седиш си на светофара и...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 11 Ное 2008, 23:53

Аз ако се намирам от дясно ще му се форсирам и аз.. а на зелено си завивам :mhihi:
Ако сме и двамата направо пак ще се форсирам... ама ше си тръгна като баба.. веднъж направих така и точно след 300м му метнаха на него палката :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 12 Ное 2008, 0:04

Темата трябваше да е като анкета ;) А иначе дърпаме се :mhihi: По бърз по бавен ... няма значение ... много пъти ми се е случвало след като се дръпнем на следващия светофар като спрем се поглеждаме и показваме " :yes: " После всеки продължава по пътя си :)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Ное 2008, 0:07

принципно не се връзвам, а си се подхилквам от вътре :mhihi:
ам от време на време ми избиваха скобите и наказах един двама "бързи" с кораба :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 12 Ное 2008, 0:15

Това лято, една вектра ми се пъчеше на светофара, щяха да й изхврътнат буталата. Бая се беше взел на сериозно.
През отворения прозорец /нямам клима :( / му викам: Колега проблем с оборотите ли имаш?Споко! ако загасне ще тикнем.
Шофера яко се вкисна,а компанията му във вектрата се смяха.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Re: седиш си на светофара и...

Мнение от LizarD » 12 Ное 2008, 0:16

alx написа:5. ако хубава мадама го кара?

А ако видиш булонката ти зад волана ще се гониш ли с нея? Не ти ли се струва малко опасничко..

Хихи между другото тая тема е на 5 години. ДА ГО ПОЛЕЕМ :yammy: :drinking:

Ремонт: Само си търся поводи :mhihi:

Та по темата: Не ме интересува никой, защото човешкия живот е по ценен от комплексите на пернишки издуханяк с повече дупки по гърнето отколкото гънки между ушите.
Последна промяна LizarD на 12 Ное 2008, 0:22, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 12 Ное 2008, 0:18

Направо ме боли фара квото ще да прави не се впечатлявам като ми се дава газ давам като ме мързи си пъпля :)
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 12 Ное 2008, 0:35

Абе тия теми как се съживяват :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Ное 2008, 0:37

дал съм десен мигач, ще завивам (светофара 3 ленти широк), до мен спира черен голф две с много тъмни стъкла, (минава 12се през нощта -пътя осветен, няма коли, пешеходци, куки), форсира двигателя, спирам мигача и аз форсирам двигателя (ма моя е с 2 цилиндъра повече - 323и :twisted: ), жълто... пускаме съединителите и вече съм с кола отпред (баси мамата, моята кола имала шпер), усмивката е широка, 2-ра... 5к рпм (тоя ме застига - още е на първа :shock: ), 6к рпм (чувам втора - тряяяс!) - 6.600 рпм голфа е до мен (и двамата сме много кисели :mhihi: гледаме изпод вежди един към друг) - 3-та - 5к рпм и голфа изчезва :shock: :shock: :shock: поглеждам ръчната (долу е), поглеждам педалите (не съм натиснал спирачка), викам си да сляза да го догоня пеша, в тоя момент поглеждам коростомера (110км/ч), по-добре да не слизам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мислите - въх, май на 3-та изпръска нитрото, ма няма лошо, хубав голф, върви много, минават ми еретични мисли (дали, да си не купя голф), все още съм на 3-та, но вече с 60 следва завой, 2-ра кик-даун на газта, пускане на съединителя, 20 метра метла през завоя :mhihi: , успокоявам колата - "не, май няма да си купя голф" продължавам да си мисля...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна vicho на 12 Ное 2008, 1:25, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 12 Ное 2008, 0:38

uricatoli написа:Аз ако се намирам от дясно ще му се форсирам и аз.. а на зелено си завивам :mhihi:
Ако сме и двамата направо пак ще се форсирам... ама ше си тръгна като баба.. веднъж направих така и точно след 300м му метнаха на него палката :mhihi:

аз съм го правил този номер многократно на митсубишито нямаше му въздушният филтър само маркуча стоеше и ръмжи на светофара до няма и къде а то 73 кончета милото и голфаджията се пъне вече :mhihi: и после си тръгваш бавно а оня те гледа в огледалото къде си да не го изпревариш случайно много е забавно :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 12 Ное 2008, 0:41

Да го полеем, брат ми със 60к.с. градско ме прави на прасе, просто не върти гуми ;) Гледах като набито магаре като ми дръпна 2-3 светофара градско без дори да препуши тая Фиеста.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 12 Ное 2008, 2:15

vicho написа:дал съм десен мигач, ще завивам (светофара 3 ленти широк), до мен спира черен голф две с много тъмни стъкла, (минава 12се през нощта -пътя осветен, няма коли, пешеходци, куки), форсира двигателя, спирам мигача и аз форсирам двигателя (ма моя е с 2 цилиндъра повече - 323и :twisted: ), жълто... пускаме съединителите и вече съм с кола отпред (баси мамата, моята кола имала шпер), усмивката е широка, 2-ра... 5к рпм (тоя ме застига - още е на първа :shock: ), 6к рпм (чувам втора - тряяяс!) - 6.600 рпм голфа е до мен (и двамата сме много кисели :mhihi: гледаме изпод вежди един към друг) - 3-та - 5к рпм и голфа изчезва :shock: :shock: :shock: поглеждам ръчната (долу е), поглеждам педалите (не съм натиснал спирачка), викам си да сляза да го догоня пеша, в тоя момент поглеждам коростомера (110км/ч), по-добре да не слизам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

мислите - въх, май на 3-та изпръска нитрото, ма няма лошо, хубав голф, върви много, минават ми еретични мисли (дали, да си не купя голф), все още съм на 3-та, но вече с 60 следва завой, 2-ра кик-даун на газта, пускане на съединителя, 20 метра метла през завоя :mhihi: , успокоявам колата - "не, май няма да си купя голф" продължавам да си мисля...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

По-добре неможе да се каже 8)

Иначе аз негледам кой е наоколо, обикновено винаги тръгвам у високите :uups: Иначе бих се дърпал със всяка кола, независимо от мотор и марка, обикновено после анализирам нещата, в зависимост, дали той ми гледа задната емблема или аз неговата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 12 Ное 2008, 2:22

VesoPesa написа:принципно не се връзвам, а си се подхилквам от вътре :mhihi:
ам от време на време ми избиваха скобите и наказах един двама "бързи" с кораба :mhihi: :mhihi:

И аз съм същата работа,обикновено някакви френски гордости :roll:

Като цяло не ме влече хич :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Ное 2008, 2:55

Първа,втора и форсиращия-(тата) остава на светофара :mhihi: (Е30 атмосферен хулиган ;) )
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Ное 2008, 8:27

на мене като ми видят ауспуха стил тръба за фунийки,който издава 75 пенсионирани катъра и освен да ме съжалят :lol: ,друго не остава :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 12 Ное 2008, 8:41

:mhihi: що да си кривя душицата,обикновенно ги наказвам с гледане на пушилка отзад но тук (гърция) няма много голфове,пове4ето тинейджари са с саксо,рали и хонда.И това си е в кръвта им,даже и пенсионер4ета се дърпат :mhihi: 4есто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата