Игри с Баварци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 07 Дек 2006, 23:43

Мен пък нещо не иска да ми отвори линка даден от машинката :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 02 Апр 2007, 9:35

Извинявам се, че повдигам толкова остаряла тема, нооооо...
Има една игра Test Drive Unlimited в нея естествено има представител на нашата секта - E46 M3.

Та интересно ми е тази игрица дали ще тръгне на моята щайга? P4 2ghz, 1gb ram, geforce ti4600 ?

И дали тази игра за да се играе се плаща месечна вноска както нa world of warcraft или купуваш оригинала и си играеш онлайн колкото искаш?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 26 Сеп 2007, 5:13

MaXimal написа:Извинявам се, че повдигам толкова остаряла тема, нооооо...
Има една игра Test Drive Unlimited в нея естествено има представител на нашата секта - E46 M3.

Та интересно ми е тази игрица дали ще тръгне на моята щайга? P4 2ghz, 1gb ram, geforce ti4600 ?

И дали тази игра за да се играе се плаща месечна вноска както нa world of warcraft или купуваш оригинала и си играеш онлайн колкото искаш?

Бате, играта е много добра до момента съм я минал на 13% ма БМВ още не съм видел.Обиколих всичките магазини, но не.

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 26 Сеп 2007, 5:17

Race The WTCC Game - Има е30 м3.Зада стане интересна играта трябва да се изключат всички системи за контрол на колата и задницата почва да шари :mhihi: Изискванията и не са особено големи. :driving: :yes: :comp: А и в NFS Hot Persuit 2 има БМВта ма нещо управлението грам не ме кефи.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Сеп 2007, 5:38

Mpower84 написа:А и в NFS Hot Persuit 2 има БМВта ма нещо управлението грам не ме кефи.

Наскоро ме налетя носталгията по старите простички автомобилни игри и дръпнах Need For Speed Hot Persuit - С клавиатура се кара перфектно, колите естествено са нереално стабилни. Преди няколко дни качих Hot Persuit 2 и дотука с карането :mhihi: Тва няма вкарване в пътя с клавиатура ...
Явно ще се дават пари за волан :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 26 Сеп 2007, 9:25

!!Asen_X написа:
Mpower84 написа:А и в NFS Hot Persuit 2 има БМВта ма нещо управлението грам не ме кефи.

Наскоро ме налетя носталгията по старите простички автомобилни игри и дръпнах Need For Speed Hot Persuit - С клавиатура се кара перфектно, колите естествено са нереално стабилни. Преди няколко дни качих Hot Persuit 2 и дотука с карането :mhihi: Тва няма вкарване в пътя с клавиатура ...
Явно ще се дават пари за волан :mhihi:

Асен...за Хот Пурсуит не ти трябва волан ,тя е много яка за Мулти е страшна ,пък и М5-ка си е Дъ Бест :winky:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 26 Сеп 2007, 9:32

MaXimal написа:Извинявам се, че повдигам толкова остаряла тема, нооооо...

BMW в играта за съжаление няма 100%. Даже PC версия е доста по орязана Лексус липсва Порше също сравнение с версията за Playstation 2...
За играта няма месечна вноска само ,че за да цъкаш он-лайн трябва да ти е оригинална играта ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 30 Сеп 2007, 12:48

GTA 3
е46 м3

Аватар

Мнение от saarak » 30 Сеп 2007, 15:58

BMW M3 Challenge <---- DOWNLOAD

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 08 Окт 2007, 19:36

Сори че вадя темата отново но свалих си тази игра ГТ Легендс но крака се слага по много необичаен начин и трябва да се изкарат кабелите от ДВД/СД устроиството а на мен машината ми е оща в гаранция. :uups: :uups: Някои знае ли дали има начин да се направи и без да дърпам кабелите?Мерси предварително. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 08 Окт 2007, 19:56

gta 3 z8,760 il
тъкмо я търсех темата

Предишна

Назад към Извън Темата