Мнения за домашно кино

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Мнения за домашно кино

Мнение от alx » 10 Юли 2016, 23:58

Абсолютно. Ама на всеки по сериозен усилвател му пише rms мощноста в данните и ти си правиш сметката...

За трафовете- Самата истина...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 11 Юли 2016, 0:42

http://nis-store.com/tv-boxes/xiaomi-mi ... v-console/ Ето това е джаджата. Има едно УСБ, предполагам включвам него към ресийвъра и оттам към колони и телевизор. Привърженик съм на марката и затова искам да си взема нещо нейно. Не е трудно обаче, да се купи и друга марка медия плеър с по-добри качества и сродна цена. Относно тонколоните... знам , че ЛГ не са връх. Просто попаднах на такива чисто нови на хубава цена, малки които да пръсна по ъглите. Не искам много мощни, в момента съм сложил една стара уредба от моите младини и етажа кънти. Та знам кое е хубаво, но искам друго. Разбрах всичко за свързването, ако някой има предпочитания за плеър или ресийвър може да ги сподели тук като изтъкне предимствата. Намерих в продавалника Ямаха с 3 HDMI за 300 лв. Споменавам продавалник защото нямам нищо против втора употреба техника за целта ми. И аз самият съм продавал неща които си струват парите.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юли 2016, 17:03

ивайло81 написа:http://nis-store.com/tv-boxes/xiaomi-mi-box-pro-4k-2gb-tv-console/ Ето това е джаджата. Има едно УСБ, предполагам включвам него към ресийвъра и оттам към колони и телевизор. Привърженик съм на марката и затова искам да си взема нещо нейно. Не е трудно обаче, да се купи и друга марка медия плеър с по-добри качества и сродна цена. Относно тонколоните... знам , че ЛГ не са връх. Просто попаднах на такива чисто нови на хубава цена, малки които да пръсна по ъглите. Не искам много мощни, в момента съм сложил една стара уредба от моите младини и етажа кънти. Та знам кое е хубаво, но искам друго. Разбрах всичко за свързването, ако някой има предпочитания за плеър или ресийвър може да ги сподели тук като изтъкне предимствата. Намерих в продавалника Ямаха с 3 HDMI за 300 лв. Споменавам продавалник защото нямам нищо против втора употреба техника за целта ми. И аз самият съм продавал неща които си струват парите.

о, ама това не е блурей плеър ми иптв кочинка.

каквото и да й закачиш за видео и саунд- все тая ще.

освен ако не разбира от flac аудио файлове ама като гледам те май не са ти приоритет та...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 i
Мечтае да кара: Е90 пак бензин

Мнение от ивайло81 » 11 Юли 2016, 17:24

Нещо средно колега търся. Стига с тея блурей и т.н. Свалям си едно сериалче и го гледам, някой по-хубав филм може и с по-хубаво качество.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Юли 2016, 17:32

Аз не виждам за какъв чеп изобщо ще се дават пари за тая палачинка. От компа на рисивъра и от там на колони/тв и т.н.. :dunno:

ивайло81 написа: Относно тонколоните... знам , че ЛГ не са връх. Просто попаднах на такива чисто нови на хубава цена, малки които да пръсна по ъглите.

Като ги пръснеш по ъглите няма да се получат нещата. Подредбата и настройката после през рисивъра може да се окаже не по-малко важна от качеството на колоните.

ивайло81 написа:Не искам много мощни, в момента съм сложил една стара уредба от моите младини и етажа кънти.

Аз като пръдна също кънти, но никой до сега не се е възхищавал на мелодията. Номера е не да кънти, а да не криви. Иначе всяка пръчка от Техномаркета при достатъчно малко помещение да направи налягане ще кънти ама това не значи, че имаш добра музика.

ивайло81 написа:Та знам кое е хубаво, но искам друго..

:wtf: Т.е. не искаш нещо хубаво.

Никъде не споменаваш бюджет. Ако това не ти е пряко възможностите го взимай, някакъв рисивър и си гледай филмите. http://olx.bg/ad/canton-cx-sistema-za-d ... c9e7e26193
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата