Срам голям!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Яну 2007, 15:10

голям праз,че и цяла тема да пуснеш :mhihi: аз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,
бях пеша,но другия път обещавам и да вляза,че и да поклекна малко :mhihi: така да се каже
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Яну 2007, 22:05

B U L L I написа:голям праз,че и цяла тема да пуснеш :mhihi: аз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,
бях пеша,но другия път обещавам и да вляза,че и да поклекна малко :mhihi: така да се каже

бъди по мил с новобранците де .. ще земе да го откажеш да дойде дръгия път и така клуба само ще загуби ... ти с нас ли си ли против нас :mhihi:
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 15 Яну 2007, 23:18

bam-bam написа:
B U L L I написа:голям праз,че и цяла тема да пуснеш :mhihi: аз пък смятъх да ходя до тоалетната ама за съжаление само минах покраи нея,

бъди по мил с новобранците де .. ще земе да го откажеш да дойде дръгия път и така клуба само ще загуби ... ти с нас ли си ли против нас :mhihi:

против безсмисленото заемане на пространството в нашият саит
и против ангажирането на нашето внимание с нещо което може да бъде спестено
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Яну 2007, 23:45

B U L L I написа:
bam-bam написа:

против безсмисленото заемане на пространството в нашият саит
и против ангажирането на нашето внимание с нещо което може да бъде спестено

ти да не се бориш да стааш модератор .. имаше 1 толко стриктен добре че го манаха :mhihi:
а за безмисленото ако се замислиш май 50 % от форума треа да се делне :mhihi:
тейк ит изи бой :winky:

п.п. най ми е любимото .. каква кола да си купя имам хххх лв ... 316 или 318 и се почва абе не е ли 6 в редица не е кола :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 16 Яну 2007, 2:14

Колега B U L L I съжалявам, че заех малко пространство от "вашия" сайт. Просто любезно се извиних, че стигнах до Екото, минах през колонките и си продължих като крадец.
Пуснах темата от уважение към хората отишли там заради тяхната страст към любимата марка - БМВ. Честно казано манияци на тема БМВ във форума има колкото искаш, но на Еко имаше бая места за паркиране... :confused:

П.П. Нищо лично. :)

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 16 Яну 2007, 11:55

SpLiT написа:Честно казано манияци на тема БМВ във форума има колкото искаш, но на Еко имаше бая места за паркиране... :confused:

От едно 30-сек. преминаване през бензиностанцията и то в "началния час" на сбирката
едва ли можеш да предположиш какво е положението след час, например. ;)

Надявам се това първо впечатление да не те откаже от идеята да дойдеш на ЕКО
за един по-дълъг "опознавателен" престой. ;)

Добре си дошъл!
Изображение
Driver's Racing Team

Предишна

Назад към Извън Темата