Счупено предно стъкло - смяна- ново или втора ръка?!?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Счупено предно стъкло - смяна- ново или втора ръка?!?
Кой е модела на Ситроенчето колега?
Ще проверя какво могат да ти предложат от една чешка фирма със складове в България.
Монтажа обаче трябва да си намериш кой да ти го направи.
Ще проверя какво могат да ти предложат от една чешка фирма със складове в България.
Монтажа обаче трябва да си намериш кой да ти го направи.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Смених го в Мустанг срещу сумата от 165 лева с монтажа.
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Съжалявам, че ти отговорих преди малко на л.с., но първият работен ден ми започна кофти.
Въпреки всичко поне ще си сравниш цените.
Какъв е произхода на стъклото ако са ти казали защото ти дадох 2 варианта и марковото се чака 2-3 работни дни.
Въпреки всичко поне ще си сравниш цените.
Какъв е произхода на стъклото ако са ти казали защото ти дадох 2 варианта и марковото се чака 2-3 работни дни.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Още един глас за Мустанг. Аз мойто там си го смених за 150 лева, някакво китайско, и вече година и 3-4 месеца няма никакъв проблем
За пловдивския Мустанг става въпрос.

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Вече си сменил де... Ама се пак - моето преди 3 години го смених в Мустанг - Glassex е стъклото, 170лв. ми взеха, уж най-скъпото (
) което имаха и съм доволен. Нямам никакви забележки, камо ли да тече 

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Аз сменях в Мустанг челно стъкло преди месец и чак днес видях че са ми запретнали уплътнението на съклото върху уплатнението на вратата, а трябва да е обратно. И се чудя що ми фучи вратата на магистралата. Иначе други проблеми никакви. Това е Мустанг до Г.М. Димитров в София. Колата не е БМВ
- pantaley.kuz
- Потребител
-
520i написа:Кобра никога повече! Заради градушйата есента смених задното там, а преди няколко дни от студа се пръсна! Мамка им и китайските джамове. Отосно стикерите, не се притеснявай, сменят ги без проблем.
А кой сервиз бихте препоръчал, колега? В същото чудене съм, изчетох доста мнения по темата и се насочих към тези сервизи. Някой ползвал ли ги е, читави ли са и как са по отношение на качество-цена?
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2