Без коментар ...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
автора на статията ще кажи човек че виа е познавал бе
(*вижте втората страница с по тъмния шрифт)
иначе тунинга наистина е РЕПЛИКА на TNT оригинала излиза към 1200-1300 Е
колата с този пакет наистина не се харесва на всички може би защото не е целия (липсват раздувките на калниците)които тогава неможах да намеря в БГ

иначе тунинга наистина е РЕПЛИКА на TNT оригинала излиза към 1200-1300 Е

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Генчо. ти въвеждаш нов стил в тунинговането на коли в БГ.
А пък вие, кво се смеете, нали неговата кола я има в списанието, не ваще, взимайте пример от него !

А пък вие, кво се смеете, нали неговата кола я има в списанието, не ваще, взимайте пример от него !

- Niikoo_1
- младши ентусиаст
-
- Кара: кръгчета
А леле майко.
Как можаша точно това БМВ да покажат в Аутобилд, тия изобщо не са в час, има толкова по-добре направени БМВ-та.
Това 325 е претрупано като някоя сергия, да не говорим, че за броните колко са зле.
Правено е в час по трудово и само с евтинжос неща - брони, топка на скоростен лост и т.н.
Оригиналния конусен филтър YED е уникален
В тоя форум има доста добри Е36 купета.
Ама тия аутобилд как можаха да намерят най-грозното Е36 купе в цяла България и да го изтипосат в списанието не знам.
Това показва, че са разбират от тунинг колкото баба Гица от село Търкули буркан
Как можаша точно това БМВ да покажат в Аутобилд, тия изобщо не са в час, има толкова по-добре направени БМВ-та.
Това 325 е претрупано като някоя сергия, да не говорим, че за броните колко са зле.
Правено е в час по трудово и само с евтинжос неща - брони, топка на скоростен лост и т.н.
Оригиналния конусен филтър YED е уникален

В тоя форум има доста добри Е36 купета.
Ама тия аутобилд как можаха да намерят най-грозното Е36 купе в цяла България и да го изтипосат в списанието не знам.

Това показва, че са разбират от тунинг колкото баба Гица от село Търкули буркан

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
аз предлагам да спрем да обиждаме Генади...
в смисъл, това е неговия стил. и на мен колата ГРАМ не ми харесва, но познавам момчето и е адски точен пич, знае какво иска и го прави, това е. Виждал съм всичките му коли, още от времето, когато ходехме на гонки на ОМВто в Надежда ( говоря за 2000-2001ва година ), те всички са си в този, типичен за него стил. В смисъл, да приемем, че всеки си има вкус... и това е... аз се примирих и с бялата кола на ту куул, пък вижте му сега купето... досуш като мойто;) в смисъл, правете какво искате де, няма да ви давам тон в живота:) но в тази кола поне е вложено много като желание, а повечето карате сток-овете и плюете другите;)
п.с.: ПАК повтарям ! не ме разбирайте погрешно, не казвам, че ми харесва. Всички знаете, че моя стил е МАКСИМАЛНО изчистен... но това е неговия, детс оу;)
в смисъл, това е неговия стил. и на мен колата ГРАМ не ми харесва, но познавам момчето и е адски точен пич, знае какво иска и го прави, това е. Виждал съм всичките му коли, още от времето, когато ходехме на гонки на ОМВто в Надежда ( говоря за 2000-2001ва година ), те всички са си в този, типичен за него стил. В смисъл, да приемем, че всеки си има вкус... и това е... аз се примирих и с бялата кола на ту куул, пък вижте му сега купето... досуш като мойто;) в смисъл, правете какво искате де, няма да ви давам тон в живота:) но в тази кола поне е вложено много като желание, а повечето карате сток-овете и плюете другите;)
п.с.: ПАК повтарям ! не ме разбирайте погрешно, не казвам, че ми харесва. Всички знаете, че моя стил е МАКСИМАЛНО изчистен... но това е неговия, детс оу;)

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Лоша реклама няма! Успех е, че Auto Bild пуска статия за BMW и то на фен от форума. Вярно, че стилът на ТNT не е любим на повечето почитатели на BMW /за мен е отврат/, но gencho1 явно го одобрява и неможем да му се сърдим за това, а само да го поздравим за постоянството.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Е, то 212 е само с 20 коня повече от стандартна . . не е много трудно. . .даже се изненадвам че не е писал повече.
А иначе колата е нема такава грозотия. . . помня като беше в Пецата че беше доста читава.
А иначе колата е нема такава грозотия. . . помня като беше в Пецата че беше доста читава.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
стига сте обиждали момчето .. все пак е от глудницата бъдете малко по толерантни
п.п. има една тема за една 7ца малко по нагоре на която джантите са ЯКО грозни (спици .. бляк) ама на вас ви кефят ... така че всеки с вкуса си

п.п. има една тема за една 7ца малко по нагоре на която джантите са ЯКО грозни (спици .. бляк) ама на вас ви кефят ... така че всеки с вкуса си

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Няма такъв ужас
Тая кола е обида за всеки фен на BMW, не познавам Генади може да е пич момчето, но ще е по-добре ако се ориентира към някоя японска марка .
ПП: Поправка за да е доволен Иван Петров - не знам дали и това не трябва да е на латински

ПП: Поправка за да е доволен Иван Петров - не знам дали и това не трябва да е на латински

Последна промяна vitamincpp на 28 Яну 2007, 22:59, променена общо 1 път
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3