Последните 2 минути......
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Че тоя с мергела го предизвика е ясно, ама тоя с комбито що раздава газ? А че е пълно с тъпаци дето немогат аси мислят, че могат да карат, по пътищата е пълно!

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
цялата тази гледка е много тъжна...може само изводи да си вади чковек и най-вече да не престъпва границата на възможностите си и тези на колата ....[/url]
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
мернах го брат:( мернах го и ,и стана много сдух....още днес сутринта... затова и писах за възможностите на колата ... с тия скорости какива манври са много лоши ...
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
някой хора наистина не са дорасли за такава отговорност нито пък имат необходимите умения... но има и друго - тук нямаме пътища и инфраструктура. дупки, обратни виражи на завоите, претоварен трафик......
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Radichev
- младши ентусиаст
-
- Кара: по диагонал
- Мечтае да кара: E9 CSL
- Детайли за колата: 2979 cc
[steeN] написа:някой хора наистина не са дорасли за такава отговорност нито пък имат необходимите умения... но има и друго - тук нямаме пътища и инфраструктура. дупки, обратни виражи на завоите, претоварен трафик......
Всичко до човека и мисълта в главата му, в Италия и Испания като имат пътища, защо пак се трепят като луди, а в Германия въпреки хубавите пътища хората имат култура на шофиране(не, че не карат бързо, но си имат правила и го правят на определените за това места). Друг е въпроса, че германците са промити мозъци, но е факт, че пътищата имат нищожна вина в сравнение с водачите на МПС.
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

голяма простотия... неам думи, поне хубаво, че е документирано, после да няма оправдания от сорта "Ма шофьора на тира го засече, иначе момчето си караше с 90км/ч" ....
превъзбудата и лигавщината са големо нещо, а събрани заедно у главата на един 20тина годишен дришльо с 325ца летящ по магистралата с 220+км/ч и мислещ си, че тия катастрофи дет се случват всеки ден не могат да му се случат `щот е млад и готин... и се получават и такива случаи... тъпото, е че през цялото време тия калмуци с 124та, се хилеха и се радваха как правят глупости с тая скорост, а техния приятел като дрифтна с 200+км/ч почнаха да пищят като заклани прасета изведнъж.....
тоз с е30ката явно видя, че с 200-220км/ч може да държи колата в права посока, ама не беше помислил, какво ше стане ако реши да изпреварва между два-тира, които карат със 100-120км/ч и че "може" би не може да овладее кола летящта с вратите напред м/ду колите... то за т`ва трябва да се мисли първо... лесно е да дигнеш 200... ама ако спукаш гума или се лигавиш...
дет бяха писали преди време... влизаш в завоя с 200км/ч илизаш с 50 в линейка...............
кат им се кара толкова да ходят по пистите ве, ебах и келеметата преди няколко дена някъф заухав искаше на владая да ме изхвърли от пътя... правеше се явно, че не ме вижда докато ме изпреварва......
превъзбудата и лигавщината са големо нещо, а събрани заедно у главата на един 20тина годишен дришльо с 325ца летящ по магистралата с 220+км/ч и мислещ си, че тия катастрофи дет се случват всеки ден не могат да му се случат `щот е млад и готин... и се получават и такива случаи... тъпото, е че през цялото време тия калмуци с 124та, се хилеха и се радваха как правят глупости с тая скорост, а техния приятел като дрифтна с 200+км/ч почнаха да пищят като заклани прасета изведнъж.....
тоз с е30ката явно видя, че с 200-220км/ч може да държи колата в права посока, ама не беше помислил, какво ше стане ако реши да изпреварва между два-тира, които карат със 100-120км/ч и че "може" би не може да овладее кола летящта с вратите напред м/ду колите... то за т`ва трябва да се мисли първо... лесно е да дигнеш 200... ама ако спукаш гума или се лигавиш...
дет бяха писали преди време... влизаш в завоя с 200км/ч илизаш с 50 в линейка...............
кат им се кара толкова да ходят по пистите ве, ебах и келеметата преди няколко дена някъф заухав искаше на владая да ме изхвърли от пътя... правеше се явно, че не ме вижда докато ме изпреварва......

МОЕ ЛИ ТИ ГО НАБИЕМ У БЕЛАТА РИЗКА?!
Le Transporteur написа: ...
Стана ми кофти от случката ,щото тоя беше от "нашите".
кофти,но факт почти никаква култура по пътищата.
Чакам за десен завой на голямо кръстовище,светка ми зелено при което аз тръгвам а отсреща ми лети една Е30,изчаках го и съответно карах зад него.Стана ми малко или много кофти защото на номера си долу имаше лепенка на форума.А,какво ли щеше да стане ако бях тръгнала на жълто............
Всичко е самосъзнание!
Никога не съжелявай за нещо което си направил,а за нещо което не си ........
sonny написа:Че тоя с мергела го предизвика е ясно, ама тоя с комбито що раздава газ? А че е пълно с тъпаци дето немогат аси мислят, че могат да карат, по пътищата е пълно!
Ами кво да ти кажа, докато се приема като предизвикателство всяко изпреварване на BMW от Mercedes,
няма защо да се чудим какво кара хората да вършат такива неща

Не че онези мадър-факъри от мерца са китки за мирисане,
обаче не разбирам каква провокация те гони?
При това брутално каране, края е доста предвидим.
Освен това пуберите от мерца отцеляха, "провокиранете" - не.
Отбелязвам само, често става така.
Това е то, пубертета не прощава...

http://autoplay.ru/2007/08/16/samye_str ... otret.html
http://www.chcizit.cz/fotky.php
Това на български дупета с БМВ-та и пр. наточени резачки не може да се случи.
http://www.chcizit.cz/fotky.php
Това на български дупета с БМВ-та и пр. наточени резачки не може да се случи.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3