София - Бургас?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
absix написа:Maverick_VS написа:Я да използвам темата, че и на мен утре ми предстои този път - значи вече не се минава през Карнобат, така ли? А къде се отклонява - в самия град, преди града, щото малко ме стреснахте с това, че нямало табели?
Скиса ми обясни... 15-20км преди Карнобат се оглеждай за нов път с нови мантинели, в дясно се пада. Ако го изпуснеш това, отиваш в Айтос!
Не сте се разбрали нещо , или колегата е останал с грешно впечатление.
Точно преди Карнобат (не повече от 1,5-2км преди табелата) основния път си завива и продължава по околовръстния път на града и от там след няколко километра се слива с магистралата към Бургас.
Подобна е ситуацията и на Стара Загора - по-добре да продължиш по околовръстния и да си спестиш влизането в града. Само че на Стара Загора отбивката е точно едно село (Богомилово май се казва) преди града.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
абе по които и път да мйнеш няма да сгрешиш
през карнобат пък не е натоварено и е малко по късо разстоянието
се 6те стигнеш
оня ден минавах ои по магистралата и през карнобат
през карнобат пък не е натоварено и е малко по късо разстоянието
се 6те стигнеш
оня ден минавах ои по магистралата и през карнобат
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Абе няма как да я изтарвеш тая магистрала просто то вече е направено така че самия път те води към нея а за да влезеш в Карнобат трябва да завиеш на ляво 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Гост
-
бе не може,не може...ама може! вече трима приятели сбъркаха и минаха през карнобат вместо по магистралата!!!
може и да съм сбъркал с километрите преди Карнобат-кога е отклонението,но е преди карнобат със сигурност и хубавият път завива в дясно ,а хората са си свикнали се направо ! а тва да минеш през карнобат ,само щото е по-малко натоварено е напълно излишно! все пак след няколко километра се качваш на магистрала и натоварване -няма!
може и да съм сбъркал с километрите преди Карнобат-кога е отклонението,но е преди карнобат със сигурност и хубавият път завива в дясно ,а хората са си свикнали се направо ! а тва да минеш през карнобат ,само щото е по-малко натоварено е напълно излишно! все пак след няколко километра се качваш на магистрала и натоварване -няма!
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
absix написа:Накрая ще взема да се затрия
Колега, няма да се плашиш! Всички пътища водят към морето, особено ако си с БМВ

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
газ към морето, със бмв-то
там край вълните се правят парите, дай към морето даай дайй
там край вълните се правят парите, дай към морето даай дайй

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
SKISA написа:....стига се за по-малко от 3ч до Бургас....
Нещо ми се струва, че си сънувал когато си карал към морето. Точно сега трябва да си скъсаш книжката от актове и дори да не те спрат пак не можеш да стигнеш за 3 часа.
Ще ти кажа как аз съм карал най-бързо, а ти си направи сметка.
1.София-Пловдив = 160 като намалям на рисковите меска с Куки, а те са: Ихтиман, Тунела, преди Пазарджик, на пистата на Пазарджик и разклона за Пловдив.
2.Пловдив-Чирпан = 160-180 по същият начин на пистата и преди отбивката.
3.От тука е много 50 на 50 колко тира ще има и колко соц коли. Можеш на места да караш с 140, може и с 80. Сега е лудница и измъквация няма. В Нова Загора куките са през един километър, затова трябва да се внимава. В населените малки селца също има КАТаджии и също трябва да се спазва ограничение 50 !
4.Виж като стъпиш от Карнобат на новата магистрала ... ако можеш и 300 вдигай до карулката преди Бургас. Предрасполага за скорости, поради добре направените виражи на завоите.
И като обобщим всичко се върза най-бързото ми пътуване 3:20 мин. есента, когато нямаше коли ! Ако ще си мерим самолетите, то нека да сме само ние в колите.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
absix написа:Аз лично искам да стигна жив, може и за 5 часа да е... Не искам да съм новина другата седмица.
ПС: Пък и не знам къде стоят куките по тоя маршрут
4 часа е пътуването при спазване на съвсем прилични скорости - 140 на магистралата , 100-110 извънградско и 50-60 в населените места.
На магистралата полицаите стоят близо до разклоните (явно толкова им е лимита на горивото) , на тунела , на двата участъка без мантинела между платната от двете страни на Пловдив и в края на магистралата. После вече са основно в населените места , но там ако си караш като простосмъртен, а не като състезател, нямаш проблеми. Имаше един неприятен момент на магистралата между Карнобат и Бургас - там където стоеше строителната техника бяха сложили един знак 80 или 90, но последния път като си ходих май го нямаше. Но видиш ли такъв знак по-добре намаляй , че имат навика да стоят около тях.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Гост
-
Pin2 написа:SKISA написа:....стига се за по-малко от 3ч до Бургас....
Нещо ми се струва, че си сънувал когато си карал към морето. Точно сега трябва да си скъсаш книжката от актове и дори да не те спрат пак не можеш да стигнеш за 3 часа.
Ще ти кажа как аз съм карал най-бързо, а ти си направи сметка.
1.София-Пловдив = 160 като намалям на рисковите меска с Куки, а те са: Ихтиман, Тунела, преди Пазарджик, на пистата на Пазарджик и разклона за Пловдив.
2.Пловдив-Чирпан = 160-180 по същият начин на пистата и преди отбивката.
3.От тука е много 50 на 50 колко тира ще има и колко соц коли. Можеш на места да караш с 140, може и с 80. Сега е лудница и измъквация няма. В Нова Загора куките са през един километър, затова трябва да се внимава. В населените малки селца също има КАТаджии и също трябва да се спазва ограничение 50 !
4.Виж като стъпиш от Карнобат на новата магистрала ... ако можеш и 300 вдигай до карулката преди Бургас. Предрасполага за скорости, поради добре направените виражи на завоите.
И като обобщим всичко се върза най-бързото ми пътуване 3:20 мин. есента, когато нямаше коли ! Ако ще си мерим самолетите, то нека да сме само ние в колите.
Така го сметнах грубо-сега като се замисля верно ,че не може! Аз го смятах спрямо мойто стигане и свалих 1ч ,щото бях на Бургас за 4ч ,ма със спиране на МакДоналдс за кафе и малко висене на магистралата заради катастрофа и после -преобличане щото си разлях кафето като тръгвах...

Важното е да стигнеш-сравнено с предишната година пътуването е много по-бързо заради новата отсечка!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3