Отнета книжка заради неплатени актове
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Re: Отнета книжка заради неплатени актове
Последното аз което имам като информация, от близък приятел, който изгоря по същата схема е че, при непалтени повече от два акта, независимо от стойнонстта им взимат кетапа.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Опряха най-накрая до събираемост и на най-дребните взимания. Торбичката е яко празна явно.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Има ли как без да ходя в КАТ да разбера дали имам издадени НП?! Аз треа са заради тия работи да ходя всека седмица до там... Не разчитам да ме уведомят с писмо за ел. фишове, от камери или квото там са измислили...Струва ми се безумно! Може би логиката е другата, а колегата е специален случай с особенно дълго неплатени актове?! 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
KPETEH написа:Има ли как без да ходя в КАТ да разбера дали имам издадени НП?! Аз треа са заради тия работи да ходя всека седмица до там... Не разчитам да ме уведомят с писмо за ел. фишове, от камери или квото там са измислили...Струва ми се безумно! Може би логиката е другата, а колегата е специален случай с особенно дълго неплатени актове?!
На сайта на КАТ, преди известно време можеше да подадеш заявка за проверка, като си въведеш данните от книжката и на другия ден като влезнаеш пак в системата ти показва дали имаш излязли НП.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Мене кварталния ме викна за "неплатен" акт, а заради нова книжка бях изчистил всички задължения...просто яко лиспа на кинти.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Kris написа:KPETEH написа:Има ли как без да ходя в КАТ да разбера дали имам издадени НП?! Аз треа са заради тия работи да ходя всека седмица до там... Не разчитам да ме уведомят с писмо за ел. фишове, от камери или квото там са измислили...Струва ми се безумно! Може би логиката е другата, а колегата е специален случай с особенно дълго неплатени актове?!
На сайта на КАТ, преди известно време можеше да подадеш заявка за проверка, като си въведеш данните от книжката и на другия ден като влезнаеш пак в системата ти показва дали имаш излязли НП.
Справката за фишове не работи "временно" от две години някъде.

bum_bum написа:Kris написа:KPETEH написа:Има ли как без да ходя в КАТ да разбера дали имам издадени НП?! Аз треа са заради тия работи да ходя всека седмица до там... Не разчитам да ме уведомят с писмо за ел. фишове, от камери или квото там са измислили...Струва ми се безумно! Може би логиката е другата, а колегата е специален случай с особенно дълго неплатени актове?!
Справката за фишове не работи "временно" от две години някъде.Справката за актове също. Там даже и домейна не са си платили. Също като бележката "поради проблеми с компютърната система обслужването е възможно да бъде забавено", която виси в КАТ вече 6-та година.
Aaa, не знаех, че не работи. А тогава тъкмо си мислех, че отиват на добре нещата... Пък то всичко от ден до пладне или колкото издържи без поддръжка.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Важното беше да се "усвоят едни пари" за да се пусне сайта. Па после кучета го яли.
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Пара няма
Скоро ходих да си подновя книжката и при взимането ме накара също да платя всички неплатени фишове

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Е, то това винаги го е имало. Опреш ли до някаква услуга свързана с книжката, я нова или категория трябва да платиш всичко висящо.
Хубаво е , че са почнали да правят някаква събираемост на парите от глоби. То какво се получава всеки "тарикат" като му напишат фишче , почва да мисли за давност , жалби и т.н. после се жалват като им кажат да си платят всичко 
Иначе няма проблем винетката да се вдигне с 30лв къде не сме ги дали , а видят зад гърба им глоби за хиляди левове

Иначе няма проблем винетката да се вдигне с 30лв къде не сме ги дали , а видят зад гърба им глоби за хиляди левове

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Още по-хубаво ще е да повишат събираемоста на акциза от горивата, че там се губят 1.2 милиарда лева всяка година. Ама както е казал поета- за кокошка няма прошка, за милиони няма закони. 

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Събират кинти за последно това е.
Плащаш актовете и си взимаш книжката
Плащаш актовете и си взимаш книжката
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
актовете падат, чат-пат... уж е 2 години, ама преди това още 2 години, та може би към и след 4-тата ги няма
фишовете си стоят за цял живот
освен това се плаща по 2 пъти, веднъж в КАТ и след това в НАП, понеже, като ги изчистиш в КАТ си ти стоят в НАП
за това трябва да ходиш с платежните и в НАП след КАТ
хубава работа... ама циганска
фишовете си стоят за цял живот
освен това се плаща по 2 пъти, веднъж в КАТ и след това в НАП, понеже, като ги изчистиш в КАТ си ти стоят в НАП
за това трябва да ходиш с платежните и в НАП след КАТ

хубава работа... ама циганска

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:Kris написа:KPETEH написа:Има ли как без да ходя в КАТ да разбера дали имам издадени НП?! Аз треа са заради тия работи да ходя всека седмица до там... Не разчитам да ме уведомят с писмо за ел. фишове, от камери или квото там са измислили...Струва ми се безумно! Може би логиката е другата, а колегата е специален случай с особенно дълго неплатени актове?!
Справката за фишове не работи "временно" от две години някъде.Справката за актове също. Там даже и домейна не са си платили. Също като бележката "поради проблеми с компютърната система обслужването е възможно да бъде забавено", която виси в КАТ вече 6-та година.
Като събират пари да направят система баси, 2016-та година и трябва да ходиш до КАТ да си проверяваш НП излезнало ли е всеки месец. Да не говорим, че в нормалните държави са длъжни те да ти го донесат, тука са си хванали гащите с тоя малоумен закон, където не може да караш с изтекъл акт и те карат ти да ходиш в КАТ, щото иначе хептен немогат да се оправят години наред! Милиционерска работа.
Последна промяна b00st на 02 Фев 2016, 10:59, променена общо 1 път
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3