Истории за пишман-кандидат-купувачи на автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Истории за пишман-кандидат-купувачи на автомобили

Мнение от madafaka_donkele » 27 Юни 2018, 8:43

A.Stoyanov написа:А за пишман продавачи от форума може ли да пишем :mrgreen:

Много ясно, то те са най-интересните :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 27 Юни 2018, 10:17

BaDxBoY написа::lol: А си мислех, че мен ме е заклел някой :lol:

madpetio написа:Който е питал като човек кола си е купил,който е наглел с кош си е отидел :wave:

п.с. Кви 200-300лв разходи бе колега всеки 3ти си води гаджето на разходка аре стига моля ти се. Аз ги гледам всеки ден от над 10години!

Ти продавал ли си автомобил на човек който не го е виждал? Който ти е превел сумата на банкова сметка без да те е виждал на снимка?
Продавал ли си автомобил,като човека ми е изпратил генерално пълномощно да му го прехвърля на негово име? И този автомобил му е доставен на място и то не от мен лично.
АЗ СЪМ! И ми се е обадил след три дни да ми изкаже благодарности и че е получил това точно за което сме говорили!
Вие от продавалник семки си поръчвате и искате снимки на нивата каде е расъл слънчогледа и на циганката каде ги е пекла?!? :banghead: Аре малко по-сериозно.

madpetio написа:Да точно тук е разликата...аз не обикалям безцелно молове,магазини и други :mhihi:
Ако ми трябва мляко влизам в магазина
Ако ми трябва пирон отивам в железарията
Не влизам и в аптека да погледам новите модели клечки за уши
и така нататък и така нататък...
Така ако дойде погледа и нищо не му харесва или нямам търсената от клиента стока - живи и здрави отива при следващия търговец.

но казвал съм го и по назад в темата: Каквото почукало-такова се обадило.

п.с. Е от тая вечер /давам пример не конкретно /
Продавам стоката Х за 10 000лв
получавам СМС с предложение за 2000лв щел да ми ги плати КЕШ
А за стоката Х само ще дам пояснение че на пазара под 7000лв в най лошо състояние я няма? Моята за 10000 бих казал че е една от най-най на пазара....

Е ти ми кажи какво да му отговоря на тоя Айнщайн?

И ще ти кажа,че на ден получавам около 10 СМС-а, 50 обаждания,10тина е-мейла на пощата,получавах и ЛС тук но спрях обявите за спокойствие и всички са горе долу все в тоя смисъл....

Ти как оставяш да ти човъркат колата наляво надясно не знам ,аз като си продавах моята кола която не беше бмв,пак ми се обаждаха всякакви дето се сетиш - но по техния тон им затварях телефона ,накрая я взе човек който дори не я покара 1 минута ,а беше непознат и нищо не знаеше за колата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 27 Юни 2018, 10:26

Аз се абонирам за разговорите на badxboy :lol: Ако може да каже направо и приложението за записване кое е, защото ще ми е полезно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 27 Юни 2018, 10:44

Knoxville_ написа:Аз се абонирам за разговорите на badxboy :lol: Ако може да каже направо и приложението за записване кое е, защото ще ми е полезно.

CallRecorder. Да знаеш, че взимат много място и се налага да ги трия през седмица.

Снощи в 11 ми звъняха, да дойдат да я гледат. Казах им само ако имат парите или ми оставят капаро. Казаха че няма проблем. Дойдоха 2 момичета и 2 момчета на по 20год около 12ч и нещо. Светнаха с телефони всички, почнаха да се въртят около колата като индианци, редовното бъркане и бутане на пръст в казанчето за водата и гледане на маслото все едно ще правят химичен анализ.
Изкачах ги 5 минути да запалят колата да я мръднат напред назад и попитах за капарото или парите. Отговора беше- АА то тва най-лесното. Гледаха още 20 минути, не намериха нищо и изведнъж казаха - Айде утре идваме да я взимаме и за 1 секунда се изнесоха.
Това се случва в 12:30ч презноща. Току що ми звъни и ми предлага 8 000лв. Няма такава българска сган. Хем 10 пъти му казах по телефона само с капаро или с парите да идва.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 27 Юни 2018, 10:47

А може ли да видя обявата?
.

