Търся назаем пушка с оптика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 20 Авг 2007, 9:50

Според мен животните нямат никаква вина, че някой не си е свършил работата и те душа носят, но Фил е прав! Аз също не спя вечер понеже не се траят тия кучета! Сърце не ми дава да ги избия, защото знам, че и те като хората се узверяват и дразнят и то с право, но всичко това идва само от управата на държавата и вината не е в кучетата нито в обикновенния човек :!: :!: :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 10:38

За холерата и за общината и приюта не се бъзикам ни най - малко. Пробвай първо да се справиш по нормалния начин, после търси саморазправи!

Наредени в триъгълник :) Човек.... Кучетата са проявили тактическа маневреност в опита ти да те обградят. Това е средновековен рицарски строй - клин :) Целта е да пометат вражеската съпротива в дълбочина.

А истината е, че с псета се занимавам от малък. Е не и напоследък.
Така бягащи кучета бягат към някаква цел, обикновенно нямаща общо с боя. Естествено, ако не си ги предизвикал де.
Голяма грешка е обаче да тръгнеш да бягаш, защото това ги обърква и почват погрешно теб да възприемат като преследван обект.
Иначе... Вероятно просто те подминават или те наобикалят и като видят, че няма реакция - се спират, почват даже да въртят опашки.
В случай на истинско нападение, да допуснем... Ами те са си глутница помияри. Моята препоръка: дай 2-3 шута на най - нахалното, което дава вид на водач, ама така че да квичи и да се дръпне. Смелостта им идва оттам, като видят че ядат бой ще охладнеят. Пък и те не умеят да хапят. Много пъти са ме хапали. Опасността е по - скоро бяс, но той е много рядък. Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват. Нямат тренинг за тея неща. Страшните нападения са с участието на пит були, овчарки, добермани и т.н. Тея са кофермани, специализирани в отварянето на торби с боклук, никога не яли жива храна, даже и умрели птици и сурово месо повечето от тях не ядат. Опасни могат да бъдат за изоставено дете на 1-2 годинки(и то и те самите не знаят защо, може би от омраза към някои хора), за нищо по - голямо.

Грозно е това отношение.
Това са изоставени домашни животни, които се плодят и хранят безконтролно.
В нормалните страни ги няма. Причина? Там животните си имат права.
Ако не го хранят нормално, му го вземат. Ветеринарят може да подаде сигнал и даже да получи награда за това. Ако не му събереш акото в парка, те глобяват. Ако го хванат бездомно, те чакат или добри пари, за да си го върнеш, или дело, ако откажеш да ги платиш и следва презумпцията, че го изоставяш.
Ние, както се казва, сме всичкиата мара втасали, ся и за кучетата ще се размислим. Нали?

Има обаче и друга страна. Изоставените кучета стават част от градската биоценоза... Природата сама ги регулира.
Много са. Ама защо са много, плодят се и са добре? Защото храната им е много. Ако нямат храна, и популацията им ще намалее.
А каква им е храната? - Нашият боклук. Вярвам, че сме единодушни с това.
Е, като ги избием, какво става? Ще намалее боклука?
Надали. По - скоро градската биосреда ще потърси заместители, които "да се справят с проблема с боклука". По - ефективно и от Б.Бор, и от Ст.Соф. и от друг иценни кадри.
Кандидати? О, има. Ето едни много вероятни: плъховете.
Надявам се срещу тях поне картечница да ви помогне.
Последна промяна D3BEP на 20 Авг 2007, 10:46, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Авг 2007, 10:46

Колега, направо ми счупи тиквата с този си пост. За пръв път от много време насам оставам безмълвен и просто нямам какво да кажа или добавя. За всичко си абсолютно прав. Единственото, което мога да кажа в случая е "я си представи тия дето

D3BEP написа:Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват.

наредени 15 броя до дъщеричката ми...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 10:50

Фил написа:Колега, направо ми счупи тиквата с този си пост. За пръв път от много време насам оставам безмълвен и просто нямам какво да кажа или добавя. За всичко си абсолютно прав. Единственото, което мога да кажа в случая е "я си представи тия дето

D3BEP написа:Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват.

наредени 15 броя до дъщеричката ми...

Да, кофти е. Но понеже си писал докато аз едитнах поста и вероятно не си прочел:
Моята препоръка:
Първо опитай по нормалния ред. Преди да вземеш закона в ръцете си и да почнеш саморазправи с животни, които при това едва ли са чак толкова виновни, освен дето някое има да кажем краста или тумор и вие нощно време, а другите му пригласят.

За децата... Кофти, а и те не знаят как да се държат. Съгласен съм, това е голям риск. Нормално е кучетата да не са по улиците именно поради тази причина...
Нормално е обаче и да не спретваме дивия запад по въпроса.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Авг 2007, 11:13

По нормалния ред нищо не става. Никой не си мърда пръста. Писали сме почти целия блок, обща молба, жалба и какво ли не - за кучетата, за пълната свинщина около пазар "Красно Село", за "паркинга" пред блока, където караш на първа на обороти и си удряш главата в тавана и волана, за един мунчо, който си е паркирал две жигули на трупчета плюс един фургон и ударен камион, заемайки 8 (осем) места на същия този паркинг, за циганите, които спят под балкона ми на ливадката в кашони и килими, гепени незнайно откъде, за вечните денонощни чалга купони на дюнера под нас, за мръсотията, вонята на гнили дини от кофите, които се изпразват на пълнолуние и за всички други лайнарщини в иначе толкова хубавия "елитен" квартал. Нищо. Нада. Ниенте.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 20 Авг 2007, 11:18

Ааа на цеганите по една тротилка им пускаш, после да си носат крайниците в торбички. А за песовете с оловото си е най-добре, ама виж сода каустик, ако намериш от някъде.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 20 Авг 2007, 11:23

Еми изнасяй се тогава.

Иначе за кучетата, самото им присъствие е дразнещо и опасно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Авг 2007, 11:24

Не искам да се изнасям. Искам някой най-сетне да седне и да си свърши работата, за която му плащат и от мойте данъци, които хич не са малко.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Авг 2007, 11:46

аз имам въздушна пушка ама от нея само квичат горе долу върши работа,на теб ти трябва наи добре някоя фолоберка стрелял съм с такава директно на място нам гък!Кофтито е че тея пушки са там с разрешителни алабала сложно е но ако си намериш от някои проблема ти е решен :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Авг 2007, 11:55

Аве, скоро вадим джандака и кой ме дразни на место по улиците :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от meha » 20 Авг 2007, 12:04

Абе Фил кво пишеш тука ве,ти още в заглавието на темата сам си казваш решението на въпроса!
Зимаи както ти каза колегата една флоберка с оптика и им ебаваи маиката!
И да пишеш тука няма смисал,все ще изкочи някои природозащитник да ти разтега локуми че и те били като хората и незнам си кво......еми верно,и те душа носат,ама да не са покраи тебе!
Аз също съм в Красно село и преди имаше както спонемах-същата работа (без боклуците циганите и т.н),писане до общини незнам си кво К*Р батка,никои не направи нищо...един единствен път мина една кола с лов на кучета,поразходиха се,видеха ги че са много и духнаха :twisted:

Казваш че си бегал повечето от комбито на Пенчев,еми мене като ме сгащиха 3 до една стена на блока :help: и аз по къси гащи и тениска-ако не беше един комшия с едно винкелче,да са ме разкостили :evil:
Та така,маиката м уе изтребване.....щото се плодат и се идват пришалци......аз ти казах още в началото зимаи и колко и да ти е грех,стреляи тва е!!!
От как си изтрепахме,нема проблеми,детската площатка е пълна и градинките с цветята вече са както трябва,няма изпражнения!

Така че :bang:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 12:26

Дерзайте. Дано свърши работа.
Аз само ще гледам и ще се забавлявам.

БТВ знаете ли как свърши историята с китния градец, за който говорехме?
Там кучета пак има.
Няма вече мутри. Но за това не са виновни кучетата...

Не знам. Според мен интелигентния човек трябва да вижда по - далеч от носа си.
Пистолетът... Може да ти реши персоналния проблем с някое куче. Ако не те обича нещо... Носело душа. Мен за много неща не са ме питали дали нося душа.
Дали обаче персоналният проблем с куче/глутница решава радикалния проблем с кучетата, е голям въпрос.
Ако успеете да избиете всички кучета в София, оставям настрана вашата съвест, която си е ваша, но колко време няма да има бездомни кучета според вас? Половин? Една година? Да спретнем един бас, ако искате.
Избиването е една идея на едни тиквеници, вкл. умникът Ст.Соф. и многото му банки. Причина: по програмата за регулиране на броят на кучетата лицето Ст.Соф. с рода и дъщери са усвоили няколко десетки милиона лева, а не са направили работа и за 10 лв и 50 ст. Парите ги няма. Решението? Евтино и бързо. По един патрон разход, няма да има нито кучета, нито приюти нито някой ще пита защо го лаят. Срещу решението ще се породи обществена дискусия, който ще вдигне шум, показвайки и усилвайки уж "свършената" от бати Ст. работа, а нали това е целта - да симулираме, че работим.....
Няколко месеца кучетата ще намалеят. Докато се размине работата и докато минат изборите, та тате пак го изберат.
Идеята за масова хайка с гонки, псувни и стрелба е малко... Ние и без това си приличаме на държавната организация на Винету, та какво толкоз.
Дерзайте, каубои!
Дано простото решение не се окаже просто.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Авг 2007, 12:38

Така не става, бате. Както казва Дзверо, кучетата не са виновни, че са кучета, нали? Ако бехме цигани, щяха да направят нещо. Ама не сме. По-скоро с тия флоберки трябва да влезем в общината. Тогава обаче няма да ни галят с перо по главите. Ще ни изпозастрелят като кучета.

То това е безсмислено, не знам и аз защо изобщо пуснах темата. Афектиран бях, сигурно. Дори и да избия всички помияри, други ще дойдат на освободената територия. А особено около пазара си е сладка работа да си помияр. То и затова стават такива епични битки между глутниците, да докопат сладката работа. От пусто в празно.

Хубаво, да предположим, че опазим кварталите от кучета. Ами свинщината? Аз ли да се хвана да изрина лайната? Да закачам кофите на буксир и да си ги изхвърлям, щом ми миришат? Да хвана тогава да избия и ония мургави "братя" със сопите и секирите? И като съм почнал наред, да мина и през т.нар. парламент? Там кой и да уцеля, все ще има за какво.

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 20 Авг 2007, 13:14

Абе яко трепане му е майката
кви радикални проблеми кви общини кви приюти бе !
ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ
тук нищо не работи както трябва
и ако ния сами не се справим с проблемите никога няма да се оправи тая държава
ебем ти природозажитници ебем ти че кучето душа носило
а моето дете !? не е ли по важно
ако ще и 1 месец да няма кучета пак е файда после пак трепане
щото ако стоим и са жалваме по форумите и чакаме някой да дойде да ни оправи
оле майко :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Авг 2007, 13:19

За Фил и чувалите вече разбрах, само да питам големите ковбойци: включвате ли в сметката и чистенето на труповете или просто стрелбата е удоволствие? Пак да в ипитам: ама включвате ли го? Айде, няма трети път. Убеден съм че 99.999999999999% от младите стрелци са готов ида стрелят и да зарежат подире си още по - голяма свинщина, отколкото кучетата някога са правили, макар че говорят за епидемии и безопасност.

denko написа:Абе яко трепане му е майката
кви радикални проблеми кви общини кви приюти бе !
ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ
тук нищо не работи както трябва
и ако ния сами не се справим с проблемите никога няма да се оправи тая държава
ебем ти природозажитници ебем ти че кучето душа носило
а моето дете !? не е ли по важно
ако ще и 1 месец да няма кучета пак е файда после пак трепане
щото ако стоим и са жалваме по форумите и чакаме някой да дойде да ни оправи
оле майко :mhihi:

Ти не можеш да висиш постоянно с детето си.
Нито да дебнеш с оптика кога ше цъфне поредното ново куче в маалата.
Затова ти препоръчвам следният вариант, изключителн одобре пасващ на твоята логика:
Вземи и купи на детето си пистолет. Дай му го. И му покажи как да стреля по кучетата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата