седиш си на светофара и...
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Аз ако се намирам от дясно ще му се форсирам и аз.. а на зелено си завивам
Ако сме и двамата направо пак ще се форсирам... ама ше си тръгна като баба.. веднъж направих така и точно след 300м му метнаха на него палката

Ако сме и двамата направо пак ще се форсирам... ама ше си тръгна като баба.. веднъж направих така и точно след 300м му метнаха на него палката

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Темата трябваше да е като анкета
А иначе дърпаме се
По бърз по бавен ... няма значение ... много пъти ми се е случвало след като се дръпнем на следващия светофар като спрем се поглеждаме и показваме "
" После всеки продължава по пътя си 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
принципно не се връзвам, а си се подхилквам от вътре
ам от време на време ми избиваха скобите и наказах един двама "бързи" с кораба

ам от време на време ми избиваха скобите и наказах един двама "бързи" с кораба

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: седиш си на светофара и...
alx написа:5. ако хубава мадама го кара?
А ако видиш булонката ти зад волана ще се гониш ли с нея? Не ти ли се струва малко опасничко..
Хихи между другото тая тема е на 5 години. ДА ГО ПОЛЕЕМ

Ремонт: Само си търся поводи

Та по темата: Не ме интересува никой, защото човешкия живот е по ценен от комплексите на пернишки издуханяк с повече дупки по гърнето отколкото гънки между ушите.
Последна промяна LizarD на 12 Ное 2008, 0:22, променена общо 1 път

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Направо ме боли фара квото ще да прави не се впечатлявам като ми се дава газ давам като ме мързи си пъпля 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
дал съм десен мигач, ще завивам (светофара 3 ленти широк), до мен спира черен голф две с много тъмни стъкла, (минава 12се през нощта -пътя осветен, няма коли, пешеходци, куки), форсира двигателя, спирам мигача и аз форсирам двигателя (ма моя е с 2 цилиндъра повече - 323и
), жълто... пускаме съединителите и вече съм с кола отпред (баси мамата, моята кола имала шпер), усмивката е широка, 2-ра... 5к рпм (тоя ме застига - още е на първа
), 6к рпм (чувам втора - тряяяс!) - 6.600 рпм голфа е до мен (и двамата сме много кисели
гледаме изпод вежди един към друг) - 3-та - 5к рпм и голфа изчезва
поглеждам ръчната (долу е), поглеждам педалите (не съм натиснал спирачка), викам си да сляза да го догоня пеша, в тоя момент поглеждам коростомера (110км/ч), по-добре да не слизам
мислите - въх, май на 3-та изпръска нитрото, ма няма лошо, хубав голф, върви много, минават ми еретични мисли (дали, да си не купя голф), все още съм на 3-та, но вече с 60 следва завой, 2-ра кик-даун на газта, пускане на съединителя, 20 метра метла през завоя
, успокоявам колата - "не, май няма да си купя голф" продължавам да си мисля...

мислите - въх, май на 3-та изпръска нитрото, ма няма лошо, хубав голф, върви много, минават ми еретични мисли (дали, да си не купя голф), все още съм на 3-та, но вече с 60 следва завой, 2-ра кик-даун на газта, пускане на съединителя, 20 метра метла през завоя

Последна промяна vicho на 12 Ное 2008, 1:25, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- borislav
- младши ентусиаст
-
uricatoli написа:Аз ако се намирам от дясно ще му се форсирам и аз.. а на зелено си завивам![]()
аз съм го правил този номер многократно на митсубишито нямаше му въздушният филтър само маркуча стоеше и ръмжи на светофара до няма и къде а то 73 кончета милото и голфаджията се пъне вече

vicho написа:дал съм десен мигач, ще завивам (светофара 3 ленти широк), до мен спира черен голф две с много тъмни стъкла, (минава 12се през нощта -пътя осветен, няма коли, пешеходци, куки), форсира двигателя, спирам мигача и аз форсирам двигателя (ма моя е с 2 цилиндъра повече - 323и), жълто... пускаме съединителите и вече съм с кола отпред (баси мамата, моята кола имала шпер), усмивката е широка, 2-ра... 5к рпм (тоя ме застига - още е на първа
), 6к рпм (чувам втора - тряяяс!) - 6.600 рпм голфа е до мен (и двамата сме много кисели
гледаме изпод вежди един към друг) - 3-та - 5к рпм и голфа изчезва
![]()
![]()
поглеждам ръчната (долу е), поглеждам педалите (не съм натиснал спирачка), викам си да сляза да го догоня пеша, в тоя момент поглеждам коростомера (110км/ч), по-добре да не слизам
![]()
![]()
![]()
мислите - въх, май на 3-та изпръска нитрото, ма няма лошо, хубав голф, върви много, минават ми еретични мисли (дали, да си не купя голф), все още съм на 3-та, но вече с 60 следва завой, 2-ра кик-даун на газта, пускане на съединителя, 20 метра метла през завоя, успокоявам колата - "не, май няма да си купя голф" продължавам да си мисля...
![]()
![]()
По-добре неможе да се каже

Иначе аз негледам кой е наоколо, обикновено винаги тръгвам у високите

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
на мене като ми видят ауспуха стил тръба за фунийки,който издава 75 пенсионирани катъра и освен да ме съжалят
,друго не остава 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5