Срам голям!!!
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
голям праз,че и цяла тема да пуснеш
аз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,
бях пеша,но другия път обещавам и да вляза,че и да поклекна малко
така да се каже

бях пеша,но другия път обещавам и да вляза,че и да поклекна малко

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
B U L L I написа:голям праз,че и цяла тема да пуснешаз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,
бях пеша,но другия път обещавам и да вляза,че и да поклекна малкотака да се каже
бъди по мил с новобранците де .. ще земе да го откажеш да дойде дръгия път и така клуба само ще загуби ... ти с нас ли си ли против нас

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
bam-bam написа:B U L L I написа:голям праз,че и цяла тема да пуснешаз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,
бях пеша,но другия път обещавам и да вляза,че и да поклекна малкотака да се каже
бъди по мил с новобранците де .. ще земе да го откажеш да дойде дръгия път и така клуба само ще загуби ... ти с нас ли си ли против нас
против безсмисленото заемане на пространството в нашият саит
и против ангажирането на нашето внимание с нещо което може да бъде спестено

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
B U L L I написа:bam-bam написа:B U L L I написа:голям праз,че и цяла тема да пуснешаз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,
против безсмисленото заемане на пространството в нашият саит
и против ангажирането на нашето внимание с нещо което може да бъде спестено
ти да не се бориш да стааш модератор .. имаше 1 толко стриктен добре че го манаха

а за безмисленото ако се замислиш май 50 % от форума треа да се делне

тейк ит изи бой

п.п. най ми е любимото .. каква кола да си купя имам хххх лв ... 316 или 318 и се почва абе не е ли 6 в редица не е кола

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колега B U L L I съжалявам, че заех малко пространство от "вашия" сайт. Просто любезно се извиних, че стигнах до Екото, минах през колонките и си продължих като крадец.
Пуснах темата от уважение към хората отишли там заради тяхната страст към любимата марка - БМВ. Честно казано манияци на тема БМВ във форума има колкото искаш, но на Еко имаше бая места за паркиране...
П.П. Нищо лично.
Пуснах темата от уважение към хората отишли там заради тяхната страст към любимата марка - БМВ. Честно казано манияци на тема БМВ във форума има колкото искаш, но на Еко имаше бая места за паркиране...

П.П. Нищо лично.

SpLiT написа:Честно казано манияци на тема БМВ във форума има колкото искаш, но на Еко имаше бая места за паркиране...
От едно 30-сек. преминаване през бензиностанцията и то в "началния час" на сбирката
едва ли можеш да предположиш какво е положението след час, например.

Надявам се това първо впечатление да не те откаже от идеята да дойдеш на ЕКО
за един по-дълъг "опознавателен" престой.

Добре си дошъл!

Driver's Racing Team
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2