Направо не съм на себе си :(((
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
vutov написа:Какви фенове сте тук?
За 60к пари може да му предложите зверско Е30 М3 или пък М5 Е34, а защо не и М3 Е36, като при все че ще останат толкоз пари, че ще може да се сложи турбо по-голямо от главата на свинята дето сте заклали за Коледа, ще се сложи и кожен салон с кожа от кучето на Парис Хилтън направо.

и ти си прав ама аз мисля че той иска по-друг тип кола с по друг тип приложение

иначе е36 М3 ТУРБО ще ми помогне да забравя мойта бивша

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако е успокоение ще ти кажа, че поне имаш възможността да си намериш някоя друга и да си я купиш.... а сума ти народ тука ако знаеш колко такива яки коли е видял.... ама само ги вижда, плаче и после.... вижда друга.... и така.... и само ги гледа...
...та ти си малко по-добре

...та ти си малко по-добре

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vutov написа:Какви фенове сте тук?
За 60к пари може да му предложите зверско Е30 М3 или пък М5 Е34, а защо не и М3 Е36, като при все че ще останат толкоз пари, че ще може да се сложи турбо по-голямо от главата на свинята дето сте заклали за Коледа, ще се сложи и кожен салон с кожа от кучето на Парис Хилтън направо.
да бе батко може и 20 Е21ци М6 да си земе ама той пича явно иска КОЛА

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
3-та беше уникална от няколко месеца като ходя на кино с мацето и се радвам.Жалко,но нищо,я земи една нова и пей сърце 

ТДС - Турбо Див Селянин
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Кофти колега,май е трябвало да оставиш капаро...струва ми се,че и дилърчето е постъпило малко некоректно...преди време и аз имах подобна случка с една Е-39кка,но след време попаднах на по-готина,така че-не се нерви,щом имаш възможност ще си намериш 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Ако е тя разбирам защо те повече яд отколкото за гаджето

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
520i - познавам колата и наистина беше като нова
, като нея така запазено Е46 кабрио в БГ НЕ съм виждал (все пак нямаше 2 години...), ноо и колегата е можел да ти се обади... 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Кофти работа , виж какво ,огледай се в www.atoscout24.ch - Швейцарския авто пазар за употребявани автомоблили
Бъди сигурен ,че от там можеш да си намериш по-екстрова машина и ще си още по-щастлив
Георги Пенчев

Бъди сигурен ,че от там можеш да си намериш по-екстрова машина и ще си още по-щастлив

Георги Пенчев
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
ти си ебаси каръка заклевам се тая кола стоя над 3-4 месеца в камор без никой да я купи и накрая като си решил ти да я вземеш са я купили няколко часа преди тебе...пак казвам, няма такъв карък 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Не знам кой какво е купил ама аз вчера имах работа в бизнеспарка и понеже бях чел темата ми стана интересно минах през паркинга на Premium Selection и колата си беше още там. Не знам дали другия купъувач чака нещо или дилъра те е излъгал ама те съветвам да питаш някой друг в камор за тая тройка
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Нищо ще намериш друга, сигурно 90% от хората тук никога няма да можем да идем и да си купим БМВ на една година, такаче ти си касметлия все пак жив и здрав си преуспял такаче се радваи, знаеш че живота има и своите малки разочарования, няма нищо идеално
Успех с следващата

Успех с следващата

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
520i написа:zAcK написа::confused: Ей това ли е красавицата
Ако е тя разбирам защо те повече яд отколкото за гаджето
Дааааа .... тя е мамка му защо ми я показа тамън бях почнал да я забравям ... леле майко
Батка, виждам що ти е гадно. Голема е красавица.
На кръстницата ми в Щатите така им направиха преди 1 месец с една къща в Lake Tahoe. Отиваме там с намерение да подписваме договор, и онзи агента ни вика ами сори ама снощи я купиха. А беше най красивото къщенце на 100м от пистата и с гледка. Здраве да е. Ще си намериш друга.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Tvrrr написа:Не знам кой какво е купил ама аз вчера имах работа в бизнеспарка и понеже бях чел темата ми стана интересно минах през паркинга на Premium Selection и колата си беше още там. Не знам дали другия купъувач чака нещо или дилъра те е излъгал ама те съветвам да питаш някой друг в камор за тая тройка
Мерси много приятел,още сега тръгвам натам и дано другия купувач да се е отказал,макар че я беше капарирал , ама знае ли човек може и да извадя късмет
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3