Игри с Баварци
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Извинявам се, че повдигам толкова остаряла тема, нооооо...
Има една игра Test Drive Unlimited в нея естествено има представител на нашата секта - E46 M3.
Та интересно ми е тази игрица дали ще тръгне на моята щайга? P4 2ghz, 1gb ram, geforce ti4600 ?
И дали тази игра за да се играе се плаща месечна вноска както нa world of warcraft или купуваш оригинала и си играеш онлайн колкото искаш?
Има една игра Test Drive Unlimited в нея естествено има представител на нашата секта - E46 M3.
Та интересно ми е тази игрица дали ще тръгне на моята щайга? P4 2ghz, 1gb ram, geforce ti4600 ?
И дали тази игра за да се играе се плаща месечна вноска както нa world of warcraft или купуваш оригинала и си играеш онлайн колкото искаш?
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
MaXimal написа:Извинявам се, че повдигам толкова остаряла тема, нооооо...
Бате, играта е много добра до момента съм я минал на 13% ма БМВ още не съм видел.Обиколих всичките магазини, но не.
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Race The WTCC Game - Има е30 м3.Зада стане интересна играта трябва да се изключат всички системи за контрол на колата и задницата почва да шари
Изискванията и не са особено големи.
А и в NFS Hot Persuit 2 има БМВта ма нещо управлението грам не ме кефи.

- Новини
-
Mpower84 написа:А и в NFS Hot Persuit 2 има БМВта ма нещо управлението грам не ме кефи.
Наскоро ме налетя носталгията по старите простички автомобилни игри и дръпнах Need For Speed Hot Persuit - С клавиатура се кара перфектно, колите естествено са нереално стабилни. Преди няколко дни качих Hot Persuit 2 и дотука с карането

Явно ще се дават пари за волан

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
!!Asen_X написа:Mpower84 написа:А и в NFS Hot Persuit 2 има БМВта ма нещо управлението грам не ме кефи.
Наскоро ме налетя носталгията по старите простички автомобилни игри и дръпнах Need For Speed Hot Persuit - С клавиатура се кара перфектно, колите естествено са нереално стабилни. Преди няколко дни качих Hot Persuit 2 и дотука с каранетоТва няма вкарване в пътя с клавиатура ...
Явно ще се дават пари за волан
Асен...за Хот Пурсуит не ти трябва волан ,тя е много яка за Мулти е страшна ,пък и М5-ка си е Дъ Бест

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
MaXimal написа:Извинявам се, че повдигам толкова остаряла тема, нооооо...
BMW в играта за съжаление няма 100%. Даже PC версия е доста по орязана Лексус липсва Порше също сравнение с версията за Playstation 2...
За играта няма месечна вноска само ,че за да цъкаш он-лайн трябва да ти е оригинална играта ...
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Сори че вадя темата отново но свалих си тази игра ГТ Легендс но крака се слага по много необичаен начин и трябва да се изкарат кабелите от ДВД/СД устроиството а на мен машината ми е оща в гаранция.
Някои знае ли дали има начин да се направи и без да дърпам кабелите?Мерси предварително. 

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2