Винетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 21 Авг 2007, 9:12

Терзийски написа:Аз пък имам универсална годишна винетка... става за всички коли а и не си личи :):):)

И аз съм пробвал тая система и бачка безотказно :mhihi:

ентусиаст
Аватар

ВИ

Мнение от bobi_maxo » 21 Авг 2007, 10:10

Днес сутринта си взех едната джанта и оставих и другата, и тя се оказа сплескана( доста по-леко от задната)!
Сега отиде на 100 кинта и за двете!
Интересно ми е ако отказвам да подписвам акт за винетка к'во ли ще стане?

Аватар
Кара: със спомени

Re: ВИ

Мнение от sonny » 21 Авг 2007, 10:17

bobi_maxo написа:Днес сутринта си взех едната джанта и оставих и другата, и тя се оказа сплескана( доста по-леко от задната)!
Сега отиде на 100 кинта и за двете!
Интересно ми е ако отказвам да подписвам акт за винетка к'во ли ще стане?

Нестава, другото ченге е свидетел и той разписва, акта го получаваш винаги, и после оди по съдилища. Кво като му пльоснеш на лицето фактурата с ремонта, той щи каже да си осъдил съответнатат община и е прав. Ченгето е там да регистрира нарушението, не е виновен, че има дупки. Затова, купувате си винетка, лепите я на целофан от цигари, изрязвате прилежно и после с плюнка на стъклото. Това е начин за тези които пътуват много и имат по няколко коли. Тези дето непътуват, да си рискуват с една седмична за цялата година, ама само да кажа, че мен един път са ме сипрали за винетка и си гледаха стриктно датата, акта е 100лв, ама нали знаете, че по новия закон, неможе да си вземете талончето докато не си платите всички нарушения назад, и ако не го направите в рамките на един месец, ви взимат книжката. Ай са вие ми кажете кура в кой гъз е? Ако искате да се промени нещо, спрете да пишете, а действайте. Пребиха едно цигане и всички мангали скочиха, а ние сме като путки, само пишеме, един път не сме се организирали. Трябва да стане като Януари 97г, всички горе и властта доле :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 21 Авг 2007, 10:20

bobi_maxo написа:Интересно ми е ако отказвам да подписвам акт за винетка к'во ли ще стане?

Тва ,че отказваш да подпишеш акта не значи ,че няма да има,нали за това са свидетелите.Никой не може да те накара да се подпишеш ако не искаш,има играфа за възражение,ама повечето пъти куката ти дае да се распишеш или ти посочва с пръст къде да драснеш ,че си съгласен с горепосоченото,и както става в повечето случаи хемне гледат какво им е писал хем собственоръчно пише ,чее съгласен.И после ходи се жали.
А, и забравих да кажа,винаги оспорвайакта и го обжалвай в съда,в повечето случаи отпада ,я ,че не е попълнат правилно или куката която ти го е писалне може да си го защити пред съда :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 21 Авг 2007, 10:24

Терзийски написа:Аз пък имам универсална годишна винетка... става за всички коли а и не си личи :):):)

:shock::shock::shock:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 21 Авг 2007, 11:18

sonny написа:
Нестава, другото ченге е свидетел и той разписва, акта го получаваш винаги, и после оди по съдилища. Кво като му пльоснеш на лицето фактурата с ремонта, той щи каже да си осъдил съответнатат община и е прав. Ченгето е там да регистрира нарушението, не е виновен, че има дупки. Затова, купувате си винетка, лепите я на целофан от цигари, изрязвате прилежно и после с плюнка на стъклото. Това е начин за тези които пътуват много и имат по няколко коли. Тези дето непътуват, да си рискуват с една седмична за цялата година, ама само да кажа, че мен един път са ме сипрали за винетка и си гледаха стриктно датата, акта е 100лв, ама нали знаете, че по новия закон, неможе да си вземете талончето докато не си платите всички нарушения назад, и ако не го направите в рамките на един месец, ви взимат книжката. Ай са вие ми кажете кура в кой гъз е? Ако искате да се промени нещо, спрете да пишете, а действайте. Пребиха едно цигане и всички мангали скочиха, а ние сме като путки, само пишеме, един път не сме се организирали. Трябва да стане като Януари 97г, всички горе и властта доле :!:

Съгласен съм, ама нали трябва някой да поведе стадото, а кой ще е той защото аз не се сещам?
Може и аз да го организирам, ама кой ще дойде!? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Авг 2007, 11:23

ми то имаше една кампания заради дупките, ама х** ми, всеки пишеше, че ще тръгне на протест и в деня на протеста бомба падна. Трябва да се мисли в тази насока и да се намери начин да се вдигнат овцете. Ние също сме в това число :!:

ентусиаст
Аватар

ви

Мнение от bobi_maxo » 21 Авг 2007, 11:42

Съгласен съм че и ние сме в това число( на овцете )!
Ако някога стигна до това "Еко" и се опозная с повечето от вас ще ви агитирам да се вдигаме от време на време на некое протестче! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 21 Авг 2007, 12:25

Изображение
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Авг 2007, 20:26

sonny написа:ми то имаше една кампания заради дупките, ама х** ми, всеки пишеше, че ще тръгне на протест и в деня на протеста бомба падна. Трябва да се мисли в тази насока и да се намери начин да се вдигнат овцете. Ние също сме в това число :!:

ти чак са ли се светна ко стаа :mhihi:
ся е сезона на путките ;)
глеи кфи сливовици има по улиците .. скоро нема да се опраим
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 22 Авг 2007, 1:01

bam-bam написа:
sonny написа:ми то имаше една кампания заради дупките, ама х** ми, всеки пишеше, че ще тръгне на протест и в деня на протеста бомба падна. Трябва да се мисли в тази насока и да се намери начин да се вдигнат овцете. Ние също сме в това число :!:

ти чак са ли се светна ко стаа :mhihi:
ся е сезона на путките ;)
глеи кфи сливовици има по улиците .. скоро нема да се опраим

бам, ако не бяха сливовици, цяла БГ щеше да е нормална държава :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 22 Авг 2007, 9:50

Turbo_Ted написа:бам, ако не бяха сливовици, цяла БГ щеше да е нормална държава :evil:

Е ако не бяхме такива нямаше да е БГ :mhihi:
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 22 Авг 2007, 14:08

sonny написа:Трябва да стане като Януари 97г, всички горе и властта доле :!:

Аз от кога ви казвам че тая дата требва да се повтори!!!
Няма да спрат да ни мачкат,докато ние не ги смажеме :evil:
След някои ден няма и да се усетиме как сме турско-циганска държава и вече хубавата БЪЛГАРИЯ я няма :(
За тва даите да напраиме едно събиране пред народното,да се блокира центъра и да се чуе народния глас......аз съм 100% сигурен че като се даде гласност,и чуят и другите хора,ще се присъединят.......
Не ни пречи и по другите форуми да пуснем темата :!:

Винетли ли.......... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Авг 2007, 15:08

Винаги може да се организира нещо!