Паркирането с sms започва от 1 юли
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Burningparis написа:absix написа:MaXimal написа:Какво толкова пискате за тоя 1 лев бре хора ?! Аз до сега на паркинг на който искат по-малко от лев на час не съм спирал... 1 лев си е супер добра цена за паркоместо...
Карат БМВ-та, ма да можеше всичко да е безплатно... и паркиране, и бензин, и да няма застраховки и данъци. Баси хората.
извянявай, ма нещо не знам ако искаш форум за по бедните и по-богатите БМВ ентусиасти да помоля да пуснат... голем кешовец го изкара , е такива кат тебе ги познавам мноооого нещо мама тати или си на заплата 5000 лв ... я се стегни бе, за някой хора дето си вършат работа може и да е много 1 лв на час за синя зона ако седиш 30 мин примерно а те таксуват 1ч...за други дето спират по 1 път в месеца може и нищо да не е .......
Ти психолог ли ще дойдеш, че почна така уверено да преценяваш хората?!
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Сори ако съм звучал остро (даже си коригирах мнението
)или като психолог. никого не желая да преценям нито да обиждам обаче в случая ме подразни изказването ... няма да спамвам темата повече...

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Досега колко беше? 50ст за час или за половин беше, че не се сещам? Ако цената остава същата не виждам за какво може да сме недоволни, удобството със сигурност е голямо.
Максимал, алооооо милионерче , няма пък с колата ще си ходя на работа, нищо че взимам 150лв заплата
Максимал, алооооо милионерче , няма пък с колата ще си ходя на работа, нищо че взимам 150лв заплата

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:Досега колко беше? 50ст за час или за половин беше, че не се сещам? Ако цената остава същата не виждам за какво може да сме недоволни, удобството със сигурност е голямо.
1лв. на час си беше и ще си остане.
Burningparis, не се изказвай за мен неподготвен, моля ти се.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз не разбрах ако си платиш на живо ще може и за 30 мин., а с смс само за мин. 1 час така ли? Ако е така ми се струва идеално. Само, че тези улеснения носят и доста злоупотреби наред със себе си 

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
идеята е добра от колко да обикаляш по бутки да купуваш билетчета пък ако няма да се чудиш и накрая да доидат да ти заключат колата

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Тези със заключенията "караш БМВ, пък ти е скъпо" май доста лесно си вадят кинтите... нищо чудно и да им идват свише.
Максимал, нали помниш, че паркингът (то е по-скоро уширение на пътя) пред Авеню и Дюърс в Пловдив го направиха преди около година и половина. Преди това там не се плащаше за паркинг, а офисът на майка ми е точно между двете кафета (до Деком). Изведнъж се оказва, че за да стои там автомобилът трябва да се дават 10+ кинта на ден. Мнооо разумен разход!
Максимал, нали помниш, че паркингът (то е по-скоро уширение на пътя) пред Авеню и Дюърс в Пловдив го направиха преди около година и половина. Преди това там не се плащаше за паркинг, а офисът на майка ми е точно между двете кафета (до Деком). Изведнъж се оказва, че за да стои там автомобилът трябва да се дават 10+ кинта на ден. Мнооо разумен разход!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2