BMW Gran Tourer 220d/Touran 2.0 2017
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: BMW Gran Tourer 220d/Touran 2.0 2017
Jorixa написа:какво буди?
Тихо кикотене сред четящите и пяна от устата на поругания

Поеми дълбоко въздух и се успокой малко, всичко е в кръга на шегата

grkv написа:Фактът, че асоциираш личността с колата буди откровено съжаление

Чета горното и се сещам за темата коя кола е мъжка, коя женска, коя гей. Все ми се струва, че точно ти я беше пуснал.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
pampo написа:grkv написа:Фактът, че асоциираш личността с колата буди откровено съжаление
![]()
![]()
![]()
Чета горното и се сещам за темата коя кола е мъжка, коя женска, коя гей. Все ми се струва, че точно ти я беше пуснал.
Е той с първото си мнение нарече Х1 "хомо джипче", а с 2рото колко било жалко да асоциираш кола с личност

Не си противореча, джипчето е ''хомо'', разбирай по-малкото и нежно, изваяно от естроген братче на Х5, примерно.
Също както и хамърът не навява помислите за черна рокля с високи токчета, които носи Фиат 500.
Твоите предпочитания не ги коментирам, живеем в свободен свят
Иначе оная тема по спомен беше вдъхновена от мерака на някакъв пич да седне в СЛК роудстър и не вярваше, че нещата не изглеждат окей отстрани.
Простичко е, има едни норми с които човек избира или да се съобразява и да е социално адекватен и възприеман от обществото, или махва с ръка в отрицание и казва ''мен чуждо мнение не ме интересува''. Границите всеки ги поставя и размества според възприятията си, но крайностите са ясни на всички и нямат поместване.
Също както и хамърът не навява помислите за черна рокля с високи токчета, които носи Фиат 500.
Твоите предпочитания не ги коментирам, живеем в свободен свят

Иначе оная тема по спомен беше вдъхновена от мерака на някакъв пич да седне в СЛК роудстър и не вярваше, че нещата не изглеждат окей отстрани.
Простичко е, има едни норми с които човек избира или да се съобразява и да е социално адекватен и възприеман от обществото, или махва с ръка в отрицание и казва ''мен чуждо мнение не ме интересува''. Границите всеки ги поставя и размества според възприятията си, но крайностите са ясни на всички и нямат поместване.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
grkv написа:Не си противореча, джипчето е ''хомо'', разбирай по-малкото и нежно, изваяно от естроген братче на Х5, примерно.
Твоите предпочитания не ги коментирам, живеем в свободен свят![]()
Една кола няма как да е хомо или хетеро, нито има естроген или тестостерон, не знам как да ти го обясня. Самия факт, че виждаш така нещата, и очевидно от доста време насам ходиш по различните теми и наричаш всяка кола под 5/Х5 "хомо", по-скоро говори че ти имаш някакви insecurities свързани със сексуалната ориентация. Та, вместо да ги подтискаш с големи коли, вземи пробвай, може па да ти хареса. И аз не съдя и не целя обида, както каза в свободен свят живеем.

И малки коли съм имал, и средни че и големи, ама вече става много безсмислена полемиката...
agree to disagreе, както се вика
agree to disagreе, както се вика

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Толкова спорене, а Х1 дори не е най-продаваният модел, не знам другарят от къде си я измъкна тази статистика. Първото и на мен не ми харесваше, но текущото е доста прилично.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
Аз казах че в европа е най-продаваният, което е вярно, заедно с 3та серия (горе-долу по равно продажби имат). Глобално пада надолу, щото в САЩ, подобно на колегата grkv, всичко под 2 тона и 8 цилиндъра им е малко.
Jorixa написа:Аз казах че в европа е най-продаваният, което е вярно, заедно с 3та серия (горе-долу по равно продажби имат). Глобално пада надолу, щото в САЩ, подобно на колегата grkv, всичко под 2 тона и 8 цилиндъра им е малко.
И в Европа не е, даже е доста назад, с изключение на една година:
https://carsalesbase.com/europe-bmw-x1/
https://carsalesbase.com/europe-bmw-3-series/
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
nxn написа:Jorixa написа:Аз казах че в европа е най-продаваният, което е вярно, заедно с 3та серия (горе-долу по равно продажби имат). Глобално пада надолу, щото в САЩ, подобно на колегата grkv, всичко под 2 тона и 8 цилиндъра им е малко.
И как па ги сметна доста назад? До 2019 са рамо до рамо, след тва 3ката дърпа, което е съвсем нормално предвид че е чисто нов модел а Х1 вече е в края. И дори да речем че е 2рия най-продаван модел, тва значи че е неуспешен ли? За сравнение, хетеро 7цата вече и в САЩ и в Европа почти не се търси, за това новата я направиха за китайския пазар, където са най-големите мачовци.
Jorixa написа:nxn написа:Jorixa написа:Аз казах че в европа е най-продаваният, което е вярно, заедно с 3та серия (горе-долу по равно продажби имат). Глобално пада надолу, щото в САЩ, подобно на колегата grkv, всичко под 2 тона и 8 цилиндъра им е малко.
И как па ги сметна доста назад? До 2019 са рамо до рамо, след тва 3ката дърпа, което е съвсем нормално предвид че е чисто нов модел а Х1 вече е в края. И дори да речем че е 2рия най-продаван модел, тва значи че е неуспешен ли? За сравнение, хетеро 7цата вече и в САЩ и в Европа почти не се търси, за това новата я направиха за китайския пазар, където са най-големите мачовци.
Отново не разбирам къде са рамо до рамо, с изключение на една година?

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Жоре, а съсредоточи се малко!
С'а вЕрно, че наЩо си е най-добро, ама все пак се съобразявай къде и какво пишеш
Тия невзрачни, неотличими от плявата моделчета, дето си ги харесваш, никога не са били, не са и няма да бъдат БМВ-та. Само си имат пропелерчета и то по повечко за да не се объркаш, все пак какво си си купил.
Никой не им обръща внимание, фенове нямат - имат си потребители. Факт и точка. Примири се и толкова, к'во носиш вода от десет, празни кладенеца във всяка тема за тях ?... 

Ubi dubium, ibi libertas
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
хем не е хомо, хем се засяга... 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Вярно ли още има хора в този форум, които да се връзват на Митко трола 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5