Синдорма наречен "Фитнес"...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какъв тип Фитнес манияк сте...???

Фитнеса ми се състои във вдигането на юргана сутрин...
46
40%
Ходя рядко, но го правя само за да повиша тонуса си...
29
25%
Запален съм, ходя често, вдигам много, ама съм "чист"...
34
29%
Луд съм, блъскам яко, тъпча се с анаболи и си бия инжекциите, па навънка нека си вали...
7
6%

Общо гласове : 116
ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 19 Яну 2007, 13:04

Има една много хубава книжка "Бодибилдинг" на Беренд Брайтенщайн...за всички дето са решили да "посегнат", да я прочетът...
А има много добри диети, обяснения за структурата на различните фигури...много упражнения програми за начинаещи, напреднали със съответния вид структура на тялото.
Аз почти се бях навил по едно време да зобна от отчаяние, обаче точно в тоя момент попаднах на тая книга и тя ме отказа категорично от зобене...
А фитнеса по-скоро е за жени...няма начин някой мъж да се запали по него и да ходи с ентусиазъм да си джитка с 20кила лост...просто няма да има ефект и в крайна сметка резултатът е един и същ...месец в залата и край.
А бодибилдингът не значи задължително зобене или блъскане до откат...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Яну 2007, 13:15

Joro_Paveto написа:Има една много хубава книжка "Бодибилдинг" на Беренд Брайтенщайн...за всички дето са решили да "посегнат", да я прочетът...
А има много добри диети, обяснения за структурата на различните фигури...много упражнения програми за начинаещи, напреднали със съответния вид структура на тялото.
Аз почти се бях навил по едно време да зобна от отчаяние, обаче точно в тоя момент попаднах на тая книга и тя ме отказа категорично от зобене...
А фитнеса по-скоро е за жени...няма начин някой мъж да се запали по него и да ходи с ентусиазъм да си джитка с 20кила лост...просто няма да има ефект и в крайна сметка резултатът е един и същ...месец в залата и край.
А бодибилдингът не значи задължително зобене или блъскане до откат...

То като не блъскаш до откат също няма смисъл, аз поне не мисля, че си струва да висиш 1 година във фитнеса и да вдигаш 40-50 от лег - яваш-яваш, при положение, че за 2 месеца можеш да го наваксаш това с добавки и преуморяване (4-5 пъти в седмицата). Или ходиш и блъскаш здраво или няма никакъв смисъл, по-добре плуване. Там и яваш-яваш пак е добре.

Та това е моето виждане. И аз като Хамав и Жоро, тежи ми юргана, за това спя с олекотен такъв :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Просто нямам стимул да ходя на фитнес здраво. :roll:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 19 Яну 2007, 14:31

Абе не е лошо да поспортуваш.Ама колицата си има серво и сега ми е по-лесно ;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Яну 2007, 15:40

Викайте ми бирения и юрганения майстор - спя и пия бира, основно :mhihi: 1.91 68 кила, екстра съм си :lol: Мързи ме много, това е проблема и нямам стимул, тъй като каквито и боклуци да ям, както и да се глезя не пълнея. Ако недай боже почна ще предприема мерки - бих се занимавал с аеробни спортове повече, обаче. Не съм фен на бодибилдинга и макар да бих искал да съм целия в плочки и мускули, предпочитам да потичам, плувам (ама много ми харесва), да поиграя баскетбол, футбол. Всеки сам си избира какво да прави, не виня никой - ако щете и отрови си инжектирайте, стига да не е близък човек не ме грее особено много. Аз ако ходех на фитнес иначе щях да взимам добавки, да :lol:
BMW only!

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 19 Яну 2007, 16:05

Аз съм висок някаде 1.74 и тежа към 59 кила ма да видиш как вдигам 4х100 :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Яну 2007, 16:14

BMWALPINA написа:Аз съм висок някаде 1.74 и тежа към 59 кила ма да видиш как вдигам 4х100 :mhihi:

от МАСА със салата, нали? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 19 Яну 2007, 16:16

vicho написа:
BMWALPINA написа:Аз съм висок някаде 1.74 и тежа към 59 кила ма да видиш как вдигам 4х100 :mhihi:

от МАСА със салата, нали? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе имало е случаи и без салата :)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 19 Яну 2007, 16:21

При мен бе голяма мания и бях започнал да заприличвам на доста здраво момченце :P Но след едно огън от лиубов и след свалени 10кг ми се превърна в посещения на залата само за раздвижване и тонус! Това с грандоманията е до време ;) Пък и които ми каже че е супер здрав и не е злобил то мога да му се изсмея с глас такъв просто нема :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 19 Яну 2007, 16:23

чат-пат да не загубя форма, много добре се комбинира с тренировки баскетбол ;)

ианче само фитнес те 'вдървява' малко или много, особено ако се блъска сериозно ;)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 19 Яну 2007, 16:27

Просто е задължително фитнеса (особено сериозните треноровки) да се комбинират с нещо като баскетбол или иначе казано аеробни спортове с много движение и тичане, иначе избега ви сърчицето!
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Яну 2007, 16:28

amd написа:Викайте ми бирения и юрганения майстор - спя и пия бира, основно :mhihi: 1.91 68 кила, екстра съм си :lol: Мързи ме много, това е проблема и нямам стимул, тъй като каквито и боклуци да ям, както и да се глезя не пълнея.

Абе, бате извинявай ама да немаш глисти... :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 19 Яну 2007, 16:32

WilliamsF1Team написа:
amd написа:Викайте ми бирения и юрганения майстор - спя и пия бира, основно :mhihi: 1.91 68 кила, екстра съм си :lol: Мързи ме много, това е проблема и нямам стимул, тъй като каквито и боклуци да ям, както и да се глезя не пълнея.

Абе, бате извинявай ама да немаш глисти... :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

и те вероятно са "вълча порода" :mhihi:

нищо лично ;)
Изображение
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 19 Яну 2007, 16:43

t0sh написа:чат-пат да не загубя форма, много добре се комбинира с тренировки баскетбол ;)

ианче само фитнес те 'вдървява' малко или много, особено ако се блъска сериозно ;)

Докато бях в казармата и нямаше какво да правя. Започнахме там 2-ма 3-ма да ходим ужким да вдигаме, сваляме - глупости общо взето. След 30 минути повторения за ръце хващахме по една хилка за тенис на маса... и започваше голямото смях. Супер неадекватни движения първите няколко отигравания. Искаш да направиш нещо, но все едно ръката ти е на 100 метра и командите й се предават чрез звук. Закъснението на рефлексите беше много странно...
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 19 Яну 2007, 17:09

Кой е другия луд, да си друсаме заедно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 19 Яну 2007, 17:23

То фитнеса си е хубава работа ама да си редовен, а не като мен ходя от дъщ на бятър и единственото което постигам е мускулна търеска!
Така че май по добре е вдигането на юргана(от него поне мускулна треска не се хваща) :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата