Младеж размаза приятелка с БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BaVaReC19 » 06 Юни 2007, 0:30

е познатото направи се на Мъж пред мацката :evil: дееба балъка само си представете ако това Ви беше дъщеря ..сестра ?!?! . .....
чуждото е общо !

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: е30
Детайли за колата: е39

Мнение от pits » 06 Юни 2007, 1:02

Пфф дееба, като се замисля, и аз как щях да се натреса днеска понеже мислех други работи с 30 ама пак трябва да се внимава. А с 200 нямаш право на грешки :( Съболезнования за момичето. И скорошно оздравяване за момчето, но го познавам не мога да давам квалификации, защото тук повечето хора не се Возим, а Караме. РИСК, неоправдн в 99% от случайте.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 06 Юни 2007, 8:11

Тоя да е жив и здрав да се оправи... и от тук до живот ако иска да кара гражданската да му бъде от 6000 ЕУР нагоре на година... + опцията за всяко нарушение + още 1000 за следващата година... И пак ше му е малко...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Юни 2007, 8:40

Не оправдавам шофьора. Сгрешил е, сега си плаща... в болницата, борейки се за живота си. На абсолютно всеки може да се случи! Колко от вас НЕ СА карали с 200? Колко от вас са били САМИ, когато са карали с 200? Аз нямам какво да добавя... и аз съм виновен, в петък на входа на Варна по продължението на тази магистрала и аз се правех на герой, но бях сам и бях отговорен само и единствено за себе си.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Юни 2007, 8:48

аз примерно над 150 карам единствено като съм сам! и то само на магистрала! въртя по 50к със служебна кола на година и съм виждал какво ли не ,за това съм си приел тоя принцип ... а тоя да го пречукат му е малко ... имам сестра на 19 и съм афектиран от случката

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Юни 2007, 9:08

Дами и Господа,докато не разберем,че всеки може да лети с 200 но само Господ може да ни приземи когато вършим простотии ще стават такива инциденти!!!

Жалко за момичето!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 06 Юни 2007, 9:57

е какво излиза :evil: ... който е ПРЕЖИВЯЛ нещо такова, кара внимателно... който не е, продължава с опитите, сами даже, видите ли :evil: направо ще ме убиете тук :evil:
Много жалко за поредния изгубен живот :!:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 06 Юни 2007, 9:57

Скоростта не е единствения фактор! можеш да се разковеш и с 60! важно е да определиш всички условия на пътя и да съобразиш карането си с тях.... Аз съм се премятал през таван с 65-70! Качих се на бордюра ,за да избегна удар и се преметнах на глава. Така че не е само скоростта...! Жалко и за двамата-единия го няма,другия ако остане -ше му е за цял живот!
А в крайна сметка и с 40 да си ако някой те отнесе,или тръгнеш по урва надолу-пак не важи правилото за сокростта. Нещата са си доста по-сложни...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 06 Юни 2007, 10:11

SKISA написа:Скоростта не е единствения фактор! можеш да се разковеш и с 60! важно е да определиш всички условия на пътя и да съобразиш карането си с тях.... Аз съм се премятал през таван с 65-70! Качих се на бордюра ,за да избегна удар и се преметнах на глава. Така че не е само скоростта...! Жалко и за двамата-единия го няма,другия ако остане -ше му е за цял живот!
А в крайна сметка и с 40 да си ако някой те отнесе,или тръгнеш по урва надолу-пак не важи правилото за сокростта. Нещата са си доста по-сложни...

Най-после един познал верния резултат :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 06 Юни 2007, 10:33

Това е тъжната истина…въпреки, че не познавам нито момичето нито момчето съм опечален от случилото се … и най-тъжното е, че момичето няма да се върне :bcry: дано поне момчето се оправи ….и да си понесе отговорността. Всеки от нас е карал лудо и всички знаем колко е опасно и как понякога както всичко е 6 се случва нещо, което е по-силно от нашите възможности и тези на колата и преобръща нещата :dunno: ….понякога имаш шанс друг път не…. И ако трябва да се търси вина то естествено тя е преди всичко на шофьора :!: , който с действията си е причинил смърт…вината ще е и на всеки следващ :!: :!: :!: , който постъпи като него, вината ще е и на всички задници :cop: дето седят със стоп палките и взимат пари вместо да санкционират, защото ако някой го беше спрял 2 пъти там с 200 и му бяха взели книжката и го бяха осъдили сега нямаше да има толкова ужас и мъка и нямаше да са за последно заедно под смачканите ламарини или в линейката а може би на някое хубаво място и т.н….
Аз не съм набожен но вече мисля да запаля една свещ и да се помоля това безумие да спре щото толкова млади хора си отиват ей така за нищо по толкова нелеп начин …
RIP
Последна промяна Burningparis на 06 Юни 2007, 10:38, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 06 Юни 2007, 10:34

Аз се чудя за друго. Защо тези нравоучения не се изнесат в друга тема? Там поне ще може да се чуе и другата гледна точка. Тук всеки е по-светец от папата. Тъжно е, че момичето е загинало, но е грозно да се използва смъртта му по този начин. :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 06 Юни 2007, 10:36

turboto написа:
SKISA написа:Скоростта не е единствения фактор! можеш да се разковеш и с 60! важно е да определиш всички условия на пътя и да съобразиш карането си с тях.... Аз съм се премятал през таван с 65-70! Качих се на бордюра ,за да избегна удар и се преметнах на глава. Така че не е само скоростта...! Жалко и за двамата-единия го няма,другия ако остане -ше му е за цял живот!

Най-после един познал верния резултат :yes:

Абослютно вярно.
Скоростта покачва много риска , но нали не мислите че само 18-20 годишните карат с 200км/ч. Обаче най-често те пълнят черните статистики. Много по-важни от скоростта са опита и вярната преценка на ситуацията.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 06 Юни 2007, 10:40

:shock: :evil:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 06 Юни 2007, 10:45

Feanor написа:Аз се чудя за друго. Защо тези нравоучения не се изнесат в друга тема? Там поне ще може да се чуе и другата гледна точка. Тук всеки е по-светец от папата. Тъжно е, че момичето е загинало, но е грозно да се използва смъртта му по този начин. :roll:

а какво темата да бъде само >>>моите съболезнования към роднините<< според мен всеки дето ги върши подобни от тима с 200 някъде дето не трябва е добре да прочете всичко и всеки път когато кара неразумно да си припомня какво рискува! :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BarniPPP » 06 Юни 2007, 11:53

AGD написа:
Много по-важни от скоростта са опита и вярната преценка на ситуацията.

Бати исказването.Като караш с 200 и имаш 100 годишен стаж като шофьор и спукаш гума кво праим?
Или като имаш мноо опит ше я смениш в движение.
Айде не говорете простоии мама му стара.Фак е, че по-голяма част от катасрофите стават от превишение на скоростта-ама не с 5 км а с 55 примерно.
Другия фактор са и многото ями по пътищата,ама водеща е скоростта според мене.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата