Начупих една кола на светофар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Re: Начупих една кола на светофар

Мнение от МИТАКА1654 » 12 Авг 2014, 9:44

Колегата се е извинил с аварийните,а оня помяр е продължил да го тормози.Големи пък моралисти станахте,добре му е натрошил колата,можеше и нещо във фейса така,ама....Иначе ше си плати за щетите,то е ясно,но удовлетворението няма цена!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 12 Авг 2014, 9:48

Трябвало е да се обадиш на 112 когато те е засичал и да оцветиш малко историята,как те заплашва и кара неадекватно и агресивно :idea: После с чиста съвест му набиваш шамарите.
В твоя случай тъпото е,че ти си го засекъл,но пък си се извинил.Мене ме изкарват извън кожата лаинари,където хем те засича и е неадекватен,а на всичкото отгоре после и някоя среда ти покаже или благословия към роднини от женски пол :censored: Такива си ги лупам редовно по светофарите и не съжалявам,защото някой трябва да ги приземява тея наглеци :ranting:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 12 Авг 2014, 9:56

Може и да те наиграе с шофиране в нетрезво състояние, и т.н. и си избягал. Дори и книжката могат да ти вземат.
Имаш късмет, че не е слязъл от колата, че може да те съди и за телесна повреда. Естествено ако победиш.
Аз имам едно лично правило: каквото и да става, не слизай от колата! После за 1-2 минути само неприятности. Я осъден я бит :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 12 Авг 2014, 10:10

Колегата ви каза, че не е само средния пръст, имало е засичания, спирачки и т.н. Е кво да го правиш такъв отвореняк? Хубаво е слезнал, ма щом оня си е седял в колата, не е трябвало да му я чупи, че сега ще трябва да плаща.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 12 Авг 2014, 10:21

Е.Димитров написа:Колега автор,сигурен ли си че се е случило подобно нещо...да се счупи стъкло с ръка е трудно...много трудно... :yes:
Но по темата
Това се води хулиганска проява,щети,тн...консултирай се веднага с адвокат какво би могло да произлезе!

Не е с ръка колега първо му ритах бронята после тоя не излезе.Бях с едно приятелче в колата и с един бокс му начупих стъклото напука се.После му викахме да излезе от колата да каже какъв му е проблема беше се заключил а направихме задръстване и си тръгнахме.Никога не правя глупости без някой да ме е обидил извиних му се да бях виновен ама нищо кой знае какво не съм направил.А най-жалкото е че в колата беше тоя и още 2мата имаше смятай какви мъже са.Бил съм много както и съм ял бой много но никога няма да оставя някой да ми се прави на играч като имаш проблеми слез и да ги разрешим.Както и да е исках да видя какво да очаквам нищо сериозно надявам се :yes:
Последна промяна streetracing12 на 12 Авг 2014, 10:25, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 12 Авг 2014, 10:47

streetracing12 написа: смятай какви мъже са

Типичната комплексарщина ... :mhihi:
Много неща могат да станат, като най-малкото могат да дойдат да те посетят някой униформени !
Другият път може да ги свалиш от колата, и да им покажеш кой е шефА на МОЛ-а ;)
Извинявай, ама не е това начинът !
И като си го засякъл, а се мислиш за невинен - какво ревеш че той после е направил същото ?!
Научете се да шофирате, не да карате ! Страстите са за друго място ;)
Може и нищо да не стане, но шансът е малък ...
Все някой от тримата ще е записал номерът на колата !
Оттук натам е тяхното въображение ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is, E46 328ci

Мнение от CTORH » 12 Авг 2014, 10:52

Е ти па двама сте слезнали и ти си носил бокс и се чудиш що оня не бил слезнал. :mhihi: То по тая логика ти като си големия мъж кво правиш с тоя бокс, слезни, трепайте се, ама ако си голем мъж няма да ползваш боксове, тръби и т.н. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 12 Авг 2014, 10:52

ивчо написа:
streetracing12 написа: смятай какви мъже са

Типичната комплексарщина ... :mhihi:
Много неща могат да станат, като най-малкото могат да дойдат да те посетят някой униформени !
Другият път може да ги свалиш от колата, и да им покажеш кой е шефА на МОЛ-а ;)
Извинявай, ама не е това начинът !
И като си го засякъл, а се мислиш за невинен - какво ревеш че той после е направил същото ?!
Научете се да шофирате, не да карате ! Страстите са за друго място ;)
Може и нищо да не стане, но шансът е малък ...
Все някой от тримата ще е записал номерът на колата !
Оттук натам е тяхното въображение ...

Е да не съм искал да го засека нарочно бе?А и нека си засича не ми е проблем и аз ще го засичам и ще правим мизерии нямам нищо против ама показва неприлични жестове това ми е проблема.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от streetracing12 » 12 Авг 2014, 10:54

CTORH написа:Е ти па двама сте слезнали и ти си носил бокс и се чудиш що оня не бил слезнал. :mhihi: То по тая логика ти като си големия мъж кво правиш с тоя бокс, слезни, трепайте се, ама ако си голем мъж няма да ползваш боксове, тръби и т.н. :mhihi:

Слязох без нищо и му виках да излезе и му ритах бронята тоя не излезе и реших да му начупя нещо да има спомен от мене.Нямаше как да го изкарам

Както е и да е темата може да се lock се едно вие няма да направите същото :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 12 Авг 2014, 11:09

streetracing12 написа:
Е.Димитров написа:Колега автор,сигурен ли си че се е случило подобно нещо...да се счупи стъкло с ръка е трудно...много трудно... :yes:
Но по темата
Това се води хулиганска проява,щети,тн...консултирай се веднага с адвокат какво би могло да произлезе!

Не е с ръка колега първо му ритах бронята после тоя не излезе.Бях с едно приятелче в колата и с един бокс му начупих стъклото напука се.После му викахме да излезе от колата да каже какъв му е проблема беше се заключил а направихме задръстване и си тръгнахме.Никога не правя глупости без някой да ме е обидил извиних му се да бях виновен ама нищо кой знае какво не съм направил.А най-жалкото е че в колата беше тоя и още 2мата имаше смятай какви мъже са.Бил съм много както и съм ял бой много но никога няма да оставя някой да ми се прави на играч като имаш проблеми слез и да ги разрешим.Както и да е исках да видя какво да очаквам нищо сериозно надявам се :yes:

Ти въобще сигурен ли си, че е успял да ти запише номера, те щом са се бастунирали вътре, едва ли са успяли да го запомнят, освен ако не са го снимали де :mhihi: Значи лошия вариант е, да има келеша с аудито познати в полиция/съд, тогава ще те наиграе. Но ако те кара по каналния ред с жалбите, не вярвам някой полицай/прокурор да тръгне да се занимава с него, просто ще му пратят след месец едно обяснително писъмце, как извършителя е неизвестен и ще го отсвирят . Все пак в България живеем егати, айде слезте малко на земята :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 12 Авг 2014, 11:14

Евала, леганда :yes: Само така, бой мамицата му, ще те засича той :kuku:

Имам едно комшийче, 50 годишно чиче с големи цайси. Та на него идентично с твоята ситуация, му бяха счупили джамеца, май и 1-2 шамара беше изял. Ама се оказа че чичето е адвокат и юнакът, който му счупи прозореца го осъдиха на 8 месеца ефективно за хулигански прояви. 2 месеца вися в централния и ще няколко в Казичане на общижитията. Така че внимавай да не стане грешката. За единия прозорец да си съсипеш живота не си струва. Питай го юнака как ще си намери работа сега като е осъждан ;) Това е доживот.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 12 Авг 2014, 11:18

Щом ти е записал номера, очаквай да те намерят и да правят секс с теб и да не забравиш да се похвалиш в темата .....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: магистратура

Мнение от vladi_totev » 12 Авг 2014, 11:34

Колега като си голям биткаджия ще си носиш и последствията, и дано да ти излезе и с рестото даже....
Пък следващия път да ти излезе някой като тоя чичка с черната блузка и ти да му покажеш с бокса ти кой е шефа.
https://www.youtube.com/watch?v=mTal1jCbRpc

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Мнение от burnou7 » 12 Авг 2014, 11:34

BMW Club Bulgaria 1:0 AUDI Club Bulgaria :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 12 Авг 2014, 11:35

И после 'що като се каже, че 90% от шофьорите на BMW са цървули някои се обиждат.
Карайте по правилата с ограниченията, че то човек като се ядоса и прав да е легнал ще го заровят.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата