На разклона за Своге!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 16 Май 2007, 21:39

Дааа..... но по някои път не е на ниво, когато бензинджията и касиерката са партиа има измами. стоите до колонката докъто не сипе за толкова колкото сте му казали и тогас варвете да плаштате и да си купувате сладолед :winky: :mhihi:

пп. И евала на колегата с сивата е36

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 330D
Мечтае да кара: E36 M3

да

Мнение от JayCutler » 18 Окт 2007, 10:27

:mhihi: и аз мога да добавя една такава простотия колега.
и то от каде лубимото ми ОМВ.Аз съм от Стара Загора и си зареждам само от едно омв и мога да кажа ся че горе долу ме познават там като редовен клиент но нищо....(в България колкото си по редовен толкова по те еб..това според мен).спирам там щях да ходя до Слънчев Бряг малко работа имах и му викам на тоя бълни до горе и плащам и тръгвам..до тука всичко ок.стигам в сл.бряг спирам от колата и какво да видя...капачето на резервара го нямааа...а оня педал него е затворил и аз като съм наивен хич не си поглеждам колата щтото съм си доверчив че поне наи елементарното ще свършат но уви.. :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 18 Окт 2007, 10:55

Аз не давам да ми пипат нищо, защото:
1. Зареждане=риск от измама...
2. Миене на стъкло=задължително ще надрскат колонката на стъклото, а и не обичам някой да ми стърже с кирливата си чистачка по колата ми...
3. Помпане на гуми= загубени винтили (писна ми да купувам винтили) или задължително на 3 атмосфери... :shock:
4. Под капака пък да не говориме... :D

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 18 Окт 2007, 11:22

Аз или си сипвам сам, или ако дойде пича да сипва го оставям, но седя там от началото до края на зареждането, като съблюдавам да си сложи капачката на мястото и дори да затвори капачето :D Някои им личи, че се дразнят, ма изобщо не ме интересува :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Окт 2007, 22:08

за тфа най убаво е да си сипваш сам от тубите нема лъжа нема измама ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 19 Окт 2007, 11:26

bam-bam написа:за тфа най убаво е да си сипваш сам от тубите нема лъжа нема измама ;)

Дам, даже може и далавера да врътнеш - да се краднеш сам и да си го продаваш! Абе да се въртят кинтите... ветър да стаа... :mhihi:
It's not who You are, it's who You know...

Предишна

Назад към Извън Темата