Караш ли Ламборгини - бог си

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Юни 2007, 23:03

Honzik написа:...
..... за кво спорим изобщо????

Е а де :mhihi: :mhihi:
За свидетеля си напълно прав. Аз имах впредвид, че закона е толкова смотан, че е направо неприложим.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 27 Юни 2007, 23:11

докато някви министри въртят далавери с държ резерв,глей тая кола къде спряла....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 27 Юни 2007, 23:13

спориме за това че повечето полицаи не си вършат съвестно работата за това спориm
НЕ МОЖЕ САМ да му напише акт.... НЕ МОЖЕ!

я кажи каде го пише това та да знам като ме спрат в нарушение и е сам да му кажа приятен ден и да си потегля или евентуално да мина само с проверка на документите!!!

не му се е занимавало вероятно...

е как така не му се занимава . кви де*а са тези глупости !!!! ми тогава как така му се занимава на някой полицай да види дали имам аптечка или като ми пита дали имам да го попитам "ма на теб верно ли ти се занимава са с тва да ме питаш за аптечка"

... а и не е знаел, че някой го дебне с камера...

нужно ли е човек да знае че го снимат или следят за да си върши работата като хората . явно в бг трябва да е така по твойте приказки

а относно защо тогава е сам там - не мога да ти отговоря....

е как за кво ........частно мама частно !!! тва показва че повечето полицаи в Бг не си вършат работата съвестно .

МОже да не съм много нарасъл но съм стигнал до извода че наща държава в едно отношение си е екстра а в много други се вмирисва и вече на ни6то не прилича . :twisted:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 27 Юни 2007, 23:16

Honzik нищо против тебе но просто се възмотих много като го видях и си казах мнението :bchug:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2007, 23:24

Пише го във вътрешните директиви на КАТ и МВР.... сам КАТаджия, а вече и редовите пешаци трябва да имат свидетел, който да се подпише на написаният АКТ... като няма втори полицай трябва да се търси друг свидетел, ма това търсене... обясних го по-горе... зат'ва и когато са по пътищата винаги са двама.... помисли малко и ще видиш... тия с радарите или когато са спряли някъде и спират автомобили.... сети се кога е бил сам полицай без някой друг, дори и на 20м от първия...

не му се е занимавало - еми така е.... верно, тъпо е, ама е така... скъпа кола, той е сам.... не знае кво може да се случи ако верно викне паяк.... решил е да си спести занимавката, ма това ти казвам - не го оправдавам, постъпил е неправилно... спасил си е гъза, ама не е знаел, че го снимат..

относно що е сам - сам е, щото така са го сложили... ти да не мислиш, че отиват сутрин в районното и си теглят билетче и кой къде се падне???? ае има ли толкова наивни хора верно??? отива там, където му кажат - сам, с още един, 20 човека - където му (им) кажат - там.... и това е.

ivan1979, закона е ЯКО ОСРАН.... това както им позволява своеволности, така и ги спира да си вършат работата... ма и не е само закона.... докато тоя полицай го е шубе да не стане проблем ако решат да го санкционират тоя с колата....

Са ше ти обадя за случай от днес.... с тоя "голям моралист" Иван Иванов ли, как беше... репортера от NOVA, дето ги гонеше да ги снима куките как не си вършат работата.... та тоя същия днес са го спряли с телефон в ръка и като са тръгнали да му пишат акт знаеш ли кво е станало - ае вие знаете ли кой съм аз??? Ей са ше се обадя на шефа ти, кажи си името и служебен номер... отказали са му тази "важна информация" и полицая предвидливо си е спрял телефона, щото знаеш ли кво става - звъни тоя педал в дежурното (ма от къде знае номера там - не знам!) и казва така и така и ония каки там като се стреснат и звънят на полицая да не му пише, че да не вземе да стане проблем после.... ама това, че верно е в нарушение, че верно миналата седмица даже са му написали за колан и телефон (демек на него не му дреме и си кара как иска) - никой не му дреме.... моралиста Иван, дето гони куките дали си вършат работата сега ги псува и обижда, че си вършат работата в неговият случай... ей т'ва е...

С такива "журналисти", в тая "държава", с тоя "закон" - такива и полицаите....

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 28 Юни 2007, 3:16

Honzik написа:...
ivan1979, закона е ЯКО ОСРАН.... това както им позволява своеволности, така и ги спира да си вършат работата... ма и не е само закона.... докато тоя полицай го е шубе да не стане проблем ако решат да го санкционират тоя с колата....
....

Taka e, не е само законът, и шефовете са путки и човек не знае дали да си свърши работата. В подобни ситуации началниците застават не зад полицайте, а зад мутрата с парите. И за това, за съжаление, е по-добре за всички пича да вземе 20-те лева, а не да защитава "обществения интерес" и да прилага закона.
Но за цялата мизерия е виновен "електоратът", който си е избрал управляващите. Те държат умишлено заплатите на полицайте ниски и законите смотани. Така се създават предпоставки за корупция.
Но все пак много сръчно ги прибра :mhihi: :mhihi:

А тия моралстите от Нова са ясни. На един приятел в блока има бардак, но от тия долнопробните и чести посетители са жребците от Нова. Ще взема да ги снимам най на края тия мизерници. Явно не им плащат добре и са принудени да се бутат в тая евтина дупка.

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

ре

Мнение от BMW дизайн » 29 Юни 2007, 22:26

В България пред закона сички сме равни или поне така си мислим ние които НЕ караме тези ласкавите машини за сички останали има една хубава дума "БЕЗЗАКОНИЕ" :twisted:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 30 Юни 2007, 17:43

Това дето го написа Хонзик за Иван журналиста е самата истина,нема такова нагло к*пеле.Най редовната му схема е напиване,скандал в заведение и в момента, в който го шляпнат вика куки и разправя,че го нападат заради репортажи.
Няма да повярвате как му се връзват полицаите,преди известно време по същата схема един от квартала го изкараха от тях като най големия нарко бос и направи едни 24ч в районното, защото предната вечер хванал Иван журналиста за гушата без дори шамар да му е ударил.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 30 Юни 2007, 19:15

Но все пак много сръчно ги прибра

Я помисли ти ако си на тоя полицай на мястото например и секунди преди това е идвал журналист да ти задава въпроси дали няма да се замислиш и да не си искаш пари щото случайно може да те снимат от някъде все още ! Няма да легне гладен ако не вземе баш от тоя пари :idea:
Ма те "тъпи" куките ама чак пък толкова много айде няма нужда :mhihi:
А има и още един момент, тоя полицай , както е сам, както не се вижда патрулна кола да видяхде да държи папки с бланки актове, фишофе и тн ? Ми може да е нямал в себе си пък и е длъжен да дава обяснения само на шефовете си не на всеки срещнат, то затова си има пресцентър не всеки да дава интервюта.
Последна промяна GRIPEN на 30 Юни 2007, 23:20, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 30 Юни 2007, 21:35

Дали е взел или не, не се знае, точно тази част е изрязана от репортажа. На полицая нищо не могат да му направят, дори в съд. Нарича се "незаконно използване на специални разузнавателни средства". Тоест каквото и да е представено като видеоматериал, в съда пада, защото няма одобрение от съдебно лице за заснемане.

Друго ми е интересно: Защо за мойта бангия паяка идва за 3 минути, а за тоя дришльо го няма никакъв неизвестно колко време?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

!

Мнение от павката » 30 Юни 2007, 23:22

Друго ми е интересно: Защо за мойта бангия паяка идва за 3 минути, а за тоя дришльо го няма никакъв неизвестно колко време?
там е работата,че май не е дришлю...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Предишна

Назад към Извън Темата