Моренце 2007 или защо МРАЗЯ тая гадна кочина (БГ)...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Авг 2007, 21:02

bmw maniqk ivo bmw написа:И какво излиза ти като псуваш не си селянин а аз като не псувам съм селянин :!: Добре бе като народа е насран ти какво правиш тук :?: Ходи си в прекрасната "Америка"

Кво толкова са вързвате, ако някой иска сам да се изложи никой не може да го спре :mhihi: Така мисли човека ся ,ко да правим :mhihi:

Гост
Аватар

Re: Моренце 2007 или защо МРАЗЯ тая гадна кочина (БГ)...

Мнение от Гост » 10 Авг 2007, 21:20

Тоо Cool написа:, че си в страна от 5-тия свят...и това в най-истинския-Съни Бич, а кво да кажеме за мизерии като Ахтопол или другите подобни.... :help:
Дай боже догодина като човек в Гърция или още по-истински в Испания! А, и да го духат зеленодрешковците дето се изживяват верно като полицаи....кой заблуждавате бе плужеци????? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Култово кух си ...,та чак кефиш!!! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 10 Авг 2007, 21:24

Абе не знам, но човека си е прав за всичкото написано от него!Това е реалността в нашата цветна страна!
По въпроса за селяните, еми те се местят в София, защото в другите градове по-малките, няма никакви условия за живот и това всичко си идва от страната!
Неможе сега да казваме на черното - бяло :confused: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 10 Авг 2007, 23:01

Тоо Cool написа:
1.Иначе за пореден път се убедих колко ужасно много е насрана тая държавка и тоя народ като цяло...
2.НЕМА ТАКАВА насрана държава 3.Афганистан само-караш около 200 км. по изцяло кърпен и то нескопосано път.
4.Дай боже догодина като човек в Гърция или още по-истински в Испания!
5. зеленодрешковците дето се изживяват верно като полицаи

1. Ти къде си се родил бе момче?? Нямаш ли малко уважение към България. 8)
2. Насран си ти и другите миризливи емигранти.
3. Бил съм и в Афганистан и в Киргизстан и в Таджикистан. Видиш ли им пътищата в планините направо ще се насереш и няма дори да потеглиш.
4. Оди догодина в Гърция да видиш как византийците ще те изцицат. В Турция условията са добри, но внимавай.
5. Не знам за кои зеленодрешковци говориш, но немските полицаи са точно със зелени дрехи и гледай да не те спипат, че не прощават. :mhihi:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Авг 2007, 23:10

Тоо Cool написа:аз оттам излизам от будката, отивам от задната и страна, бия един шут на кучето дето ме лае и се изпикавам на будката пред цялата колона...

... а ако беше някъде по мид-уест-а и чакаше 12 мили композиция със 3 мотриси отпред и 3 мотриси отзад да мине покрай тебе за 2 часа ... дали щеше да се изпикаеш зад будката?

държавата ни е такава защото такива хора живеят във нея и това се толерира. не казвам че съм не съм правил свинщини (и още правя), но написа колко си разочарован от родината- аз ти пиша отчасти защо е такъв пейзажа там.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 10 Авг 2007, 23:20

Абе, пич, я разкажи защо си минал по подбалканската, данеби да не си видял табелката за София нещо? :mhihi: :mhihi:

п.п. и леко да не се изгубиш другия път :help: :help:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Авг 2007, 23:27

е на подбалканския верно,че пътя е гаден ма е много красиво там ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 11 Авг 2007, 1:56

Аз пък случайно тва лято бях на упоменатите от теб места ''Гърция,Ахтопол и Слънчев бряг'' и трябва да ти кажа,че навсякъде ми беше еднакво гот---зависи как ще си го направиш
Ако си гледал някоя от поредиците на ''Бай Ганьо'' ще видиш,че той си е еднакъв навсякъде Чехия,Унгария.....-така,че не търси причина в географското разположение на даден курорт
Съгласих се обаче с теб,че всички по лъскави коли по черноморието трябва да са с номера ''С,СА''-демек Патрон от София,но защо в по-горната ти тема ''ML'' със същата регистрация-само,че с АГУ е управляван от ''гъзар'' а не от патрон :?:
п.с. в тоя ред на мисли да те питам Ти от кои си,защото виждам,че и твоя номер започва със ''С'' ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.......

Мнение от Тоо Cool » 11 Авг 2007, 2:47

Бе пичга и аз не знам от кои съм-нямма нищо общо с отрепките, които масово населяват форумното пространство тук, но пък и пшатрон не съм (иначе щях да карам Е-92 естествено), но как и да е, живи и здрави да сме, а пара пак ще има! ;)
А иначе по подбалканската просто се обърках на СлиЕн и не завих за Пловдив а продължих направо и се преебах да мина по НАСРАНИЯ път.....красиво ли-боли ме гъза-с тия кръпки и дупки по пътя не съм гледал грам красотите ако въобще има такива, па и да има такива дреме ми деейба....... :lol: :lol: :lol:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 11 Авг 2007, 3:46

Бате, пътищата са както казваш ти насрани, държавата си е ебало майката и тн.

Ама където и да отидеш се представяш като БЪЛГАРИН, нали?
За това държавара е така, защото всички само я псуват, а никой не си помръдва и пръста да направи нещо положително за нея! Като визираме хората с реална такава възможност, сега да не ме хванете к'во правя аз, че да говоря така, но е факт!

Лошото е, че всички сме прекалени егоисти..

Но наистина, срам е така да говориш за родината си...
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 11 Авг 2007, 3:52

не че нещо ма за каkвo се мислиш ти?парво защо само софииските (газета да карат скапи коли) ми да разбира се да избиват комплекси, тва ли ти е гордоста на теб, втото защо човекат които седи да пуска барерите ти е виновен тои е там да си варши работата не зависи нищо от него и веднага тои е нещасник, ми които както се е уредил човека гледа да не си изгуби хляба за такива като теб келемета които се мискят за голямата работа и трето защо си ритнал кучето което те е лаело ми куче е кво искаш да ти мяука ли, не навиждам селянчита като теб кат не ти утарва ходи живеи в авганистан да се праиш на голямата работа :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 11 Авг 2007, 8:28

и то4но по тая при4ина тази година сам на юг ебал сам ти и сънито и целата помия около не го
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 11 Авг 2007, 9:04

голяма мръсотия в тоз слънчев бряг бе, в селската мания не пускат с къси панталони,имам чувството,че всички момченца от дълбоката провинция(селата ) слизат лятото от баира,да поработят малко по черноморието,та да видят свят...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Авг 2007, 9:10

абе това с провинцията беше яко тъпо ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Re: .......

Мнение от TheBoss » 11 Авг 2007, 9:13

Тоо Cool написа:Бе пичга и аз не знам от кои съм-нямма нищо общо с отрепките, които масово населяват форумното пространство тук, ...

Като нямаш, какво правиш тук? Дигай гълъбите и си направи свой форум ввв.забранено за отрепки.цом

А и още един въпрос, дядо ти случайно да не е роден на ул. Знеполе?(ако знаеш въобще къде се намира, набеден софиянецо)

"Абе другарю, всички сме от село!" (Тодор Колев, Опасен чар, 1984г.)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата