Винетки
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Терзийски написа:Аз пък имам универсална годишна винетка... става за всички коли а и не си личи:):)
И аз съм пробвал тая система и бачка безотказно

ВИ
Днес сутринта си взех едната джанта и оставих и другата, и тя се оказа сплескана( доста по-леко от задната)!
Сега отиде на 100 кинта и за двете!
Интересно ми е ако отказвам да подписвам акт за винетка к'во ли ще стане?
Re: ВИ
bobi_maxo написа:Днес сутринта си взех едната джанта и оставих и другата, и тя се оказа сплескана( доста по-леко от задната)!
Нестава, другото ченге е свидетел и той разписва, акта го получаваш винаги, и после оди по съдилища. Кво като му пльоснеш на лицето фактурата с ремонта, той щи каже да си осъдил съответнатат община и е прав. Ченгето е там да регистрира нарушението, не е виновен, че има дупки. Затова, купувате си винетка, лепите я на целофан от цигари, изрязвате прилежно и после с плюнка на стъклото. Това е начин за тези които пътуват много и имат по няколко коли. Тези дето непътуват, да си рискуват с една седмична за цялата година, ама само да кажа, че мен един път са ме сипрали за винетка и си гледаха стриктно датата, акта е 100лв, ама нали знаете, че по новия закон, неможе да си вземете талончето докато не си платите всички нарушения назад, и ако не го направите в рамките на един месец, ви взимат книжката. Ай са вие ми кажете кура в кой гъз е? Ако искате да се промени нещо, спрете да пишете, а действайте. Пребиха едно цигане и всички мангали скочиха, а ние сме като путки, само пишеме, един път не сме се организирали. Трябва да стане като Януари 97г, всички горе и властта доле

bobi_maxo написа:Интересно ми е ако отказвам да подписвам акт за винетка к'во ли ще стане?
Тва ,че отказваш да подпишеш акта не значи ,че няма да има,нали за това са свидетелите.Никой не може да те накара да се подпишеш ако не искаш,има играфа за възражение,ама повечето пъти куката ти дае да се распишеш или ти посочва с пръст къде да драснеш ,че си съгласен с горепосоченото,и както става в повечето случаи хемне гледат какво им е писал хем собственоръчно пише ,чее съгласен.И после ходи се жали.
А, и забравих да кажа,винаги оспорвайакта и го обжалвай в съда,в повечето случаи отпада ,я ,че не е попълнат правилно или куката която ти го е писалне може да си го защити пред съда

- KickingKing
- ентусиаст
-
Терзийски написа:Аз пък имам универсална годишна винетка... става за всички коли а и не си личи:):)

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
sonny написа:
Нестава, другото ченге е свидетел и той разписва, акта го получаваш винаги, и после оди по съдилища. Кво като му пльоснеш на лицето фактурата с ремонта, той щи каже да си осъдил съответнатат община и е прав. Ченгето е там да регистрира нарушението, не е виновен, че има дупки. Затова, купувате си винетка, лепите я на целофан от цигари, изрязвате прилежно и после с плюнка на стъклото. Това е начин за тези които пътуват много и имат по няколко коли. Тези дето непътуват, да си рискуват с една седмична за цялата година, ама само да кажа, че мен един път са ме сипрали за винетка и си гледаха стриктно датата, акта е 100лв, ама нали знаете, че по новия закон, неможе да си вземете талончето докато не си платите всички нарушения назад, и ако не го направите в рамките на един месец, ви взимат книжката. Ай са вие ми кажете кура в кой гъз е? Ако искате да се промени нещо, спрете да пишете, а действайте. Пребиха едно цигане и всички мангали скочиха, а ние сме като путки, само пишеме, един път не сме се организирали. Трябва да стане като Януари 97г, всички горе и властта доле
Съгласен съм, ама нали трябва някой да поведе стадото, а кой ще е той защото аз не се сещам?
Може и аз да го организирам, ама кой ще дойде!?

ви
Съгласен съм че и ние сме в това число( на овцете )!
Ако някога стигна до това "Еко" и се опозная с повечето от вас ще ви агитирам да се вдигаме от време на време на некое протестче!
Ако някога стигна до това "Еко" и се опозная с повечето от вас ще ви агитирам да се вдигаме от време на време на некое протестче!

- KickingKing
- ентусиаст
-

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
sonny написа:ми то имаше една кампания заради дупките, ама х** ми, всеки пишеше, че ще тръгне на протест и в деня на протеста бомба падна. Трябва да се мисли в тази насока и да се намери начин да се вдигнат овцете. Ние също сме в това число
ти чак са ли се светна ко стаа

ся е сезона на путките

глеи кфи сливовици има по улиците .. скоро нема да се опраим

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
bam-bam написа:sonny написа:ми то имаше една кампания заради дупките, ама х** ми, всеки пишеше, че ще тръгне на протест и в деня на протеста бомба падна. Трябва да се мисли в тази насока и да се намери начин да се вдигнат овцете. Ние също сме в това число
ти чак са ли се светна ко стаа![]()
ся е сезона на путките
глеи кфи сливовици има по улиците .. скоро нема да се опраим
бам, ако не бяха сливовици, цяла БГ щеше да е нормална държава

- KickingKing
- ентусиаст
-
Turbo_Ted написа:бам, ако не бяха сливовици, цяла БГ щеше да е нормална държава
Е ако не бяхме такива нямаше да е БГ

sonny написа:Трябва да стане като Януари 97г, всички горе и властта доле
Аз от кога ви казвам че тая дата требва да се повтори!!!
Няма да спрат да ни мачкат,докато ние не ги смажеме

След някои ден няма и да се усетиме как сме турско-циганска държава и вече хубавата БЪЛГАРИЯ я няма

За тва даите да напраиме едно събиране пред народното,да се блокира центъра и да се чуе народния глас......аз съм 100% сигурен че като се даде гласност,и чуят и другите хора,ще се присъединят.......
Не ни пречи и по другите форуми да пуснем темата

Винетли ли..........

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
33 мнения