На разклона за Своге!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Дааа..... но по някои път не е на ниво, когато бензинджията и касиерката са партиа има измами. стоите до колонката докъто не сипе за толкова колкото сте му казали и тогас варвете да плаштате и да си купувате сладолед
пп. И евала на колегата с сивата е36

пп. И евала на колегата с сивата е36
- JayCutler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D
- Мечтае да кара: E36 M3
да

и то от каде лубимото ми ОМВ.Аз съм от Стара Загора и си зареждам само от едно омв и мога да кажа ся че горе долу ме познават там като редовен клиент но нищо....(в България колкото си по редовен толкова по те еб..това според мен).спирам там щях да ходя до Слънчев Бряг малко работа имах и му викам на тоя бълни до горе и плащам и тръгвам..до тука всичко ок.стигам в сл.бряг спирам от колата и какво да видя...капачето на резервара го нямааа...а оня педал него е затворил и аз като съм наивен хич не си поглеждам колата щтото съм си доверчив че поне наи елементарното ще свършат но уви..

Аз не давам да ми пипат нищо, защото:
1. Зареждане=риск от измама...
2. Миене на стъкло=задължително ще надрскат колонката на стъклото, а и не обичам някой да ми стърже с кирливата си чистачка по колата ми...
3. Помпане на гуми= загубени винтили (писна ми да купувам винтили) или задължително на 3 атмосфери...
4. Под капака пък да не говориме...
1. Зареждане=риск от измама...
2. Миене на стъкло=задължително ще надрскат колонката на стъклото, а и не обичам някой да ми стърже с кирливата си чистачка по колата ми...
3. Помпане на гуми= загубени винтили (писна ми да купувам винтили) или задължително на 3 атмосфери...

4. Под капака пък да не говориме...

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз или си сипвам сам, или ако дойде пича да сипва го оставям, но седя там от началото до края на зареждането, като съблюдавам да си сложи капачката на мястото и дори да затвори капачето
Някои им личи, че се дразнят, ма изобщо не ме интересува 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
bam-bam написа:за тфа най убаво е да си сипваш сам от тубите нема лъжа нема измама
Дам, даже може и далавера да врътнеш - да се краднеш сам и да си го продаваш! Абе да се въртят кинтите... ветър да стаа...

It's not who You are, it's who You know...
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2