Катастрофа на Г.М. Димитров.
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Honzik написа:МОЛЯ????? Т'ва да не мислиш, че е станало с 50км/ч????? Ако е карал с позволената скорост за града 50км/ч.... нямаше дори да се удари в ТИР-а...
Абе хванали сте се за тая позволена скорост, като че ли е Светият Граал, д@ба! Аз пък ще ти кажа, че ако беше мислил докато кара, нямаше да кара и с толкова

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
tin написа:...вече познати като ме видят и с очудване "ооо ти си жив !" ...
И при мен се случва абсолютно същото...

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Хунта написа:Фил написа:Не е виновно само момчето.
[сарказъм]Да бе, гьол? В центъра на столицата? Никога не съм виждал ... [/сарказъм]
Това едно.
Второ - в коя нормална столица по света можеш да видиш ТИРове? Навсякъде имат забрана да влизат в града, само по обиколни и околовръстни. То и тук май имаше такава наредба, но ето колко се спазва.
В коя нормална столица се кара с 150 km/h ?
Аз имам друг въпрос.
В коя нормална столица има такива гигантски локви ,който след всеки дъжд стават все по-големи и по -големи.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
_65536_kb_sec_ написа:ааааааааааааааа
аман от спорове
да се разберем
и тоя с джипа е виновен заради скоростта на първо място
и общината е виновна че не си оправя дупките запълнени с вода както и не поддържа системата за оттичане на вода
както и тира че е изобщо влязъл в софия
но все пак ако не беше тир а повечко коли какъв щеше да е изхода от ситуацията - повече жертви евентуално

В допълнение към неговия пост ще спомена за Н-ти път и начина ни на мислене, който е резултат от криворазбраната ни ценносттна система + възпитание!
Жалко вместо още едно готино БМВ на ЕКО......... отказах се да довърша изричението... сетете се сами!
АМИН!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Feanor написа:Абе хванали сте се за тая позволена скорост, като че ли е Светият Граал, д@ба! Аз пък ще ти кажа, че ако беше мислил докато кара, нямаше да кара и с толкова
Там е работата.... ако беше мислел с горната глава щеше да кара с 50-60км/ч.... а защо щеше да кара с толкова - ми щото толкова е ограничението за в града.... логично!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Honzik написа:Фил написа:Не е виновно само момчето.
МОЛЯ????? Т'ва да не мислиш, че е станало с 50км/ч????? Ако е карал с позволената скорост за града 50км/ч.... нямаше дори да се удари в ТИР-а...
А де , аз като говоря не приказвам .....и 5к да сложат глобата за превишена скорост пак ще си карат бързо ако полицията не прави нищо...там е трябвало да има патрул дето да седи заради тая локва, .... навсякъде по нормалните страни ако има нещо опасно на пътя има сигнализация и полиция..а то кво като с дупката дето беше пред Софавто да се трепат хората па кво им дреме на пътна полиция ... отделно е трябвало да го спрът 10 пъти преди това щото със сигурност не е карал така само в локвата и да му вземат книжката а не 20-те лева...и вероятно щеше да е жив...тя оная локва е като малък язовир ....ми не е станала с 50 км/ч много ясно !!!! тоя джип е смазан като хармоника...
>И с такава машина< в локва дето е дълбиока 30 см тряя си тотално без никакъв опит и грам предвидливост , че да не се усетиш ко може да стане .... ама за съжаление е така ...на по 20 години им купуват коли по 200 коня а те още не могат да мислят за друго освн к**ва, марихуана, кокаин и алкохол...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Скоростта е само фактор в цялата случка...(както и останалите изброени) но мисъл не е протекла и затова резултата е налице. Напълно подкрепям че скоростта сама по себе си не е причина за инцидента! Тя е само един от многото фактори допринесли за него.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
вчера имаше и една верижна от 5 6 коли на околомръсното ... преди разклона за драгалевци като идвате от бул.България
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
на мен пък не ми се струва особено нормално 21годишен да кара X5
хубавата и скъпа кола дава прекалено самочуствие и надценяване на шофьорските възможности

хубавата и скъпа кола дава прекалено самочуствие и надценяване на шофьорските възможности

Поредния пример за естествен подбор!
За умрелите или добро или нищо не може да се приложи в подобна ситуация.
Трябва да си пълен кретен да караш при мокра настилка с голяма скорост, на всичкото отгоре градско и за капак в България и по-точно в София, където пътищата са на лайна.
Основното нещо по което се различава добрия шофьор от идиота, е че преценява ситуацията и според нея определя скоростта.
А дупките и блатата не са му виновни.
Да би мирно седяло не би чудо видяло.
Много хора са успели да заобиколят административните закони, но някой да е преодолял физичните още не знам.

За умрелите или добро или нищо не може да се приложи в подобна ситуация.
Трябва да си пълен кретен да караш при мокра настилка с голяма скорост, на всичкото отгоре градско и за капак в България и по-точно в София, където пътищата са на лайна.
Основното нещо по което се различава добрия шофьор от идиота, е че преценява ситуацията и според нея определя скоростта.
А дупките и блатата не са му виновни.
Да би мирно седяло не би чудо видяло.
Много хора са успели да заобиколят административните закони, но някой да е преодолял физичните още не знам.

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Леле тая Х5ца седеше цял ден на кръговото на 4ти километър и вечерта към 9 я запалиха две момчета и на светофара на следствието от най-дясно засякоха мене и още една кола и направиха обрат завой като щяха да се надънат на друго профучаващо бмв 7ца новата...много ги псувах и момчето определено беше доста младичко и не можеше да я кара много тая кола щото като правеше обратния за малко да се качи на бордюра...Но даваше яко газ...
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
А и още нещо забелязвам...когато минаха покрай мен това момче оцелялото караше колата...
а другото беше по мусколесто и се восеше...! Мир на праха му

Последна промяна Facheff на 18 Юни 2007, 12:35, променена общо 1 път