Магазини за евтини маркови дрехи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 16 Май 2007, 21:55

Ей тая Val4eto била много светната с модата и пазара на квалитетни дрехи.Само дето се облича малко зле тя самата.Иначе в тези магазини ще откриете наистина добри дрешки.Ама супер снобарите по добре да не ходят там.Но не мисля че между нас има такива де.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 16 Май 2007, 22:19

Аз бях чувал нещо за пазаруване на дрешки "адидас",които са произведени в БГ,предназначени само за износ,но правени със материи и т.н. като на оригиналните.Тва било от някакви складове преди Гоце Делчев(града,не квартала).
Ако някой знае нещо повече-да сподели :)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 16 Май 2007, 22:37

знам че преди,а мисля и сега в Кърджали шиеха за износ адидас и пума,но без вътрешен човек едва ли ще стане нещо.Абе нали има и дрехи втора употреба,където има маркови дрехи,що са втелясвате толко или искате да е новичко :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Май 2007, 23:55

иди в Моловете и си пазаруваи като пич
има и евтини и хубави неща ... тея Оутлети ли са Атлети ли са повечето имат яко зле стока
освен ако не барнеш зареждането
обикалял сам ги и нищо не ми фашта око
са ако си по непретенциозен иди и на илиенци има една лъскава сграда в нея има разни хубави дрешки ама са малко шир употреба ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 16 Май 2007, 23:56

По-добре едно нещо скъпо и качествено, отколкото 3 евтини, ама парцали ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 17 Май 2007, 9:59

magareto_yori написа:
Къде това???

Ми това е в УСА,но ако има някой в голяма нужда от маркови дрехи мога да съдействам.Лошото е че нямам много време и шипинга до България е до към 10 дни

Офтопик, в УСА просто не е истина на какви цени се намират марковите дрехи, а тука...
ходих да си търся някакво пролетно якенце, харесах си едно фукливо кожено якенце дизел (по-скоро мясаше на мушамено). Меря го, тва-онова и изведнъж шок - цена 1300 лева.
Не, че нещо, ама аре няма нужда.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Май 2007, 10:26

Абе като всичко в България,така и думата "аутлет" е толкова изкривено понятие,че просто няма накъде :roll:
Обикалях наскоро за обувки-спортни и покрай това оглеждах,като цяло продукция и цени по тези аутлетове и трябва да ви кажа,че разликата с цените от останалите магазини е ... 10-ина лв :mhihi:
То на околовръстното Адидас и Льо кок спортиф,то Зара на бул.България, по центъра и просто на финала си напазарувах от магазина на Окръжна болница Умбро и Льо кок... до Шел бензиностанцията ...

Е извинявайте,но ако се съберем 4 души в една кола и отскочим до Солун (280 км в посока),на излизане от града ,в посока летище Македония има един аутлет на Hondos center - огромния бутиков хипермаркет, в който накрая на лятото миналата година си купих риза и две блузи на Fred Perry, уникален пуловер на Henry Cotton's и дамски обувки на Aerosole ,всичко за 180 евро :mhihi: :mhihi:
Съите неща в големия Хондос струват близо ако не и 1000 евра :shock: Ето на това аз викам аутлет ;) Да не говорим ,че около рали Монте Карло групата си напазарувахме от Женева ,Цюрих от централни магазини за също народни цени ...

Един съвет :arrow: Мода Маркет Европа на ул.Искърско шосе (бившия Техномаркет Европа).Там и в момента има бутикови стоки на наистина приемливи цени - там си харесах обувки на Версаче,спортната линия УНИКАЛНИ,но имаха останали само 40 номер а цената им беше 180 лв :help: :( :(

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy_81 » 17 Май 2007, 11:54

и аз да кажа мнение по вопроса работил съм преди в един от гореспоменатите магазини и нима такова нещо като оргинално пак и при това евтино аз лично сам ги сгавал и опаковал "марковите неща" и аз сега се занимавам с дрехи вси4ко се шие тук или в китаи праскаш етикети и готово това е истината :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 17 Май 2007, 17:46

и аз щях да ви кажа същото, но ако ви влече етикета или табелката :mhihi: , но това не е гаранция за качеството ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 17 Май 2007, 18:28

Какви "АУТЛЕТИ", какви 5 леа, са такава е модата да се наричат тея псевдо магазини, както беше преди с "нелегалните" складове, където уш всичко беше оригинално и дрехите бяха много евтини :mhihi: На всякъде се зарежда или от турция, или от "Хавлиенци :mhihi: " или тука се шият нещатата :mhihi: :mhihi:
Е, извинявайте отивам в HUGO BOSS, да си търся някакво си обувчици е като им гледам цените 500-600, и като знам, че са турски и т.н-какво, да си ги купя ли :mhihi: :mhihi:
На Витошка, всичко е толкова скъпо заради ОГРОМНИТЕ наеми на магазините, иначе сигурно дрехите на "Хавлиенци" са по-качествени ;)
В Моловете е същатата работа(говоря за скъпите магазини) :mhihi:
За-това дрехи си е оферта от чужбина някъде, ако имаш път и т.н ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 17 Май 2007, 18:48

има един на улица Балша.. успоредна на Бул. България точно зад Екото и техникума по текстил
има и един на ул. Солун която е перпендикулярна на бул. Гоце Делчев, след като минеш кръстовището с бул. България се пада първата улица в ляво.. (в посока пазара Красно село)
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 17 Май 2007, 18:51

Е предполагам, че поне на магазините, които са описани в официалните сайтове на производителите (за GEOX и ADIDAS съм проверявал) може да се има доверие.. И 2та в моловете ги има..

Но пък не се знае..

А като бях в Германия, един местен ме заведе в Metzingen - на 30-40км от Щутгарт - е тва градче е колкото с. Желю Войвода, Сливенско а има повече магазини от цяла София сигурно, само маркови дрехи на примоция само. Там има и доста заводи на големите производители - HUGO BOSS, ESPRIT и други. А какви задръствания имаше от километри преди града хората прииждат да пазаруват :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Май 2007, 15:49

Mixi написа:има един на улица Балша.. успоредна на Бул. България точно зад Екото и техникума по текстил
има и един на ул. Солун която е перпендикулярна на бул. Гоце Делчев, след като минеш кръстовището с бул. България се пада първата улица в ляво.. (в посока пазара Красно село)

10х

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 18 Май 2007, 15:50

magareto_yori написа:тука при мене за 100 лв ще си земеш поне 2 панталона Келвин Клайн или нещо от сорта тъй че ако си толко закъсал пиши на ЛС и да отивам да зимам ;)

Мерси колега, но нали знаеш--трябва да пробваш, да мериш и т.н.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Val4eto » 18 Май 2007, 17:04

body написа:Ей тая Val4eto била много светната с модата и пазара на квалитетни дрехи.Само дето се облича малко зле тя самата........................

най-много обичам за мен да говори някой ,който не ме познава,най-малкото пък ме е виждал........
от тук нататък коментара ти става безсмислен,както и да е,нямам намерение да се занимавам с теб

Онтопик: наистина в БГ истинските маркови дрехи за много малко,както каза някой по-горе всичко се шие или в Турция или Китай,за това е по-добре ако имате възможност пазарувайте си когато пътувате или си поръчвайте на някой пътуващ :)
Най-много обичам "форумни героини"
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата