Войната по пътищата продължава!!!
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Познавам много жени дето карат пили и повечето от тях са млади, добре изглеждащи, те си мислят че като изглеждат добре и могат да се справят с куките , ако не ше звъннем на Тати или на Пупито.....
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Feanor написа:Войната по пътищата продължава!!!
Не искам аз да ти го казвам, но и Дядо Мраз не съществува.![]()
Абе вие сериозно ли мислите, че нещо се прави за да се подобри положението?!
Точно това е, че никой нищо не прави!! Нашия кмет, ако може само да краде пари и нищо да не прави (по неофициялна информация са присвоени 2 милиона лева за последната 1 година) и да порка и да се бие с любовника си по заведенията все така ще е за съжаление.
Информацията ми от снощи е неофициялна, силно се надявах да няма пострадали, но уви. Подкрепям колегите, че за пияно състояние довело до отнемане на човешки живот трябва затвор и то не по-малко от 10 години, също и глобата не трябва да е 10000, а поне с още една 0 въпреки, че и това е малко като се има предвид, че човешкия живот е безценен.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
viper написа:Пичове, за вас не знам, но аз сега отивам да водя поредната битка![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Хайде престанете с тая помия
Каква помия бе човек ти добре ли си!!!!
Едно от момичетата е много близка на мой приятели, ако обезглавяването за теб е помия то за мен и много други хора не е защото точно това е станало с едно от тях.

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Мама им пиянска и некадърна да еба !!!! Как може да се качиш да караш с 3 промила алкохол
!!!!! Или айде качил си се , ама как така ще правиш такива фиести в града като си мотика и сигурно не виждаш пътя !!!!! Некадърност + алкохол прават чудеса !!!!!!! Направо нямам думи !!! Много ми е мъчно за хората ... Е тая е заслужавала да я нацели някой Бетоновоз и да свииии голфчето , като кутийка !!! И аз обичам скоростите , ама си имам правила и го правя само на безопасни места в напълно трезво състояние !!!!

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
В ТАЗИ КАТАСТРОФА ЗАГИНА ПРИЯТЕЛКАТА МИ АЛЕКСАНДРА ОТ ПЕРНИК!!!СЕГА ОТИВАМ НА ПОГРЕБЕНИЕ..ТЯ Е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ ЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ И,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ НИЕ,БЛИЗКИТЕ??
НЕ КАРАЙТЕ НИКОГА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ!!!!НИКОГА НИКОГА НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ КАРАЙТЕ НИКОГА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ!!!!НИКОГА НИКОГА НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Elle написа:В ТАЗИ КАТАСТРОФА ЗАГИНА ПРИЯТЕЛКАТА МИ АЛЕКСАНДРА ОТ ПЕРНИК!!!СЕГА ОТИВАМ НА ПОГРЕБЕНИЕ..ТЯ Е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ ЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ И,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ НИЕ,БЛИЗКИТЕ??
Мойте съболезнования Elle, ако можем да помогнем с нещо казвай.
- Elle
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: mini cooper 91
- Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited
Ето и 10-те насоки на Ватикана:
1. Не убивай.
2. Нека пътят да бъде място за общение между хората вместо за смъртоносна вреда.
3. Благовъзпитаността, почтеността и предпазливостта са най-добрата защита срещу непредвидени обстоятелства.
4. Бъди милостив и помагай на ближния си в беда, особено на пострадалия в катастрофа.
5. Колата да не е символ на сила и власт, нито да става причина за грях.
6. С благост вразумявай младите и по-възрастните от тях да не шофират, когато не са в състояние.
7. Подкрепяй семействата на загиналите в катастрофа.
8. Срещай виновните шофьори и техните жертви, за да изпитат освобождаващата сила на прошката.
9. На пътя защитавай по-слабия.
10. Бъди отговорен към другите.
ХОРА НЕЗНАМ КАКВО ДА ВИ КАЖА ОСВЕН...НЕ КАРАЙТЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТУРБОГЪЗАРИ СЪС 100КМ В ЧАС НА УЛИЦА В ГРАДА...както беше писал един колега тук някъде...много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика ..тези ограничения не са случайни !!!!!
1. Не убивай.
2. Нека пътят да бъде място за общение между хората вместо за смъртоносна вреда.
3. Благовъзпитаността, почтеността и предпазливостта са най-добрата защита срещу непредвидени обстоятелства.
4. Бъди милостив и помагай на ближния си в беда, особено на пострадалия в катастрофа.
5. Колата да не е символ на сила и власт, нито да става причина за грях.
6. С благост вразумявай младите и по-възрастните от тях да не шофират, когато не са в състояние.
7. Подкрепяй семействата на загиналите в катастрофа.
8. Срещай виновните шофьори и техните жертви, за да изпитат освобождаващата сила на прошката.
9. На пътя защитавай по-слабия.
10. Бъди отговорен към другите.
ХОРА НЕЗНАМ КАКВО ДА ВИ КАЖА ОСВЕН...НЕ КАРАЙТЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТУРБОГЪЗАРИ СЪС 100КМ В ЧАС НА УЛИЦА В ГРАДА...както беше писал един колега тук някъде...много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика ..тези ограничения не са случайни !!!!!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Съболезнования на ЕЛ... много тъпо за момичето, но все пак това не е първата нито последната катастрофа. Помислете си, дали преди 1 година нямаше точно толкова катастрофи... все си мисля, че са били пак толкова, просто медийте не вдигаха пара за тях 

Elle написа:много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика
Точно така се чувствах и аз миналата събота, като пътувах до Банско. Никъде не съм вдигал повече от 90, дори по магистралните участъци. Първо защото разработвам двигателя след ремонт, второ защото возех семейството си с дъщеричката лепната на задния джам да маха на колегите отзад, и трето - исках да засека разход на дълъг път при "галене" на колата.
Просто си ми беше кеф да си карам спокойно, музичката на шест, нищо не ме зори да бързам. А и си ми беше удоволствие да показвам на колегите знаци относно положението на пътя - десен мигач, когато могат да ме изпреварят, ляв - когато не трябва, да светкам с дългите в отговор на "благодарните аварийки"...
Изобщо - кеф. Пробвайте всички, поне веднъж. Ще ви хареса.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Фил написа:Elle написа:много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика
Точно така се чувствах и аз миналата събота, като пътувах до Банско. Никъде не съм вдигал повече от 90, дори по магистралните участъци. Първо защото разработвам двигателя след ремонт, второ защото возех семейството си с дъщеричката лепната на задния джам да маха на колегите отзад, и трето - исках да засека разход на дълъг път при "галене" на колата.
Просто си ми беше кеф да си карам спокойно, музичката на шест, нищо не ме зори да бързам. А и си ми беше удоволствие да показвам на колегите знаци относно положението на пътя - десен мигач, когато могат да ме изпреварят, ляв - когато не трябва, да светкам с дългите в отговор на "благодарните аварийки"...
Изобщо - кеф. Пробвайте всички, поне веднъж. Ще ви хареса.
А така... Кеф... Точната дума. Просто това каране доставя удоволствие. То е ясно, че щом сме в този форум много за тези неща не ни слушат главите, но трябва и да мислим във всяка една ситуация...

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3