Войната по пътищата продължава!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 19 Юни 2007, 13:09

Познавам много жени дето карат пили и повечето от тях са млади, добре изглеждащи, те си мислят че като изглеждат добре и могат да се справят с куките , ако не ше звъннем на Тати или на Пупито.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 19 Юни 2007, 13:11

Тва направо не е истина.Аз съм млад шофьор...има няма 1 месец(макар и доста покарал учебната кола на тате :mhihi: пртеди) и направо вече ме е страх да излизам на пътя :uups:
Всеки се прави на състезател тука ами добре че градът ни е малък и няма чак голямо движение :idea:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Юни 2007, 16:18

Feanor написа:
Войната по пътищата продължава!!!

Не искам аз да ти го казвам, но и Дядо Мраз не съществува. :roll:
Абе вие сериозно ли мислите, че нещо се прави за да се подобри положението?! :shock:

Точно това е, че никой нищо не прави!! Нашия кмет, ако може само да краде пари и нищо да не прави (по неофициялна информация са присвоени 2 милиона лева за последната 1 година) и да порка и да се бие с любовника си по заведенията все така ще е за съжаление.

Информацията ми от снощи е неофициялна, силно се надявах да няма пострадали, но уви. Подкрепям колегите, че за пияно състояние довело до отнемане на човешки живот трябва затвор и то не по-малко от 10 години, също и глобата не трябва да е 10000, а поне с още една 0 въпреки, че и това е малко като се има предвид, че човешкия живот е безценен.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 19 Юни 2007, 18:14

Пичове, за вас не знам, но аз сега отивам да водя поредната битка :driving: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Хайде престанете с тая помия :idea:

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 19 Юни 2007, 19:23

viper написа:Пичове, за вас не знам, но аз сега отивам да водя поредната битка :driving: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П. Хайде престанете с тая помия :idea:

Каква помия бе човек ти добре ли си!!!!

Едно от момичетата е много близка на мой приятели, ако обезглавяването за теб е помия то за мен и много други хора не е защото точно това е станало с едно от тях. :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 19 Юни 2007, 19:35

Мама им пиянска и некадърна да еба !!!! Как може да се качиш да караш с 3 промила алкохол :kuku: :kuku: !!!!! Или айде качил си се , ама как така ще правиш такива фиести в града като си мотика и сигурно не виждаш пътя !!!!! Некадърност + алкохол прават чудеса !!!!!!! Направо нямам думи !!! Много ми е мъчно за хората ... Е тая е заслужавала да я нацели някой Бетоновоз и да свииии голфчето , като кутийка !!! И аз обичам скоростите , ама си имам правила и го правя само на безопасни места в напълно трезво състояние !!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Юни 2007, 23:20

поредните жертви .. жалко
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 20 Юни 2007, 9:00

В ТАЗИ КАТАСТРОФА ЗАГИНА ПРИЯТЕЛКАТА МИ АЛЕКСАНДРА ОТ ПЕРНИК!!!СЕГА ОТИВАМ НА ПОГРЕБЕНИЕ..ТЯ Е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ ЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ И,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ НИЕ,БЛИЗКИТЕ??

НЕ КАРАЙТЕ НИКОГА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ!!!!НИКОГА НИКОГА НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 20 Юни 2007, 9:32

Elle написа:В ТАЗИ КАТАСТРОФА ЗАГИНА ПРИЯТЕЛКАТА МИ АЛЕКСАНДРА ОТ ПЕРНИК!!!СЕГА ОТИВАМ НА ПОГРЕБЕНИЕ..ТЯ Е ЕДИНСТВЕНО ДЕТЕ!!!КАЖЕТЕ МИ КАК СЕ ЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ И,КАЖЕТЕ МИ КАК ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ НИЕ,БЛИЗКИТЕ??

НЕ КАРАЙТЕ НИКОГА СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ!!!!НИКОГА НИКОГА НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мойте съболезнования Elle, ако можем да помогнем с нещо казвай.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: mini cooper 91
Детайли за колата: old mini cooper john cooper edition 1.3 limited

Мнение от Elle » 20 Юни 2007, 9:36

Ето и 10-те насоки на Ватикана:
1. Не убивай.
2. Нека пътят да бъде място за общение между хората вместо за смъртоносна вреда.
3. Благовъзпитаността, почтеността и предпазливостта са най-добрата защита срещу непредвидени обстоятелства.
4. Бъди милостив и помагай на ближния си в беда, особено на пострадалия в катастрофа.
5. Колата да не е символ на сила и власт, нито да става причина за грях.
6. С благост вразумявай младите и по-възрастните от тях да не шофират, когато не са в състояние.
7. Подкрепяй семействата на загиналите в катастрофа.
8. Срещай виновните шофьори и техните жертви, за да изпитат освобождаващата сила на прошката.
9. На пътя защитавай по-слабия.
10. Бъди отговорен към другите.

ХОРА НЕЗНАМ КАКВО ДА ВИ КАЖА ОСВЕН...НЕ КАРАЙТЕ СЛЕД УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И НЕДЕЙТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ТУРБОГЪЗАРИ СЪС 100КМ В ЧАС НА УЛИЦА В ГРАДА...както беше писал един колега тук някъде...много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика ..тези ограничения не са случайни !!!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юни 2007, 9:47

Права си... :!: :!: :!:

Моите съболезнования, дано на никой не се налага да изпраща близък по този начин. :confused:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 20 Юни 2007, 9:58

Съболезнования на ЕЛ... много тъпо за момичето, но все пак това не е първата нито последната катастрофа. Помислете си, дали преди 1 година нямаше точно толкова катастрофи... все си мисля, че са били пак толкова, просто медийте не вдигаха пара за тях :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 20 Юни 2007, 10:04

Elle написа:много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика

Точно така се чувствах и аз миналата събота, като пътувах до Банско. Никъде не съм вдигал повече от 90, дори по магистралните участъци. Първо защото разработвам двигателя след ремонт, второ защото возех семейството си с дъщеричката лепната на задния джам да маха на колегите отзад, и трето - исках да засека разход на дълъг път при "галене" на колата.

Просто си ми беше кеф да си карам спокойно, музичката на шест, нищо не ме зори да бързам. А и си ми беше удоволствие да показвам на колегите знаци относно положението на пътя - десен мигач, когато могат да ме изпреварят, ляв - когато не трябва, да светкам с дългите в отговор на "благодарните аварийки"...

Изобщо - кеф. Пробвайте всички, поне веднъж. Ще ви хареса.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 20 Юни 2007, 10:06

Фил написа:
Elle написа:много му е било спокойно и ненапрегнато като си спазвал ограниченията и си слушал музика

Точно така се чувствах и аз миналата събота, като пътувах до Банско. Никъде не съм вдигал повече от 90, дори по магистралните участъци. Първо защото разработвам двигателя след ремонт, второ защото возех семейството си с дъщеричката лепната на задния джам да маха на колегите отзад, и трето - исках да засека разход на дълъг път при "галене" на колата.

Просто си ми беше кеф да си карам спокойно, музичката на шест, нищо не ме зори да бързам. А и си ми беше удоволствие да показвам на колегите знаци относно положението на пътя - десен мигач, когато могат да ме изпреварят, ляв - когато не трябва, да светкам с дългите в отговор на "благодарните аварийки"...

Изобщо - кеф. Пробвайте всички, поне веднъж. Ще ви хареса.

А така... Кеф... Точната дума. Просто това каране доставя удоволствие. То е ясно, че щом сме в този форум много за тези неща не ни слушат главите, но трябва и да мислим във всяка една ситуация... ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 20 Юни 2007, 14:01

А, най-лошото е, че тия лайна тепърва започват :(
_!_

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата