Счупено предно стъкло - смяна- ново или втора ръка?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Счупено предно стъкло - смяна- ново или втора ръка?!?

Мнение от Фидел Кастро » 04 Яну 2015, 13:29

Кой е модела на Ситроенчето колега?
Ще проверя какво могат да ти предложат от една чешка фирма със складове в България.
Монтажа обаче трябва да си намериш кой да ти го направи.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 05 Яну 2015, 18:28

Смених го в Мустанг срещу сумата от 165 лева с монтажа.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 05 Яну 2015, 18:36

Съжалявам, че ти отговорих преди малко на л.с., но първият работен ден ми започна кофти.
Въпреки всичко поне ще си сравниш цените.
Какъв е произхода на стъклото ако са ти казали защото ти дадох 2 варианта и марковото се чака 2-3 работни дни.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 05 Яну 2015, 23:03

Още един глас за Мустанг. Аз мойто там си го смених за 150 лева, някакво китайско, и вече година и 3-4 месеца няма никакъв проблем :) За пловдивския Мустанг става въпрос.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 06 Яну 2015, 19:45

Вече си сменил де... Ама се пак - моето преди 3 години го смених в Мустанг - Glassex е стъклото, 170лв. ми взеха, уж най-скъпото ( :paranoid: ) което имаха и съм доволен. Нямам никакви забележки, камо ли да тече :shock:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

Потребител
Аватар

Мнение от momchilg » 07 Яну 2015, 2:15

Аз сменях в Мустанг челно стъкло преди месец и чак днес видях че са ми запретнали уплътнението на съклото върху уплатнението на вратата, а трябва да е обратно. И се чудя що ми фучи вратата на магистралата. Иначе други проблеми никакви. Това е Мустанг до Г.М. Димитров в София. Колата не е БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от pantaley.kuz » 16 Окт 2024, 10:47

520i написа:Кобра никога повече! Заради градушйата есента смених задното там, а преди няколко дни от студа се пръсна! Мамка им и китайските джамове. Отосно стикерите, не се притеснявай, сменят ги без проблем.

А кой сервиз бихте препоръчал, колега? В същото чудене съм, изчетох доста мнения по темата и се насочих към тези сервизи. Някой ползвал ли ги е, читави ли са и как са по отношение на качество-цена?

Предишна

Назад към Извън Темата