SMS Помощ за Момиче!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 26 Яну 2007, 22:37

И аз мисля че не става тая работа с промяната. А и да и даваш телефона по тоя начин също не е много добра идея. Мога да звънна и я поканя на кафе :mhihi: сигурно си заслужава щом толкова ти е взела акъла. Естествено че се майтапя, но не е хубаво това което правиш според мен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 26 Яну 2007, 23:51

Eva* написа:
Eli написа:...

Подкрепям Ели.

И аз подкрепям напълно

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 27 Яну 2007, 0:17

Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помни :!: една жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Яну 2007, 0:46

Измислете ми някакъв текст да пусна , защото да не му развала работата на човека без да искам.

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 27 Яну 2007, 1:43

То кат гледам кое време то работата отекла... виновен, не виновен, не падай по гръб.
ама единственото подходящо е май...."Аривидерчи (От ивицата газ в устанкино)" за справки и текст - Хиподил http://textove.com/text.php?song=2049.... :mhihi:
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2007, 2:50

Fenka85 написа:
Eva* написа:

Подкрепям Ели.

И аз подкрепям напълно
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Яну 2007, 13:23

Здравейте момчета и момичета...
Миналата седмица както знаете бях поставен в идентична ситуация с тази на колегата. Не сте прави, че така може да впечатлиш само 18 годишно момиче... ;) Понякога има нужда да покажеш, че си готов на всичко само и само да си с нея, понякога трябва да и покажеш, че тя за теб е много, понякога трябва да и покажеш, че говориш с хората за проблема си защото те боли за нея, понякога трябва да покажеш, че ти пука, та дори и със СМС. :idea:
В моята ситуация аз успях с ваша помощ да покажа малко или много, че съм се променил, защото тези действия не бих ги предприел преди около 2 или 3 месеца. В момента отношенията ми с момичето са повече от прекрасни. Няма дума, която да опише правилно ситуацията, в която се намирам. Преди около седмица бях на дъното, сега съм щастлив. Вие ми помогнахте доста и ви благодаря... Аз също ще помогна на момчето. Ще изпратя няколко СМС-а, но пич знай, че всичко ще се разбере, когато се видите... :idea: Бъди максимално искрен с нея иначе няма да направиш нищо. Аз бях казал неща, които едва ли някога някой си е помислял че ще кажа, но така или иначе всичко си е ок... ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 27 Яну 2007, 13:27

evans написа:Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помни :!: една жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят :mhihi:

100% те подкрепям, и аз съм така ;) Никаква евала на индивиди които кървят по 3 дена в месеца и не умират :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Яну 2007, 13:32

Stanchev написа:
evans написа:Моят съвет е такъв:недей да и се обаждаш,тя сама ще те потърси,те жените са такива, изчкват да видят да ли ще хлътнеш и след това ти разказват играта.Помни :!: една жена се радва,когато вижда че пропадаш,най ги е яд,когато ти си по-добре от тях.Тъй че,пий си биричката,ходи си с някоя компания на дискотека и си гледай животеца,отколкото да се сдухваш и да и правиш кеф.Аз така правя и всички жени ги е яд и ме мразят :mhihi:

100% те подкрепям, и аз съм така ;) Никаква евала на индивиди които кървят по 3 дена в месеца и не умират :mhihi:

Това не ви прави евала пичове.... ;) :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 27 Яну 2007, 13:43

WilliamsF1Team написа:
Stanchev написа:

Това не ви прави евала пичове.... ;) :idea:

пич, не ти го пожелавам, ама като те прецакат в неудобното за теб време, пак ще си лафим ;) по-добре те да те търсят, отколкото ти да им се моташ в краката :idea: ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Яну 2007, 14:19

Далеч не поддържам теорията да се влача на някой в краката. Аз съм за нормалните взаимоотношения. Всеки прави грешки и е нормално да си прощаваме...
Що се отнася до СМС-ите...Много е приятно, когато видиш как момичето което обичаш получи СМС, в който пише колко много я обичаш и тя грее така както никога досега...Всеки избира как да показва чувствата си, просто някои сме по-странни. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 27 Яну 2007, 14:25

или по-страхливи и неуверени в себе си ;)
според мен най-добрия начин е очи в очи :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 27 Яну 2007, 14:51

Stanchev написа:или по-страхливи и неуверени в себе си ;)
според мен най-добрия начин е очи в очи :winky:

Далеч съм от страха да говоря с някое момиче...Прочети по-нагоре за да видиш, че съм написал че главната част е очи в очи, но СМС-ите помагат за всичко това...Някой може и да не си получи срещата иначе нали знаеш... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от verdano » 27 Яну 2007, 17:36

Fenka85 написа:
Eva* написа:

Подкрепям Ели.

И аз подкрепям напълно

:no: :1: :1: :1: :1: :1: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 27 Яну 2007, 17:51

Току що пуснах едно смс-че.УСПЕХ!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата