Някой замислял ли се е за означенията на задния капак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Юни 2007, 13:45

А пък аз имам БМВеее....! Имам и тиксо на капака на колатаааа с БМВееее....!
Сериозно-съгладен съм с наскосан-без емблеми по-ме кефи!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 27 Юни 2007, 14:03

Той подписа вътре на таблото. Ама дали не е направил нещо на седалката, докато се е подписвал.... :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Юни 2007, 14:15

PhilAnselmo написа:На моята нищо не пише отзад :roll: къф ми е матора :help: :mhihi:

Пише ти го отстрани под nick-а :D

Иначе в BG не е удачно да имаш разни такива означения, че от "нощният магазин" доставчиците минават да пазаруват.... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Blue&White » 27 Юни 2007, 14:20

bum_bum написа:А подписа на Джон Купър де е :mhihi:

Точно до белите ленти :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 28 Юни 2007, 11:49

Има функция

Половината купувачи на БМВ в Австралия ако я нямаше отзад значката нямаше да знаят дали карат 335д или 320и :mhihi:

П.П. На мойта отзад пише е28 :D
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 28 Юни 2007, 12:48

И аз мисля че без нищо отзад е по-добре...много по красиво и стилно...а който трябва знае какво се крие под капака...все пак това се отнася за BMW и за други по-класни автомобили...като видя Ferrari например последното нещо което поглеждам е дали му пише нещо отзад...виж примерно на някое Peugeot или друга такава измишльотина е задължително да има нещо отзад...че иначе ги мисля за домакинска техника :mhihi: така или иначе липсва душа и стил...поне да се знае кво е...та да знаят чичковците счетоводители с кво да заместят градския транспорт като се опаричат и има дадат с 300 зора книжка... :mhihi: :mhihi: :mhihi: (нищо лично,да не се обиди някой...дадох го като пример за тия мухльовци дето мъжките неща са им чужди...и автомобилите и шофирането са табу...)
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 28 Юни 2007, 13:15

А какво по-хубаво от М5 с табелка 520и или още по-добре 518д.

Всъщност най-добре 540-ка суперчарджната ( Е39) с табелата 525тдс. Муцка.
Може и 550и ( Е60), а отзад 520и, така така. Най-сладко.

330-ка с табела 316.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 28 Юни 2007, 13:31

Мен пък надписчето много си ме радва. Без него задницата ще стане много симетрична и по-скучна. А и шрифта е хубав.
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 28 Юни 2007, 14:49

vutov написа:А какво по-хубаво от М5 с табелка 520и или още по-добре 518д.

По-хубавото е 316и с надпис М6
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39

Мнение от s » 28 Юни 2007, 21:18

то има и надписи "Другата кола ми е Ферари!"

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Юни 2007, 21:59

DrivinGGoD написа:И аз мисля че без нищо отзад е по-добре...много по красиво и стилно...а който трябва знае какво се крие под капака...все пак това се отнася за BMW и за други по-класни автомобили...като видя Ferrari например последното нещо което поглеждам е дали му пише нещо отзад...виж примерно на някое Peugeot или друга такава измишльотина е задължително да има нещо отзад...че иначе ги мисля за домакинска техника :mhihi: така или иначе липсва душа и стил...поне да се знае кво е...та да знаят чичковците счетоводители с кво да заместят градския транспорт като се опаричат и има дадат с 300 зора книжка... :mhihi: :mhihi: :mhihi: (нищо лично,да не се обиди някой...дадох го като пример за тия мухльовци дето мъжките неща са им чужди...и автомобилите и шофирането са табу...)

:yes: Така е !!!Караш ли миксер,няма да можеш да го скриеш под някакви надписи,а самолетния двигател се усеща не само по емблемата,но и под капака!!! :yes:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 29 Юни 2007, 11:43

A_DUNCHEV написа:
DrivinGGoD написа:И аз мисля че без нищо отзад е по-добре...много по красиво и стилно...а който трябва знае какво се крие под капака...все пак това се отнася за BMW и за други по-класни автомобили...като видя Ferrari например последното нещо което поглеждам е дали му пише нещо отзад...виж примерно на някое Peugeot или друга такава измишльотина е задължително да има нещо отзад...че иначе ги мисля за домакинска техника :mhihi: така или иначе липсва душа и стил...поне да се знае кво е...та да знаят чичковците счетоводители с кво да заместят градския транспорт като се опаричат и има дадат с 300 зора книжка... :mhihi: :mhihi: :mhihi: (нищо лично,да не се обиди някой...дадох го като пример за тия мухльовци дето мъжките неща са им чужди...и автомобилите и шофирането са табу...)

:yes: Така е !!!Караш ли миксер,няма да можеш да го скриеш под някакви надписи,а самолетния двигател се усеща не само по емблемата,но и под капака!!! :yes:

Особено на М40Б16 :mhihi:

Не забравяйте че все пак има БМВ и БМВ ;)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 29 Юни 2007, 11:49

WeiSTD написа:
A_DUNCHEV написа:

Особено на М40Б16 :mhihi:

Не забравяйте че все пак има БМВ и БМВ ;)

Ако си прочел добре точно тва казвам де! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 30 Юни 2007, 0:54

кво значение има че пише 316...тфа пък може да са му конските сили :mhihi: а пък i-то отзад да казва че е идиот :mhihi: а пък ГТИ-голям,тъп....идиот :mhihi: аз лично съм против надписите на колите отзад
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 30 Юни 2007, 12:19

Turbo_Ted написа:кво значение има че пише 316...тфа пък може да са му конските сили :mhihi: а пък i-то отзад да казва че е идиот :mhihi: а пък ГТИ-голям,тъп....идиот :mhihi: аз лично съм против надписите на колите отзад

Може, но не бих заложил на това. . . те само 315ките са бързите :mhihi:

Ако ми пише отзад 550 или 335 или М3 нема да си го махна. . .за да не ми губат времето Хондаджии и подобни.
БИАД Авто-Пазар Тийм

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата