КРАЯ НА ДНИТЕ!!!!!
Модератор: Общи модератори
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Engi написа:не е възможно да не можеш да се сетиш кой е...
мисли добре, гаранция ще намериш отговора
Аз съм на същото мнение като Енджи - просто помисли хубаво

Такива хора, като тези извършили подобно издевателство над колата ти, не знам какво трябва да им се направи(счупи,избие,изкърти)

П.С. Колата на булеварда в Дружба ли беше паркирана

- favorit135ls
- Потребител
-
Бате. Господ ще му го върне, не ти... И нещо извън темата леко "Адееее Ачкааа сега можеш да се радваш, педалче..."
Колега, само внимавай. Ако някой е в състояние да причини това на толкова красив автомобил, и не му е пукало дали някой ще го види, използвал си е времето добре, за да обработи така всичко по нея, не знаеш какво може да направи на друг човек.
Ако питаш мен, това не е работа на пишлемета за 5 лева. Според мен са били поне двама, един да троши и един да се оглежда.
Това е или отмъщение, или предупреждение. Поразрови си чарковете в главата, няма начин да не изскочи нещо.
Ако питаш мен, това не е работа на пишлемета за 5 лева. Според мен са били поне двама, един да троши и един да се оглежда.
Това е или отмъщение, или предупреждение. Поразрови си чарковете в главата, няма начин да не изскочи нещо.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
съжалявам за случилото се колега но според мен е предупреждение...,помисли си какво си правил или какво мислиш да правиш.......на някого не му е допаднало...пази се и ти 

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
и според мен е отмъщение за нещо - едва ли някой така случайно ти е потрошил колата - доста сериозно звучи....дано го намериш кой е и да разбере каква грешка е направил 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Мале чак сега виждам темата
Колега наистина си помисли кой // какво и къде и дано намериш отговора
Ако има проблем имаш ми тела с радост ще помогна
Колега наистина си помисли кой // какво и къде и дано намериш отговора
Ако има проблем имаш ми тела с радост ще помогна
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Пичове мерси за подкрепата!
Не се сещам за някое определено лице обаче-на много хора не съм им приятен, но винаги им го казвам направо и ако има нещо винаги могат да ме викнат да ги измасажирам яко-но проблемс, ама то тия дето са го направили са явно некви страхливи путки-колата не може да им отвърне и затова-давай....За чуждите женички-ми то да не е една-откъде знам коя на кой е/или е била-дреме ми....
Иначе, да-колата седеше на булеварда в Дружба, вече няма да седи там, а на друго място, тоя дето иска да сплаши/предупреди и т.н. да го духа сиренясал, щото отсега ставам още по-брутален/директен и безкомпромисен към дразнещите ме лайнояди-не моете да ме бутнете никак, сополи!
И отново-ако си оттука путко-ВИНАГИ можеш да ми се обадиш (0888 439 501) да се видиме и да се изяниме-когато, където, с който и да дойдеш ебалник!

Не се сещам за някое определено лице обаче-на много хора не съм им приятен, но винаги им го казвам направо и ако има нещо винаги могат да ме викнат да ги измасажирам яко-но проблемс, ама то тия дето са го направили са явно некви страхливи путки-колата не може да им отвърне и затова-давай....За чуждите женички-ми то да не е една-откъде знам коя на кой е/или е била-дреме ми....

Иначе, да-колата седеше на булеварда в Дружба, вече няма да седи там, а на друго място, тоя дето иска да сплаши/предупреди и т.н. да го духа сиренясал, щото отсега ставам още по-брутален/директен и безкомпромисен към дразнещите ме лайнояди-не моете да ме бутнете никак, сополи!
И отново-ако си оттука путко-ВИНАГИ можеш да ми се обадиш (0888 439 501) да се видиме и да се изяниме-когато, където, с който и да дойдеш ебалник!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Бате съжалявам за колата, вярвай ми знам каква е болката, особено като я гледаш с такава любов както теб. Както сам каза и по хубава ще я направиш нека мрът от яд, а ако разбереш кой е и ти трябва бригадка, кажи 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Съжалявам много за красивата кола.
Хубавото е, че сега ще възкръсне още по-хубава.
А за боклука сторил това, моля се да го намериш, а намериш ли го...моля затвори го в няков мазе и драсни два реда във форума...голяма опашка ще се заформи...
Хубавото е, че сега ще възкръсне още по-хубава.
А за боклука сторил това, моля се да го намериш, а намериш ли го...моля затвори го в няков мазе и драсни два реда във форума...голяма опашка ще се заформи...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...