Автодилърът ти регистрира колата кола в КАТ??
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Re: Автодилърът ти регистрира колата кола в КАТ??
TNT написа:То за чисто нова кола е малко по-различно. Там колата даже не ходи в КАТ, еле па да виси на канали и т.н.
Всъщност как става при нова кола процеса на регистрация в КАТ, ГО и Каско? Няма да е на лизинг, но не би трябвало да има голяма разлика за дилъра. Като чета явно ги има и двата варианта - колата ходи / не ходи до КАТ, доколкото разбирам зависи дали автомобилът има сертификат за съответствие.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Каско и ГО си правиш ти с номер на рама.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Всичко дилъра може да направи, обикновено даже има разни прИмоции за каското за някоя компания. Където играта е тънка, щото си е разход. Като хванеш прИмоции за каското, може да се спести дори някоя хилядарка (с тея нови цени на колите...).

- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
streetz написа:TNT написа:То за чисто нова кола е малко по-различно. Там колата даже не ходи в КАТ, еле па да виси на канали и т.н.
Всъщност как става при нова кола процеса на регистрация в КАТ, ГО и Каско? Няма да е на лизинг, но не би трябвало да има голяма разлика за дилъра. Като чета явно ги има и двата варианта - колата ходи / не ходи до КАТ, доколкото разбирам зависи дали автомобилът има сертификат за съответствие.
можеш да се договориш с дилъра той да направи всичко, а ти само да си платиш. 2019 взех нова кола, бяхме се разбрали за капаро което покрива каско, ГО и таксите по регистрация, и като дойде колата ми се обадиха да си я взема от дилърството
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
При много от вносителите на нови коли идват хора от КАТ веднъж на 1-2 седмици и регистрират мпс-тата на място.
Отделно в КАТ си има гише само за нови коли, караш си я с пътна помощ до там и за последно всичките такси за самата регистрация бяха под 50лв и става за 1 час максимум.
Отделно в КАТ си има гише само за нови коли, караш си я с пътна помощ до там и за последно всичките такси за самата регистрация бяха под 50лв и става за 1 час максимум.
I love the sound of V8 in the morning...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
В Пловдив май няма отделно гише за нови коли... Иначе, мой колега, който си купи чисто нова 'Киа' преди две-три години, не ходи никъде! Всичко го направиха на място самите вносители и не му струваше нищо допълнително! Просто си я взе готова с всички документи на негово име...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Дилъра се оправя с всичко. Ти с нищо не се занимаваш.
Ако им се съберат повечко коли за регистрация, КАТ идва на място. Ако не, карат я с платформа до КАТ и си имат регистратори.
Мен ме питаха искам ли специален номер, казах не. После ми се обадиха пак и ме питаха, искаш ли тоя номер, безплатно - казах ДА
С номера на колата на моята приятелка е станало същото
Ако им се съберат повечко коли за регистрация, КАТ идва на място. Ако не, карат я с платформа до КАТ и си имат регистратори.
Мен ме питаха искам ли специален номер, казах не. После ми се обадиха пак и ме питаха, искаш ли тоя номер, безплатно - казах ДА

С номера на колата на моята приятелка е станало същото

- sssssl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535xi / Волво ЕХ30, 428 к.с.
Нотариално заверено пълномощно даде ли му?carmanf1 написа:Дилъра се оправя с всичко.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
sssssl написа:Нотариално заверено пълномощно даде ли му?carmanf1 написа:Дилъра се оправя с всичко.
Не му обръщай внимание на този сладур, известен е като майстор на късия разказ

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2