Магазини за евтини маркови дрехи
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Ей тая Val4eto била много светната с модата и пазара на квалитетни дрехи.Само дето се облича малко зле тя самата.Иначе в тези магазини ще откриете наистина добри дрешки.Ама супер снобарите по добре да не ходят там.Но не мисля че между нас има такива де.
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Аз бях чувал нещо за пазаруване на дрешки "адидас",които са произведени в БГ,предназначени само за износ,но правени със материи и т.н. като на оригиналните.Тва било от някакви складове преди Гоце Делчев(града,не квартала).
Ако някой знае нещо повече-да сподели
Ако някой знае нещо повече-да сподели

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
знам че преди,а мисля и сега в Кърджали шиеха за износ адидас и пума,но без вътрешен човек едва ли ще стане нещо.Абе нали има и дрехи втора употреба,където има маркови дрехи,що са втелясвате толко или искате да е новичко 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
иди в Моловете и си пазаруваи като пич
има и евтини и хубави неща ... тея Оутлети ли са Атлети ли са повечето имат яко зле стока
освен ако не барнеш зареждането
обикалял сам ги и нищо не ми фашта око
са ако си по непретенциозен иди и на илиенци има една лъскава сграда в нея има разни хубави дрешки ама са малко шир употреба
има и евтини и хубави неща ... тея Оутлети ли са Атлети ли са повечето имат яко зле стока
освен ако не барнеш зареждането
обикалял сам ги и нищо не ми фашта око
са ако си по непретенциозен иди и на илиенци има една лъскава сграда в нея има разни хубави дрешки ама са малко шир употреба

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
magareto_yori написа:Къде това???
Ми това е в УСА,но ако има някой в голяма нужда от маркови дрехи мога да съдействам.Лошото е че нямам много време и шипинга до България е до към 10 дни
Офтопик, в УСА просто не е истина на какви цени се намират марковите дрехи, а тука...
ходих да си търся някакво пролетно якенце, харесах си едно фукливо кожено якенце дизел (по-скоро мясаше на мушамено). Меря го, тва-онова и изведнъж шок - цена 1300 лева.
Не, че нещо, ама аре няма нужда.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе като всичко в България,така и думата "аутлет" е толкова изкривено понятие,че просто няма накъде
Обикалях наскоро за обувки-спортни и покрай това оглеждах,като цяло продукция и цени по тези аутлетове и трябва да ви кажа,че разликата с цените от останалите магазини е ... 10-ина лв
То на околовръстното Адидас и Льо кок спортиф,то Зара на бул.България, по центъра и просто на финала си напазарувах от магазина на Окръжна болница Умбро и Льо кок... до Шел бензиностанцията ...
Е извинявайте,но ако се съберем 4 души в една кола и отскочим до Солун (280 км в посока),на излизане от града ,в посока летище Македония има един аутлет на Hondos center - огромния бутиков хипермаркет, в който накрая на лятото миналата година си купих риза и две блузи на Fred Perry, уникален пуловер на Henry Cotton's и дамски обувки на Aerosole ,всичко за 180 евро
Съите неща в големия Хондос струват близо ако не и 1000 евра
Ето на това аз викам аутлет
Да не говорим ,че около рали Монте Карло групата си напазарувахме от Женева ,Цюрих от централни магазини за също народни цени ...
Един съвет
Мода Маркет Европа на ул.Искърско шосе (бившия Техномаркет Европа).Там и в момента има бутикови стоки на наистина приемливи цени - там си харесах обувки на Версаче,спортната линия УНИКАЛНИ,но имаха останали само 40 номер а цената им беше 180 лв
Георги Пенчев

Обикалях наскоро за обувки-спортни и покрай това оглеждах,като цяло продукция и цени по тези аутлетове и трябва да ви кажа,че разликата с цените от останалите магазини е ... 10-ина лв

То на околовръстното Адидас и Льо кок спортиф,то Зара на бул.България, по центъра и просто на финала си напазарувах от магазина на Окръжна болница Умбро и Льо кок... до Шел бензиностанцията ...
Е извинявайте,но ако се съберем 4 души в една кола и отскочим до Солун (280 км в посока),на излизане от града ,в посока летище Македония има един аутлет на Hondos center - огромния бутиков хипермаркет, в който накрая на лятото миналата година си купих риза и две блузи на Fred Perry, уникален пуловер на Henry Cotton's и дамски обувки на Aerosole ,всичко за 180 евро

Съите неща в големия Хондос струват близо ако не и 1000 евра

Един съвет

Георги Пенчев
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
и аз щях да ви кажа същото, но ако ви влече етикета или табелката
, но това не е гаранция за качеството 

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Какви "АУТЛЕТИ", какви 5 леа, са такава е модата да се наричат тея псевдо магазини, както беше преди с "нелегалните" складове, където уш всичко беше оригинално и дрехите бяха много евтини
На всякъде се зарежда или от турция, или от "Хавлиенци
" или тука се шият нещатата
Е, извинявайте отивам в HUGO BOSS, да си търся някакво си обувчици е като им гледам цените 500-600, и като знам, че са турски и т.н-какво, да си ги купя ли
На Витошка, всичко е толкова скъпо заради ОГРОМНИТЕ наеми на магазините, иначе сигурно дрехите на "Хавлиенци" са по-качествени
В Моловете е същатата работа(говоря за скъпите магазини)
За-това дрехи си е оферта от чужбина някъде, ако имаш път и т.н

Е, извинявайте отивам в HUGO BOSS, да си търся някакво си обувчици е като им гледам цените 500-600, и като знам, че са турски и т.н-какво, да си ги купя ли

На Витошка, всичко е толкова скъпо заради ОГРОМНИТЕ наеми на магазините, иначе сигурно дрехите на "Хавлиенци" са по-качествени

В Моловете е същатата работа(говоря за скъпите магазини)

За-това дрехи си е оферта от чужбина някъде, ако имаш път и т.н

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
има един на улица Балша.. успоредна на Бул. България точно зад Екото и техникума по текстил
има и един на ул. Солун която е перпендикулярна на бул. Гоце Делчев, след като минеш кръстовището с бул. България се пада първата улица в ляво.. (в посока пазара Красно село)
има и един на ул. Солун която е перпендикулярна на бул. Гоце Делчев, след като минеш кръстовището с бул. България се пада първата улица в ляво.. (в посока пазара Красно село)
.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Е предполагам, че поне на магазините, които са описани в официалните сайтове на производителите (за GEOX и ADIDAS съм проверявал) може да се има доверие.. И 2та в моловете ги има..
Но пък не се знае..
А като бях в Германия, един местен ме заведе в Metzingen - на 30-40км от Щутгарт - е тва градче е колкото с. Желю Войвода, Сливенско а има повече магазини от цяла София сигурно, само маркови дрехи на примоция само. Там има и доста заводи на големите производители - HUGO BOSS, ESPRIT и други. А какви задръствания имаше от километри преди града хората прииждат да пазаруват
Но пък не се знае..
А като бях в Германия, един местен ме заведе в Metzingen - на 30-40км от Щутгарт - е тва градче е колкото с. Желю Войвода, Сливенско а има повече магазини от цяла София сигурно, само маркови дрехи на примоция само. Там има и доста заводи на големите производители - HUGO BOSS, ESPRIT и други. А какви задръствания имаше от километри преди града хората прииждат да пазаруват

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
body написа:Ей тая Val4eto била много светната с модата и пазара на квалитетни дрехи.Само дето се облича малко зле тя самата........................
най-много обичам за мен да говори някой ,който не ме познава,най-малкото пък ме е виждал........
от тук нататък коментара ти става безсмислен,както и да е,нямам намерение да се занимавам с теб
Онтопик: наистина в БГ истинските маркови дрехи за много малко,както каза някой по-горе всичко се шие или в Турция или Китай,за това е по-добре ако имате възможност пазарувайте си когато пътувате или си поръчвайте на някой пътуващ

Най-много обичам "форумни героини"

58 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4