Защо на дебелите им е студено???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Andronoff
- триногата
-
logout написа:Пич, да те светна... това, че постоянно й е студено, няма нищо общо с това, че е дебела. Просто някои (всъщност доста) жени имат проблем, който си имаше медицински термин, но сега не мога да си спомня какъв беше. Нямам идея и какво точно го предизвиква. Мойта собствена жена постоянно умира от студ. Тя като беше на 18 въобще не беше така, но от година на година я кара на замръзванеТа общо взето жената явно има медицински проблем.
Казва му се "развален термометър" 99% от жените, които познавам, страдат от това заболяване

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Това със шкембака ми хареса!!! Ей са в обедната ще са набамкам яко, ще наблегна на чесъна повечко, с риск мойта да ме сложи да спинкам в другата стая...
А на шефа също му е жега! Само отваря милия, и тая ОП! затваря след малко! А смърдела е съпричастен с дебелата! Само я жали че и било студено и ходи да притваря!
Наистина Ви казвам че ще направя някоя голяма смръдня!!!
Ще ме запомнят те мене....

А на шефа също му е жега! Само отваря милия, и тая ОП! затваря след малко! А смърдела е съпричастен с дебелата! Само я жали че и било студено и ходи да притваря!
Наистина Ви казвам че ще направя някоя голяма смръдня!!!
Ще ме запомнят те мене....

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
абе не знам, преди 2 години зимата карах по къс ръкав и некво леко якенце, ама сега кво ми стана навличам се като пенсия (студ да си ебе мамата) това само като стоя на едно място, иначе жега.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2