ДО скоро ходилите в гърция или живеещи там

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: ДО скоро ходилите в гърция или живеещи там

Мнение от Любо Мегов » 29 Май 2007, 9:05

00Cool написа:мисля след бала да скокнем до гърция та въпроса ми е в гърция има ли винетки за пъти6тата? :winky:

билета за метрото от Акропола до летището е 6 евро :evil:

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 29 Май 2007, 12:08

мерси за инфото :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар

Re: ДО скоро ходилите в гърция или живеещи там

Мнение от grnka » 29 Май 2007, 12:09

Любо Мегов написа:
00Cool написа:мисля след бала да скокнем до гърция та въпроса ми е в гърция има ли винетки за пъти6тата? :winky:

билета за метрото от Акропола до летището е 6 евро :evil:

еми колко искаш?от Акропола до летището е все едно пътуваш от Пловдив до Чирпан...далече си е :confused:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Май 2007, 12:28

SKISA написа:става...........гамо ти панагия су!!! много се праат на неподкупни тия рибари!!!
как па точно ше ми бърника примерно в жабката или в чантата да ми търси антирадара не ми е ясно!те не с евиждат много,много по магистралите техните ченгета ,но си мисля ,че един добре прикрит Уистлър или Кобра върши прекрасна работа!!!

кажи му гамо тин панагия су ке то христо су и той много ще ти се порадва повярвай ми :mhihi: :mhihi: :lol: тукашните катаджий ако се усъмнят че носиш нещо или имат сигнал за подобна кола мислиш че ще те питат дали да ти отворят жабката или багажника???

другото което е радар-детекторите са забранени вече в Гърция затова ако ще караш с такъв гледай да е добре прикрит че почва мрънкане...може да стигне до конфискуване на апарата и също така да е от новия тип дето хващат лазерните радари че повечето стари не вършат работа...
-забранено е пушенето по време на път...за шофьора става въпрос..глоба 50 евра=стек и половина камел
-говоренето по мобилен телефон даже с употреба на хендс-фрий (знам че е простотия ама така си е)
-най-дясната лента с непрекъсната линия ,която тук в БГ се използва за аварийно спиране там се ползва като нормална лента...така си е манталитета
-за гориво препоръчвам бензиностанции на Elin,Agaean,BP,EKO-ELDA както за бензин така и за дизел...че дизеловото гориво си е жива мъка по останалите бензиностанции...на баща ми камиона си е традиция да мием резервоара всяка година...мдам...
-и никога ама никога без колан,преминаване на червено и т.н. че има нови глобички които болят...

също така не предлагайте подкуп на полицай че ви чакат проблеми много..те като ви пишат акта вече някакъв процент отива за тях така че...ако се сетя за нещо друго ще ви кажа

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Май 2007, 12:33

скоро имало предаване по Нова ТВ как някакъв българин, който носел радар-детектор в колата си, при това дори не бил включен имал страхотни проблеми с полицията в Гърция :shock:

Предишна

Назад към Извън Темата