Некадърници 3 част...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Брат, не те познавам, но искрено ти съчуствам! Много ми е мъка така като видя някоя нелепа катастрофа по вина на малоунмици
(!
Гледам че удара никак не е бил лек та щом ти няма нищо на тебе си минал с малкото зло! Иначе сега ще pusna снимка на моя удар от декември, за който ми дадоха 1500лв. та сега като гледам твоята не знам дали тотал няма да искат да ти пишат. Зависи на колко ти е оценена колата де.
Стават такива гадости ако мога да помагам с нещо пиши
! Успех и горе главата
!

Гледам че удара никак не е бил лек та щом ти няма нищо на тебе си минал с малкото зло! Иначе сега ще pusna снимка на моя удар от декември, за който ми дадоха 1500лв. та сега като гледам твоята не знам дали тотал няма да искат да ти пишат. Зависи на колко ти е оценена колата де.
Стават такива гадости ако мога да помагам с нещо пиши

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Голяма шиб@ния е това.... мале, добре че си бил по-сдържан... аз ако бях... директно докато ми обясняваше къде съм гледал и карал щях да му отнеса главата...
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
моите съболезнованиа батка.Да е**м и пенсиите им трябва да им отнемат книшките след опоределена възраст на такива
Моят съвет е наи-добре да поискаш от застрохователите да ти я оправят а не да ти превеждат пари,че съм чувал че при такива щети винаги става така че клиента трябва да доплаща от своя джоб (частите се оценяват на някакви нищожни цени щото колата имала остаряване или нещо такова....)
Моят съвет е наи-добре да поискаш от застрохователите да ти я оправят а не да ти превеждат пари,че съм чувал че при такива щети винаги става така че клиента трябва да доплаща от своя джоб (частите се оценяват на някакви нищожни цени щото колата имала остаряване или нещо такова....)
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
Точно за това застрахователите имат клаузи по които на кратко излиза, че ако колата ти не е много нова мисля че беше след 2000г. или може би след 98ма нямаш право на те да ти я правят а трябва да ти я оценят по експертна оценка, да ти дадат пари и само да си я правиш. Много тъпо ама ........ ЗАСТРАХОВАТЕЛИ!!!
(

- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
Стига бе, тва е както аз като се ударих и постнах тема, за да ми дадете идеи за части и майстори и веднага се намерих такива дето да плюят и да сочат с пръст!!!
Отстрани всички са безгрешни ама ако някой каже, че никога не е карал бързо или безразсъдно ТВА Е СМЕШНО!!!
Просто си имал късмет че тъп дъртак, заблудена жена, маршрутка или бакшиш не са направили обратен пред тебе или някоя от другите им редовни простотии водещи до подобни субития като тази, която разискваме в темата!!!!
Стига излишно четене на морал!!! ПРОСТО СЕКИ ДА МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ И ДА ГЛЕДА КАДЕ КАРА!!!!!!!!!!!!

Отстрани всички са безгрешни ама ако някой каже, че никога не е карал бързо или безразсъдно ТВА Е СМЕШНО!!!
Просто си имал късмет че тъп дъртак, заблудена жена, маршрутка или бакшиш не са направили обратен пред тебе или някоя от другите им редовни простотии водещи до подобни субития като тази, която разискваме в темата!!!!

Стига излишно четене на морал!!! ПРОСТО СЕКИ ДА МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ И ДА ГЛЕДА КАДЕ КАРА!!!!!!!!!!!!
и аз имам две такива катастрофи .. дето ако не ме бяха засекли нямаше да ги има ... но това незначи че не съм карал бързо ...и ще ти кажа че от 130 по моста дето вече несъществува пред мола се одарих в спрял автомобил като бях намалил под 40км и имах само броня фар и решетка за ремонт на пежото ... смятай това момче как се е изпраскало ...
хубаво е че нищо му няма и не е станала голямата беля ...но дано си направи изводите
хубаво е че нищо му няма и не е станала голямата беля ...но дано си направи изводите
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
535 написа:....
честно да ти кажа,слабо ме интересува какво мислиш ти...аз знам с колко съм карал...само че,като се съберат скоростите на 2те коли при челен удар ако моята е 50 а неговата 35-40 мисля,че достигаме стойностите за които намекваш ти...и честно да ти кажа,излишно е да ми четеш морал...да найстина млад съм,на 18,но това не ми пречи да осмислям и преценям ситуациите...защото дори в този случаи имах време да погледна дали има пешеходци вдясно и ако нямаше да дръпна ръчната и да завия натам...но си дадох сметка,че 10 живота пред купчина ламарини някакси не си струва...направих всичко възможно за да няма жертви и мисля,че в дадената ситуация,когато от лявата ми страна има трамваи,срещу мен кола а отдясно пешеходци съм реагирал доста трезво...ти какво щеше да направиш незнам,но недей да съдиш като не си бил там...
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
535 написа:...но дано си направи изводите
Всеки си има удари и всеки трябва сам да си направи изводите за себе си! Иначе през едното влиза и през другот излиза, от личен опит го казвам. Мисля че в случая поучителните думи са абсолютно излишни

535 написа:не че нещо ама пич .... това е удар с околу 70 км ... незнам как си с реакцийте ... но си млад и сигурно си добре
намеквам че си карал със над 100 в града по трамвая ... и добре че не си направил някоя голяма беля .... и си мисля че тоя дето ти е дал книжка е п**** ....
Първо провере ситуацията после плюи, щото ти само това правиш. Тая е36 с крак да я ритнеш в роговете се сгъва, слаби са и това е. За този удар, щетите са дори малки. Кората ще стане, момчето е реагирало перфектно, всяка ситуация си е за себе си. Точно ти с тая 3.5ца, некълви.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Сега видях темата и снимките...извадил си късмет и реакций! Радвай се че нищо ти няма! Ламарините се купуват и правят, живот и здраве не се купуват!
А по въпроса за скоростта само ще попитам хората който четат морал дали обръщат внимание колко от времето което шофират спазват ограниченията и колко не...щото движението по София е голямо и всеки бърза и колите почти винаги и навсякъде (освен където няма задръствания) се движат с от 5-15 км/ч повече (говориме масово) а има и доста голяма част по нови автомобили и хора който бързат, надвишаващи ограниченията значително!
Въпроса в случая е че трябва да се внимава много, защото шофирайки не излагаш само своя живот на карта ами и много други около теб!
За това като се правят простотий - в планината
А по въпроса за скоростта само ще попитам хората който четат морал дали обръщат внимание колко от времето което шофират спазват ограниченията и колко не...щото движението по София е голямо и всеки бърза и колите почти винаги и навсякъде (освен където няма задръствания) се движат с от 5-15 км/ч повече (говориме масово) а има и доста голяма част по нови автомобили и хора който бързат, надвишаващи ограниченията значително!
Въпроса в случая е че трябва да се внимава много, защото шофирайки не излагаш само своя живот на карта ами и много други около теб!
За това като се правят простотий - в планината

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4