M6 или Волга
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Изпълнението е убийствено. Това какво са ползвали за донор няма никакво занчение. В случая е 645, но можеше и да е друго. Важното е че е направен уникален автомобил и може само да кажем БРАВО на изпълнителите. (за справка при правенето на реплика наРС Кобра се ползва донор Форд Сиера)
Пак не си разбрал, краде се нещо, което не е твое. А след 2рата свтовна война СССР получава като репарации цялото обурудване на заводите ОПЕЛ. А дали М21 има двг от Опел, това не знам. Но има доста инфо по сайтовете, поразрови се и докажи това си твърдение
Допълнение: има една история, не знам дали е вярна. Малко след като германската армия завзема Чехия, изненадващо се появява първият прототип на "костенурката". Дали е случайно? Не знам. Сега Шкода са част от ФВГруп. Дали и това е случайно? Също не знам. Но обичам когато остават отворени въпроси.
Van написа:Руснаците си избиват комплекси. Нека направят "Волга" от "Волга", ама той и мотора на оригиналът им е краден от Опел.
Пак не си разбрал, краде се нещо, което не е твое. А след 2рата свтовна война СССР получава като репарации цялото обурудване на заводите ОПЕЛ. А дали М21 има двг от Опел, това не знам. Но има доста инфо по сайтовете, поразрови се и докажи това си твърдение

Допълнение: има една история, не знам дали е вярна. Малко след като германската армия завзема Чехия, изненадващо се появява първият прототип на "костенурката". Дали е случайно? Не знам. Сега Шкода са част от ФВГруп. Дали и това е случайно? Също не знам. Но обичам когато остават отворени въпроси.

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Много красив Автомобил се е получил! И аз бих карал една такава.. напрао е УНИКАТ! Много красива линия на купето, много агресия, много стил! И най-важното - сърцето е БМВ! Много Много ЯКА КОЛА!
Адска машина! Напрао с това ако се задвижиш по улиците напрао ще стане суматоха
Красота Красота!
Адска машина! Напрао с това ако се задвижиш по улиците напрао ще стане суматоха

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
TheBoss написа:Допълнение: има една история, не знам дали е вярна. Малко след като германската армия завзема Чехия, изненадващо се появява първият прототип на "костенурката". Дали е случайно? Не знам. Сега Шкода са част от ФВГруп. Дали и това е случайно? Също не знам. Но обичам когато остават отворени въпроси.
Костенурката има мотор от д-р Порше. Дизайнът й ЛИЧНО е проектиран от Хитлер, запазена е дори оригиналната скица. А този дизайн е рекордно продължително време запазен.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
MaXimal написа:Чудно ми е как това ще е М6 Кабрио.
1. Спирачните дискове.
2. Ауспусите
3. Скоростният лост.
GECATA BMW написа:bmw maniaka написа:И това кажо общо има с М6???
По принцип нищо общо няма с М6 за основа са ползвали 645

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3