.обещавам да не звъня :mhihi: :ok:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 27 Юни 2018, 11:22

https://www.mobile.bg/11530025077246544

Звънкай няма страшно. Даже ще черпя ако не ме наричаш браточка и не ме питаш за крайна цена на второто изречение.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 27 Юни 2018, 11:24

Поне мацките бяха ли хубави, да ги огледаш, докато се дупят около колата :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 27 Юни 2018, 11:32

dextuar написа:Поне мацките бяха ли хубави, да ги огледаш, докато се дупят около колата :mhihi:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тъпото е, че им падам на нивото. Един току що иска сега да му я регистрирам и да му я дам на 8 000. Казах му, че отивам да я регистрирам и да дойде. Познай дали ще отида. Очаквайте развръзка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kolp » 27 Юни 2018, 11:53

Едно време за Е60-ката ми звъняха и предлагаха бартер с апартамент в Банско и къща над Панчарево, предположих че на някой просто е умряла бабата и отказах ;) дойдоха един път три момчета дето очевидно просто искаха да се повозят, пробваха се да ми обясняват къде била боядисвана и им казах да се насочат посока Горубляне. говорим преди 5 години, беше си екзотика още Е60, мисля че нямаше друга ЛЦИ 530и на пазара.

такъв мангал ако почне да ми пише на шльокавица на вайбър просто бих го блокирал :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 27 Юни 2018, 12:00

kolp написа:Едно време за Е60-ката ми звъняха и предлагаха бартер с апартамент в Банско и къща над Панчарево, предположих че на някой просто е умряла бабата и отказах ;) дойдоха един път три момчета дето очевидно просто искаха да се повозят, пробваха се да ми обясняват къде била боядисвана и им казах да се насочат посока Горубляне. говорим преди 5 години, беше си екзотика още Е60, мисля че нямаше друга ЛЦИ 530и на пазара.

такъв мангал ако почне да ми пише на шльокавица на вайбър просто бих го блокирал :)

Твоята да не я продаде, гледам че я няма в интернет.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 27 Юни 2018, 17:20

Vra4anin написа:.../DLVasilev е на работа по това време :mhihi:/...

Една нощна пак в 2:30 решавам, че ще звъня на началника. Звъня ама все едно умира някой. Оня вдига ма се насрал направо, че кой знае какво станало вика "Колко е часа бе, какво става..." Отговарям "Ми нищо, исках да видя дали не са ми спрели телефона..." :mhihi:
Човека даде на късо :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 27 Юни 2018, 18:16

DLVasilev написа:
Vra4anin написа:.../DLVasilev е на работа по това време :mhihi:/...

Една нощна пак в 2:30 решавам, че ще звъня на началника. Звъня ама все едно умира някой. Оня вдига ма се насрал направо, че кой знае какво станало вика "Колко е часа бе, какво става..." Отговарям "Ми нищо, исках да видя дали не са ми спрели телефона..." :mhihi:
Човека даде на късо :mhihi:

Пак като не си безработен :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 27 Юни 2018, 22:38

Аз па от тая тема оставам с впечатлението, че само цигани търсят да купуват БМВ-та :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 28 Юни 2018, 2:12

Колега, вдигни й малко цената , според мене, и всичко ще си дойде на мястото.
В момента продаваш на тея дето реално могат да си позволят (много) хубава Е46-ца, ама им се иска Е90-ка и ще те разсипят от глупости, но накрая няма да я купят защото нямат парите, или ще е съпроводено с ебати драмата ако сделката стане.

Преди няколко години си пуснах айфон петицата на цена под нормалната в продавалника и рязко разбрах каква грешка съм направил.
Предлагаха ми и бартер за коза, не се ебавам. Два пъти вдигах цената за два дни и накрая на втория го продадох на малко над средната, на едно супер точно момче.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 328i

Мнение от exc » 28 Юни 2018, 6:56

Аз също мисля, че цената ти е ниска, за това което продаваш. Съответно са те налазили таргет групата, която vixx е споменал.
Като се сетя, досега не съм имал такива кандидат купувачи при моите продажби. Ама не съм продавал досега BMW. :mhihi:
След месец, както мисля да пускам моята ще видя как е положението.
E34 написа:Аз па от тая тема оставам с впечатлението, че само цигани търсят да купуват БМВ-та :mhihi:

Като снимаха моята при подновяването на каското, един около 60 годишен манго се спря да ме пита дали я продавам.:)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата