SMS Помощ за Момиче!!!
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И аз мисля че не става тая работа с промяната. А и да и даваш телефона по тоя начин също не е много добра идея. Мога да звънна и я поканя на кафе
сигурно си заслужава щом толкова ти е взела акъла. Естествено че се майтапя, но не е хубаво това което правиш според мен.

Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помни
една жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят 

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
То кат гледам кое време то работата отекла... виновен, не виновен, не падай по гръб.
ама единственото подходящо е май...."Аривидерчи (От ивицата газ в устанкино)" за справки и текст - Хиподил http://textove.com/text.php?song=2049....
ама единственото подходящо е май...."Аривидерчи (От ивицата газ в устанкино)" за справки и текст - Хиподил http://textove.com/text.php?song=2049....

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Здравейте момчета и момичета...
Миналата седмица както знаете бях поставен в идентична ситуация с тази на колегата. Не сте прави, че така може да впечатлиш само 18 годишно момиче...
Понякога има нужда да покажеш, че си готов на всичко само и само да си с нея, понякога трябва да и покажеш, че тя за теб е много, понякога трябва да и покажеш, че говориш с хората за проблема си защото те боли за нея, понякога трябва да покажеш, че ти пука, та дори и със СМС.
В моята ситуация аз успях с ваша помощ да покажа малко или много, че съм се променил, защото тези действия не бих ги предприел преди около 2 или 3 месеца. В момента отношенията ми с момичето са повече от прекрасни. Няма дума, която да опише правилно ситуацията, в която се намирам. Преди около седмица бях на дъното, сега съм щастлив. Вие ми помогнахте доста и ви благодаря... Аз също ще помогна на момчето. Ще изпратя няколко СМС-а, но пич знай, че всичко ще се разбере, когато се видите...
Бъди максимално искрен с нея иначе няма да направиш нищо. Аз бях казал неща, които едва ли някога някой си е помислял че ще кажа, но така или иначе всичко си е ок... 
Миналата седмица както знаете бях поставен в идентична ситуация с тази на колегата. Не сте прави, че така може да впечатлиш само 18 годишно момиче...

В моята ситуация аз успях с ваша помощ да покажа малко или много, че съм се променил, защото тези действия не бих ги предприел преди около 2 или 3 месеца. В момента отношенията ми с момичето са повече от прекрасни. Няма дума, която да опише правилно ситуацията, в която се намирам. Преди около седмица бях на дъното, сега съм щастлив. Вие ми помогнахте доста и ви благодаря... Аз също ще помогна на момчето. Ще изпратя няколко СМС-а, но пич знай, че всичко ще се разбере, когато се видите...

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
evans написа:Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помниедна жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят
100% те подкрепям, и аз съм така

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:evans написа:Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помниедна жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят
100% те подкрепям, и аз съм такаНикаква евала на индивиди които кървят по 3 дена в месеца и не умират
Това не ви прави евала пичове....

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Stanchev написа:evans написа:Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помниедна жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят
100% те подкрепям, и аз съм такаНикаква евала на индивиди които кървят по 3 дена в месеца и не умират
Това не ви прави евала пичове....![]()
пич, не ти го пожелавам, ама като те прецакат в неудобното за теб време, пак ще си лафим

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Далеч не поддържам теорията да се влача на някой в краката. Аз съм за нормалните взаимоотношения. Всеки прави грешки и е нормално да си прощаваме...
Що се отнася до СМС-ите...Много е приятно, когато видиш как момичето което обичаш получи СМС, в който пише колко много я обичаш и тя грее така както никога досега...Всеки избира как да показва чувствата си, просто някои сме по-странни.
Що се отнася до СМС-ите...Много е приятно, когато видиш как момичето което обичаш получи СМС, в който пише колко много я обичаш и тя грее така както никога досега...Всеки избира как да показва чувствата си, просто някои сме по-странни.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:или по-страхливи и неуверени в себе си![]()
според мен най-добрия начин е очи в очи
Далеч съм от страха да говоря с някое момиче...Прочети по-нагоре за да видиш, че съм написал че главната част е очи в очи, но СМС-ите помагат за всичко това...Някой може и да не си получи срещата иначе нали знаеш...

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Току що пуснах едно смс-че.УСПЕХ!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3