Светлоотразителни жилетки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Защо хората си оставят светлоотразителните жилетки на задния джам, така че да се виждат отвън

Защото са гъзари
6
10%
Защото са селяни
27
47%
Защото им липсва китеника от москвича (изяли са го молците)
22
38%
Защото така е по закон
3
5%

Общо гласове : 58
старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 17 Юли 2007, 16:01

t0sh написа:....би трябвало да е задължително да е в купето, защото докато излезеш на тъмното до багажника без нея и са те отнесли някви със слаби фарове и очи...

ми като ти е на задния джам, не трябва ли да излезнеш и да влезнеш през задната врата, за да я вземеш тая жилетка :D
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Юли 2007, 16:08

Stanchev написа:
t0sh написа:....би трябвало да е задължително да е в купето, защото докато излезеш на тъмното до багажника без нея и са те отнесли някви със слаби фарове и очи...

ми като ти е на задния джам, не трябва ли да излезнеш и да влезнеш през задната врата, за да я вземеш тая жилетка :D

Ако имаш задна врата ще излизаш :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нет дверь, нет проблемы :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 17 Юли 2007, 16:15

по принцип в багажника си возя неща които не са много за показ (законни са де) ама се почват едни разпити едни проверки така че по-удобно ми е на задния джам - така изобщо не ме питат дали имам. нека съм си сельо не живея за мнението на другите и бмв сам си зел щото ми харесва не за да бъда гъз-ар вие си ги крийте и бъдете пичове :) ако имаше някаква полза от китеник и китеник щях да сложа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 17 Юли 2007, 16:16

SuPeR_FLY написа:
Stanchev написа:

Ако имаш задна врата ще излизаш :mhihi: :mhihi: :mhihi: Нет дверь, нет проблемы :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

яко
всъщност оттука ми хрумна, както на купето падат седалките и се стига до багажника, нека ми каже нещо че не се пресягам така да я вадя оттам...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 17 Юли 2007, 16:21

Аз, не знам по закон да трябва да ти е в купето, но един приятел ми обясняваше, че трябвало да е вътре (той си я носи в жабката), точно поради причината, която каза Тош, а именно, че докато излезеш на тъмното да си я извадиш от багажника и са те отнесли. Аз, въпреки всичко си я носа в багажника, че вътре ми е селско особенно ако е просната на шоферската седалка :mhihi:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 17 Юли 2007, 16:24

е на шофьорската е наистина селско ама невиждам какво ви пречат като са на задния джам

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Юли 2007, 16:34

SKISA написа:аз видях по пътищата некви турци-гастърбайтери дето беха спрели да пикат ли,да извадат нещо от колата ли -не знам ,ма си ги беха турили двама! във всеки случай не бяха закъсали,ма ги видех от маса разстояние и естествено си изкарах акъла ,че са куки! тва си е полезна работа...!!!

Абе полезна... стига някой с по-слаби нерви да не слезе да ги опердаши, че се правят на куки. :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 17 Юли 2007, 16:49

До сега ми беше във багажника, ама като ви слушам май ще си я дръпна в купето във шофьорската врата отстрани... дали ще се събере ?? :roll: А всъщност през деня трябва ли да се облича ?
stay tuned
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zayo » 17 Юли 2007, 16:55

Никъде не е споменато да бъде с лимонен цвят :confused: :help: нали?
По добре да изглеждам като катаджия отколкото като волфаджия :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 17 Юли 2007, 17:11

мисля че е задължително да е зелена! мойта също е вътре в колата!
важното е да се ползват и да ви видят,па ако ще да е бембена! а като ви спрат от кат -тогава вече ше се обяснявате кой е далтонист и кой не е...

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 17 Юли 2007, 17:40

SKISA написа:мисля че е задължително да е зелена!

нищо подобно, единственото задължително е да имаш жилетка и само това, всичко друго са си съчинения - но има голяма логика да е вътре до шофьора, но пак остава скрит въпроса какво правим с жената (т.е. с другите в колата) :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 17 Юли 2007, 17:46

отвратно е, да стои на задната кора или пък облечена на седалката. Моята си стои при аптечката и пожарогасителя. Па, на прибежки ще си я взимам, но... дано не се налага. :D
Да караш Peugeot е страст!

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 17 Юли 2007, 17:54

Ако са гъзари че си сложат напраоо ЧОБАНСКИЯ ЯМУРЛУК-светлооразителния :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Юли 2007, 18:55

Поредният масов слух. Според закона всеки един автомобил трябва да е екипиран със съответната жилетка, но отново сме свидетели на немарливостта на Българският "законодател"- никъде в закона не е упоменато кога и при какви обстоятелства се носи тази жилетка. Някои казват "при авария или смяна на гума", но съответният член в ЗДП си седи непроменен.
Другата простотия е, че няма кой да проверява качеството на жилетките. Т.е. те нямат сертификат, че са годни за това за което се използват. Качествената жилетка би трябвало да се вижда от 250м, но "оригиналните китайски", както се оказва се виждат на много, много по- малко разстояние. Т.е. от цялата работа някой пак направи яко кешовица. :mhihi:

Чл. 59. (1) Водачът на пътно превозно средство, принуден да спре поради независещи от него обстоятелства, може да направи това върху лентата за принудително спиране извън платното за движение, като през нощта и при намалена видимост сигнализира спряното пътно превозно средство с предупредителен светлоотразителен триъгълник или включен авариен сигнал. При невъзможност да отстрани повредата и да продължи движението той е длъжен да вземе мерки за изтегляне на пътното превозно средство от автомагистралата по най-бърз начин.
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..........

Мнение от Тоо Cool » 17 Юли 2007, 19:33

Щот са МРЪСНИ МАЗНИ СЕЛЯЦИ, затова! Купих си такава жилетка (зелена) ей така, на майтап, но никога не мисля да я слагам на видно място в колата-отзад при резервната гума и е мястото! А тия дето си ги обличат на седалките могат спокойно да се връщат в родопите в овчите кошари, откъдето са се пръкнали!!!!!!! :puke: :puke: :puke:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата