Търся назаем пушка с оптика
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Според мен животните нямат никаква вина, че някой не си е свършил работата и те душа носят, но Фил е прав! Аз също не спя вечер понеже не се траят тия кучета! Сърце не ми дава да ги избия, защото знам, че и те като хората се узверяват и дразнят и то с право, но всичко това идва само от управата на държавата и вината не е в кучетата нито в обикновенния човек

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
За холерата и за общината и приюта не се бъзикам ни най - малко. Пробвай първо да се справиш по нормалния начин, после търси саморазправи!
Наредени в триъгълник
Човек.... Кучетата са проявили тактическа маневреност в опита ти да те обградят. Това е средновековен рицарски строй - клин
Целта е да пометат вражеската съпротива в дълбочина.
А истината е, че с псета се занимавам от малък. Е не и напоследък.
Така бягащи кучета бягат към някаква цел, обикновенно нямаща общо с боя. Естествено, ако не си ги предизвикал де.
Голяма грешка е обаче да тръгнеш да бягаш, защото това ги обърква и почват погрешно теб да възприемат като преследван обект.
Иначе... Вероятно просто те подминават или те наобикалят и като видят, че няма реакция - се спират, почват даже да въртят опашки.
В случай на истинско нападение, да допуснем... Ами те са си глутница помияри. Моята препоръка: дай 2-3 шута на най - нахалното, което дава вид на водач, ама така че да квичи и да се дръпне. Смелостта им идва оттам, като видят че ядат бой ще охладнеят. Пък и те не умеят да хапят. Много пъти са ме хапали. Опасността е по - скоро бяс, но той е много рядък. Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват. Нямат тренинг за тея неща. Страшните нападения са с участието на пит були, овчарки, добермани и т.н. Тея са кофермани, специализирани в отварянето на торби с боклук, никога не яли жива храна, даже и умрели птици и сурово месо повечето от тях не ядат. Опасни могат да бъдат за изоставено дете на 1-2 годинки(и то и те самите не знаят защо, може би от омраза към някои хора), за нищо по - голямо.
Грозно е това отношение.
Това са изоставени домашни животни, които се плодят и хранят безконтролно.
В нормалните страни ги няма. Причина? Там животните си имат права.
Ако не го хранят нормално, му го вземат. Ветеринарят може да подаде сигнал и даже да получи награда за това. Ако не му събереш акото в парка, те глобяват. Ако го хванат бездомно, те чакат или добри пари, за да си го върнеш, или дело, ако откажеш да ги платиш и следва презумпцията, че го изоставяш.
Ние, както се казва, сме всичкиата мара втасали, ся и за кучетата ще се размислим. Нали?
Има обаче и друга страна. Изоставените кучета стават част от градската биоценоза... Природата сама ги регулира.
Много са. Ама защо са много, плодят се и са добре? Защото храната им е много. Ако нямат храна, и популацията им ще намалее.
А каква им е храната? - Нашият боклук. Вярвам, че сме единодушни с това.
Е, като ги избием, какво става? Ще намалее боклука?
Надали. По - скоро градската биосреда ще потърси заместители, които "да се справят с проблема с боклука". По - ефективно и от Б.Бор, и от Ст.Соф. и от друг иценни кадри.
Кандидати? О, има. Ето едни много вероятни: плъховете.
Надявам се срещу тях поне картечница да ви помогне.
Наредени в триъгълник

А истината е, че с псета се занимавам от малък. Е не и напоследък.
Така бягащи кучета бягат към някаква цел, обикновенно нямаща общо с боя. Естествено, ако не си ги предизвикал де.
Голяма грешка е обаче да тръгнеш да бягаш, защото това ги обърква и почват погрешно теб да възприемат като преследван обект.
Иначе... Вероятно просто те подминават или те наобикалят и като видят, че няма реакция - се спират, почват даже да въртят опашки.
В случай на истинско нападение, да допуснем... Ами те са си глутница помияри. Моята препоръка: дай 2-3 шута на най - нахалното, което дава вид на водач, ама така че да квичи и да се дръпне. Смелостта им идва оттам, като видят че ядат бой ще охладнеят. Пък и те не умеят да хапят. Много пъти са ме хапали. Опасността е по - скоро бяс, но той е много рядък. Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват. Нямат тренинг за тея неща. Страшните нападения са с участието на пит були, овчарки, добермани и т.н. Тея са кофермани, специализирани в отварянето на торби с боклук, никога не яли жива храна, даже и умрели птици и сурово месо повечето от тях не ядат. Опасни могат да бъдат за изоставено дете на 1-2 годинки(и то и те самите не знаят защо, може би от омраза към някои хора), за нищо по - голямо.
Грозно е това отношение.
Това са изоставени домашни животни, които се плодят и хранят безконтролно.
В нормалните страни ги няма. Причина? Там животните си имат права.
Ако не го хранят нормално, му го вземат. Ветеринарят може да подаде сигнал и даже да получи награда за това. Ако не му събереш акото в парка, те глобяват. Ако го хванат бездомно, те чакат или добри пари, за да си го върнеш, или дело, ако откажеш да ги платиш и следва презумпцията, че го изоставяш.
Ние, както се казва, сме всичкиата мара втасали, ся и за кучетата ще се размислим. Нали?
Има обаче и друга страна. Изоставените кучета стават част от градската биоценоза... Природата сама ги регулира.
Много са. Ама защо са много, плодят се и са добре? Защото храната им е много. Ако нямат храна, и популацията им ще намалее.
А каква им е храната? - Нашият боклук. Вярвам, че сме единодушни с това.
Е, като ги избием, какво става? Ще намалее боклука?
Надали. По - скоро градската биосреда ще потърси заместители, които "да се справят с проблема с боклука". По - ефективно и от Б.Бор, и от Ст.Соф. и от друг иценни кадри.
Кандидати? О, има. Ето едни много вероятни: плъховете.
Надявам се срещу тях поне картечница да ви помогне.
Последна промяна D3BEP на 20 Авг 2007, 10:46, променена общо 1 път
Колега, направо ми счупи тиквата с този си пост. За пръв път от много време насам оставам безмълвен и просто нямам какво да кажа или добавя. За всичко си абсолютно прав. Единственото, което мога да кажа в случая е "я си представи тия дето
наредени 15 броя до дъщеричката ми...
D3BEP написа:Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Фил написа:Колега, направо ми счупи тиквата с този си пост. За пръв път от много време насам оставам безмълвен и просто нямам какво да кажа или добавя. За всичко си абсолютно прав. Единственото, което мога да кажа в случая е "я си представи тия детоD3BEP написа:Иначе по - скоро те одират със зъбите си, драскат или премачкват до синьо, но не и хапят или отхапват.
Да, кофти е. Но понеже си писал докато аз едитнах поста и вероятно не си прочел:
Моята препоръка:
Първо опитай по нормалния ред. Преди да вземеш закона в ръцете си и да почнеш саморазправи с животни, които при това едва ли са чак толкова виновни, освен дето някое има да кажем краста или тумор и вие нощно време, а другите му пригласят.
За децата... Кофти, а и те не знаят как да се държат. Съгласен съм, това е голям риск. Нормално е кучетата да не са по улиците именно поради тази причина...
Нормално е обаче и да не спретваме дивия запад по въпроса.
По нормалния ред нищо не става. Никой не си мърда пръста. Писали сме почти целия блок, обща молба, жалба и какво ли не - за кучетата, за пълната свинщина около пазар "Красно Село", за "паркинга" пред блока, където караш на първа на обороти и си удряш главата в тавана и волана, за един мунчо, който си е паркирал две жигули на трупчета плюс един фургон и ударен камион, заемайки 8 (осем) места на същия този паркинг, за циганите, които спят под балкона ми на ливадката в кашони и килими, гепени незнайно откъде, за вечните денонощни чалга купони на дюнера под нас, за мръсотията, вонята на гнили дини от кофите, които се изпразват на пълнолуние и за всички други лайнарщини в иначе толкова хубавия "елитен" квартал. Нищо. Нада. Ниенте.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз имам въздушна пушка ама от нея само квичат горе долу върши работа,на теб ти трябва наи добре някоя фолоберка стрелял съм с такава директно на място нам гък!Кофтито е че тея пушки са там с разрешителни алабала сложно е но ако си намериш от някои проблема ти е решен 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Абе Фил кво пишеш тука ве,ти още в заглавието на темата сам си казваш решението на въпроса!
Зимаи както ти каза колегата една флоберка с оптика и им ебаваи маиката!
И да пишеш тука няма смисал,все ще изкочи някои природозащитник да ти разтега локуми че и те били като хората и незнам си кво......еми верно,и те душа носат,ама да не са покраи тебе!
Аз също съм в Красно село и преди имаше както спонемах-същата работа (без боклуците циганите и т.н),писане до общини незнам си кво К*Р батка,никои не направи нищо...един единствен път мина една кола с лов на кучета,поразходиха се,видеха ги че са много и духнаха
Казваш че си бегал повечето от комбито на Пенчев,еми мене като ме сгащиха 3 до една стена на блока
и аз по къси гащи и тениска-ако не беше един комшия с едно винкелче,да са ме разкостили
Та така,маиката м уе изтребване.....щото се плодат и се идват пришалци......аз ти казах още в началото зимаи и колко и да ти е грех,стреляи тва е!!!
От как си изтрепахме,нема проблеми,детската площатка е пълна и градинките с цветята вече са както трябва,няма изпражнения!
Така че
Зимаи както ти каза колегата една флоберка с оптика и им ебаваи маиката!
И да пишеш тука няма смисал,все ще изкочи някои природозащитник да ти разтега локуми че и те били като хората и незнам си кво......еми верно,и те душа носат,ама да не са покраи тебе!
Аз също съм в Красно село и преди имаше както спонемах-същата работа (без боклуците циганите и т.н),писане до общини незнам си кво К*Р батка,никои не направи нищо...един единствен път мина една кола с лов на кучета,поразходиха се,видеха ги че са много и духнаха

Казваш че си бегал повечето от комбито на Пенчев,еми мене като ме сгащиха 3 до една стена на блока

Та така,маиката м уе изтребване.....щото се плодат и се идват пришалци......аз ти казах още в началото зимаи и колко и да ти е грех,стреляи тва е!!!
От как си изтрепахме,нема проблеми,детската площатка е пълна и градинките с цветята вече са както трябва,няма изпражнения!
Така че

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Дерзайте. Дано свърши работа.
Аз само ще гледам и ще се забавлявам.
БТВ знаете ли как свърши историята с китния градец, за който говорехме?
Там кучета пак има.
Няма вече мутри. Но за това не са виновни кучетата...
Не знам. Според мен интелигентния човек трябва да вижда по - далеч от носа си.
Пистолетът... Може да ти реши персоналния проблем с някое куче. Ако не те обича нещо... Носело душа. Мен за много неща не са ме питали дали нося душа.
Дали обаче персоналният проблем с куче/глутница решава радикалния проблем с кучетата, е голям въпрос.
Ако успеете да избиете всички кучета в София, оставям настрана вашата съвест, която си е ваша, но колко време няма да има бездомни кучета според вас? Половин? Една година? Да спретнем един бас, ако искате.
Избиването е една идея на едни тиквеници, вкл. умникът Ст.Соф. и многото му банки. Причина: по програмата за регулиране на броят на кучетата лицето Ст.Соф. с рода и дъщери са усвоили няколко десетки милиона лева, а не са направили работа и за 10 лв и 50 ст. Парите ги няма. Решението? Евтино и бързо. По един патрон разход, няма да има нито кучета, нито приюти нито някой ще пита защо го лаят. Срещу решението ще се породи обществена дискусия, който ще вдигне шум, показвайки и усилвайки уж "свършената" от бати Ст. работа, а нали това е целта - да симулираме, че работим.....
Няколко месеца кучетата ще намалеят. Докато се размине работата и докато минат изборите, та тате пак го изберат.
Идеята за масова хайка с гонки, псувни и стрелба е малко... Ние и без това си приличаме на държавната организация на Винету, та какво толкоз.
Дерзайте, каубои!
Дано простото решение не се окаже просто.
Аз само ще гледам и ще се забавлявам.
БТВ знаете ли как свърши историята с китния градец, за който говорехме?
Там кучета пак има.
Няма вече мутри. Но за това не са виновни кучетата...
Не знам. Според мен интелигентния човек трябва да вижда по - далеч от носа си.
Пистолетът... Може да ти реши персоналния проблем с някое куче. Ако не те обича нещо... Носело душа. Мен за много неща не са ме питали дали нося душа.
Дали обаче персоналният проблем с куче/глутница решава радикалния проблем с кучетата, е голям въпрос.
Ако успеете да избиете всички кучета в София, оставям настрана вашата съвест, която си е ваша, но колко време няма да има бездомни кучета според вас? Половин? Една година? Да спретнем един бас, ако искате.
Избиването е една идея на едни тиквеници, вкл. умникът Ст.Соф. и многото му банки. Причина: по програмата за регулиране на броят на кучетата лицето Ст.Соф. с рода и дъщери са усвоили няколко десетки милиона лева, а не са направили работа и за 10 лв и 50 ст. Парите ги няма. Решението? Евтино и бързо. По един патрон разход, няма да има нито кучета, нито приюти нито някой ще пита защо го лаят. Срещу решението ще се породи обществена дискусия, който ще вдигне шум, показвайки и усилвайки уж "свършената" от бати Ст. работа, а нали това е целта - да симулираме, че работим.....
Няколко месеца кучетата ще намалеят. Докато се размине работата и докато минат изборите, та тате пак го изберат.
Идеята за масова хайка с гонки, псувни и стрелба е малко... Ние и без това си приличаме на държавната организация на Винету, та какво толкоз.
Дерзайте, каубои!
Дано простото решение не се окаже просто.
Така не става, бате. Както казва Дзверо, кучетата не са виновни, че са кучета, нали? Ако бехме цигани, щяха да направят нещо. Ама не сме. По-скоро с тия флоберки трябва да влезем в общината. Тогава обаче няма да ни галят с перо по главите. Ще ни изпозастрелят като кучета.
То това е безсмислено, не знам и аз защо изобщо пуснах темата. Афектиран бях, сигурно. Дори и да избия всички помияри, други ще дойдат на освободената територия. А особено около пазара си е сладка работа да си помияр. То и затова стават такива епични битки между глутниците, да докопат сладката работа. От пусто в празно.
Хубаво, да предположим, че опазим кварталите от кучета. Ами свинщината? Аз ли да се хвана да изрина лайната? Да закачам кофите на буксир и да си ги изхвърлям, щом ми миришат? Да хвана тогава да избия и ония мургави "братя" със сопите и секирите? И като съм почнал наред, да мина и през т.нар. парламент? Там кой и да уцеля, все ще има за какво.
То това е безсмислено, не знам и аз защо изобщо пуснах темата. Афектиран бях, сигурно. Дори и да избия всички помияри, други ще дойдат на освободената територия. А особено около пазара си е сладка работа да си помияр. То и затова стават такива епични битки между глутниците, да докопат сладката работа. От пусто в празно.
Хубаво, да предположим, че опазим кварталите от кучета. Ами свинщината? Аз ли да се хвана да изрина лайната? Да закачам кофите на буксир и да си ги изхвърлям, щом ми миришат? Да хвана тогава да избия и ония мургави "братя" със сопите и секирите? И като съм почнал наред, да мина и през т.нар. парламент? Там кой и да уцеля, все ще има за какво.
Абе яко трепане му е майката
кви радикални проблеми кви общини кви приюти бе !
ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ
тук нищо не работи както трябва
и ако ния сами не се справим с проблемите никога няма да се оправи тая държава
ебем ти природозажитници ебем ти че кучето душа носило
а моето дете !? не е ли по важно
ако ще и 1 месец да няма кучета пак е файда после пак трепане
щото ако стоим и са жалваме по форумите и чакаме някой да дойде да ни оправи
оле майко
ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ
оле майко

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
За Фил и чувалите вече разбрах, само да питам големите ковбойци: включвате ли в сметката и чистенето на труповете или просто стрелбата е удоволствие? Пак да в ипитам: ама включвате ли го? Айде, няма трети път. Убеден съм че 99.999999999999% от младите стрелци са готов ида стрелят и да зарежат подире си още по - голяма свинщина, отколкото кучетата някога са правили, макар че говорят за епидемии и безопасност.
Ти не можеш да висиш постоянно с детето си.
Нито да дебнеш с оптика кога ше цъфне поредното ново куче в маалата.
Затова ти препоръчвам следният вариант, изключителн одобре пасващ на твоята логика:
Вземи и купи на детето си пистолет. Дай му го. И му покажи как да стреля по кучетата.
denko написа:Абе яко трепане му е майката
ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ
оле майко
Ти не можеш да висиш постоянно с детето си.
Нито да дебнеш с оптика кога ше цъфне поредното ново куче в маалата.
Затова ти препоръчвам следният вариант, изключителн одобре пасващ на твоята логика:
Вземи и купи на детето си пистолет. Дай му го. И му покажи как да стреля по кучетата.
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5