Женска психика и пикъп

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: Женска психика и пикъп

Мнение от c04 » 28 Фев 2018, 23:39

Superexstatic написа:Като ги гледам тия шушумиги от клипа доста се съмнявам някога да са виждали гола жена, освен някоя пред самоубийсво :ok:

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 28 Фев 2018, 23:46

https://www.youtube.com/watch?v=bJCaIRDZqYQ

Аз им видях друго клипче :mhihi: Определено с тази прическа изглежда голям играч-ебач :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 28 Фев 2018, 23:59

firstduo93 написа:Преди имаше тема за жените но го заключиха , предлагам тук да продължим . Може също да обсъдим хора които с това се занимават https://www.youtube.com/watch?v=rGUq20XvmA4&t=198s като тези например . :) Възможно ли е да тръгна да закачам стотици чужди момичета които не познавам и да стана топ сваляч ? как мислите ? :oops: :D

Доста нескопосан опит за реклама на този трагикомичен youtube канал :mhihi: :mhihi: . Не мога да повярвам, че има хора, които гледат и вярват на такива клипчета...наистина нещата не вървят на добре в тая държава :conf: :banghead:

TNT написа:https://www.youtube.com/watch?v=bJCaIRDZqYQ

Аз им видях друго клипче :mhihi: Определено с тази прическа изглежда голям играч-ебач :mhihi:

:yes: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.0d
Детайли за колата: remapped

ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998

Мнение от cmdkick » 01 Мар 2018, 0:19

Накрая да не излезе че автора на темата и гущеро са баш тия герои? :mhihi: :mhihi:
Tires are evil - destroy them all ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Мар 2018, 0:21

LizarD написа:Занимавам се с пикъп от 16 годишен. Мога много да разкажа по темата. Ще опитам да бъда кратък. Материята е много фина. Има много тънка граница между това да си нахален и това да си приятна компания. За да си добър пикъпер трябва да имаш следните качества:
*Да си комуникативен и да си общувал със страшно много хора в живота си.
*Да имаш топки да заговориш всяка ( независимо от външен вид и колко е "УАУ")
*Да си възпитан, джентълмен и в същото време да си леко вулгарен и алфа като цяло.
*Да се стараеш да подържаш любопитството и интереса на мацката
*И не на последно място да си Интелигентен ( Макар че и тъпичките се пласираме тук таме :lol: )
Има много неща които мога да снеса като инфо, но като цяло очаквам темата да се развие и ще продължа.
За статистиката: Имало е дни през лятото в които съм заговарял по 30-тина жени на ден и на края на деня съм се прибирал с една от тях.

Тагове: "Страх гъз не е*е" и "Мечка страх мен нестрах"
Това е положението: Искаш - отиваш и си искаш.

А ако си грозен или поне нямаш пари всичките по-горни качества не ти вършат никаква работа.

Иначе тоя пикъпър с ушите трябва да вземе някакви мерки по въпроса. И да спре да носи такъв тип тениски с тоя врат и свлечени рамене, че е като анимационен герой.

Изображение

Извиняям се, ако това е автора на темата.
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Мар 2018, 2:51

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 01 Мар 2018, 7:20

Хаха не съм аз и не правя реклама тъй като последният клип на този канал е от преди 2 години,тоест неактивен.Просто темата ми е интересна като човек гледал клипове и на rsd.И ако си мислите че жените се впечатляват от това как изглеждате не знаете нищо за пикъп. :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 01 Мар 2018, 7:46

А ти пък, ако си мислиш, че жените ходят като слепи и не се заглеждат, не знам какво си научил от тия видеа.
Тцтцтц. Не знаех, че има и термин чак... Пикъп. Даже тук някой ни съветват и да "не се занимаваме с това". :mhihi:
Както се казва, "I don't want to live on this planet anymore."
Абе 'ора! Вие нормални ли сте? Пикъп. Това някакъв тип изкуство ли е, к'во? Направо не знам къде съм явно.
Това да минеш през бара (примерно) и да "забършеш" някоя е най-нормалното нещо, съществувало от както свят светува...
Чак термин му измислили, че и обучителни видеа. :lol:
Да не говорим, че дали е к*ва, или материал за връзка, не можеш да съдиш по това дали ти е пуснала на първата вечер.
Изобщо к'ви са тия глупости. Не мога да повярвам...
Не ми се цитираше второто мнение от темата, че е много дълго...
Bulli, заключвай моля.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Мар 2018, 8:15

Не, не я заключвайте, моля! Тъкмо ми стана интересно - никога не е късно чопвек да научи нещо ново... :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 01 Мар 2018, 8:18

Е какво ново да научиш?
След като си женен, имаш деца и т.н. можеш ти да пуснеш малко обучителни видеа как се прави "Пикъп"
В края на краищата и ти си си "пикъп-нал" жената. Сигурен съм, че не е било уговорен брак. :mhihi:
Единственото нещо "за научаване" е, че ако си искаш ще получиш (евентуално, рано или късно, не от всяка разбира се). Ако не - тогава не. Страшната философИя.
А ако не знаеш как да се държиш с хората, то това е друг генерален проблем и гледането на обучителни "пикъп" видеа и разискването им в автомобилен форум няма да го реши...
Laugh...
Cry...

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Мар 2018, 8:27

Майтапя се... Новото е, че свалките вече се наричат "пикъп" и са измислили процедура за тях, като военното обучение: Прави 1, прави 2... Няма лошо де.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KoolyO » 01 Мар 2018, 8:30

:yes:
Да, няма лошо. Дано поне да ги учат и да си чистят и да се грижат за "оръжията" :lol:
Laugh...
Cry...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от firstduo93 » 01 Мар 2018, 8:56

Не е точно това , има си точно определени принципи които се следят , като например как да минаваме шит тестовете на жена . https://www.youtube.com/watch?v=ay24j9QFeO4 Eстественно че пикъпът се прави от много години беез хората да осъзнават но това е технология да си топ сваляч а не да се ожениш за някаква със увиснали цици и да я търпиш цял живот :) . И не е късно и вие да научите нещо и барем излезете малко от тоя порнхъб и свалите някоя яка мацка .

Искам да помоля модераторите да не заключват , в крайна сметка това е спам форум и нека да има интересни неща .

ентусиаст
Аватар
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 01 Мар 2018, 9:06

Ами за да минеш шит-теста... Може би не трябва да бъдеш шит (ако разбирам правилно терминологията)? Или смисълът на тези принципи е как да не те хванат, че си шит? Или поне - да не те хванат веднага?

Вижте, темата ми е интересна, само чета и нямам намерение да давам акъл на никого и за нищо. Кой за какво се е оженил и какво е постигнал като цяло в живота си... това е друга тема, няма много връзка със свалките.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 01 Мар 2018, 9:16

Superexstatic написа:Като ги гледам тия шушумиги от клипа доста се съмнявам някога да са виждали гола жена, освен някоя пред самоубийство :ok:
Хахахах, моята първа мисъл.. :lol: :yes:
В интерес на истината, имам познат с доста незавидна визия, който обаче определено някак успява да се "уреди". Като положителни качества е много общителен( такава му е и професията), умно момче е и е забавен.
Има добре прикрита несигурност, която маскира със самоувереност (колкото и нелогично да звучи на пръв поглед). Естествено не е скъсал съвсем вестниците, винаги си е имал 5 лева в джоба.
А друг мой познат често за го набеждавали за "playboy", а той си е на почти другата крайност :)
Та тази псевдонаука може наистина да е преувеличена и да има много глупости в нея, но в крайна сметка си е приложна психология,а в жените колкото и да са нелогични на прима виста, все пак си има шаблон и заучени моменти на поведение, които важат за 99,99 процента от тях. :)
С две думи - интересно ми е и на мен
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата