеш .... бии до скъсване (нарочно казвам за видео материала , за да сме сигурни кой точно да мачкаме и да не се набеждават невинни )

петров777 написа:Колега , що не качиш видеото с този п..л , може да му тегля и аз един тупаник ако го засека( изгорях с едни халогени и още ми държи влага)
![]()
![]()
Даже предлагам да направим едно табло на позора и всеки който заснима крадец да го поства , пък после се сещаш ... изгаряш с халогени ,лайстни и т.н. поглеждаш им грозните мутри и където срещнеш .... бии до скъсване (нарочно казвам за видео материала , за да сме сигурни кой точно да мачкаме и да не се набеждават невинни )
![]()
Обмислям го това и най вероятно ще го кача да го видят всички, но ще изчакам малко време

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2