Внимание :)
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
не че искам да те сдухвам сега, амаааа зависи при къв изпитващ ше се паднеш...
има някои, дето и перфектно да караш, ше си измислят нещо за да те скъсат...
иначе, успех
едит : вече подпитват и кво има под капака
/напр. къде се сипва масло и т.н./

има някои, дето и перфектно да караш, ше си измислят нещо за да те скъсат...
иначе, успех

едит : вече подпитват и кво има под капака

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Sweet_Lady
- кандидат ентусиаст
-
Наде, знам. Аз съм си психически подготвена и, че може да не стане от първия път.
Ако питат за такива елементарни неща, няма да имам проблем
Благодаря ти

Благодаря ти

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Sweet_Lady написа:Наде, знам. Аз съм си психически подготвена и, че може да не стане от първия път.
Благодаря ти
Моля, моля
иначе просто ти казвам, да си подготвена защото, доста хора казват "аама разбира се че ги знам то тва е елементарно" а на финала и така елементарно ги отрязват
Най-важното е да си спокойна и да не бързаш

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Успех утре
Ще стискам палци (взе да ми става навик напоследък
)
Ще си позволя да те посъветвам две неща:
Първо: Предполагам, че под влиянието на прочетеното в нашия форум ще се изкушиш на някой от завоите леко да дрифтнеш и да покажеш на изпитващия "к'ъв кеф е", но не съм сигурен дали той ще го оцени както трябва
Второ: Когато наближиш пешеходна пътека подяй рязко газ и си свали стъклото до долу. Ако изпитващият те попита какво правиш му обясни следното: Подаването на газ се прави за да се научат пешеходците, че не трябва да пресичат когато си решат, а свалянето на стъклото се прави за да имаш възможност ако някой ти каже нещо споменавайки близки твои роднини от женски род да му го върнеш тъпкано

Ще си позволя да те посъветвам две неща:
Първо: Предполагам, че под влиянието на прочетеното в нашия форум ще се изкушиш на някой от завоите леко да дрифтнеш и да покажеш на изпитващия "к'ъв кеф е", но не съм сигурен дали той ще го оцени както трябва

Второ: Когато наближиш пешеходна пътека подяй рязко газ и си свали стъклото до долу. Ако изпитващият те попита какво правиш му обясни следното: Подаването на газ се прави за да се научат пешеходците, че не трябва да пресичат когато си решат, а свалянето на стъклото се прави за да имаш възможност ако някой ти каже нещо споменавайки близки твои роднини от женски род да му го върнеш тъпкано

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
X-citer написа:
като карах курсовете застъпващия смяна след мене ще ме кара до нас ... и на една пътека минава баш както казваш .. и иснтруктора : "е ако го беше блъснал кво щехме да го прайм" Кандидат шофера: "еми зависи от облеклото ... ако е сдноцветен ще го правя на изтривалка ако е шарено на кипровски килим"

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Успех на изпита.
И един въпрос към каралите курса скоро - онзи ден докато си карам се зачудих - имат ли все още учебните коли съединител и спирачка пред инструктора ?
И един въпрос към каралите курса скоро - онзи ден докато си карам се зачудих - имат ли все още учебните коли съединител и спирачка пред инструктора ?
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Преди няма и час по ул.Козяк се разходи едно учебно Субару Импреза от тия киселяшките с дъската за гладене на капака на багажника
Всички гледаха така

Всички гледаха така

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3