Начупих една кола на светофар
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Re: Начупих една кола на светофар
Колегата се е извинил с аварийните,а оня помяр е продължил да го тормози.Големи пък моралисти станахте,добре му е натрошил колата,можеше и нещо във фейса така,ама....Иначе ше си плати за щетите,то е ясно,но удовлетворението няма цена!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Трябвало е да се обадиш на 112 когато те е засичал и да оцветиш малко историята,как те заплашва и кара неадекватно и агресивно
После с чиста съвест му набиваш шамарите.
В твоя случай тъпото е,че ти си го засекъл,но пък си се извинил.Мене ме изкарват извън кожата лаинари,където хем те засича и е неадекватен,а на всичкото отгоре после и някоя среда ти покаже или благословия към роднини от женски пол
Такива си ги лупам редовно по светофарите и не съжалявам,защото някой трябва да ги приземява тея наглеци 

В твоя случай тъпото е,че ти си го засекъл,но пък си се извинил.Мене ме изкарват извън кожата лаинари,където хем те засича и е неадекватен,а на всичкото отгоре после и някоя среда ти покаже или благословия към роднини от женски пол

Може и да те наиграе с шофиране в нетрезво състояние, и т.н. и си избягал. Дори и книжката могат да ти вземат.
Имаш късмет, че не е слязъл от колата, че може да те съди и за телесна повреда. Естествено ако победиш.
Аз имам едно лично правило: каквото и да става, не слизай от колата! После за 1-2 минути само неприятности. Я осъден я бит
Имаш късмет, че не е слязъл от колата, че може да те съди и за телесна повреда. Естествено ако победиш.
Аз имам едно лично правило: каквото и да става, не слизай от колата! После за 1-2 минути само неприятности. Я осъден я бит

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Колегата ви каза, че не е само средния пръст, имало е засичания, спирачки и т.н. Е кво да го правиш такъв отвореняк? Хубаво е слезнал, ма щом оня си е седял в колата, не е трябвало да му я чупи, че сега ще трябва да плаща.
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Колега автор,сигурен ли си че се е случило подобно нещо...да се счупи стъкло с ръка е трудно...много трудно...![]()
Но по темата
Това се води хулиганска проява,щети,тн...консултирай се веднага с адвокат какво би могло да произлезе!
Не е с ръка колега първо му ритах бронята после тоя не излезе.Бях с едно приятелче в колата и с един бокс му начупих стъклото напука се.После му викахме да излезе от колата да каже какъв му е проблема беше се заключил а направихме задръстване и си тръгнахме.Никога не правя глупости без някой да ме е обидил извиних му се да бях виновен ама нищо кой знае какво не съм направил.А най-жалкото е че в колата беше тоя и още 2мата имаше смятай какви мъже са.Бил съм много както и съм ял бой много но никога няма да оставя някой да ми се прави на играч като имаш проблеми слез и да ги разрешим.Както и да е исках да видя какво да очаквам нищо сериозно надявам се

Последна промяна streetracing12 на 12 Авг 2014, 10:25, променена общо 2 пъти
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
streetracing12 написа: смятай какви мъже са
Типичната комплексарщина ...

Много неща могат да станат, като най-малкото могат да дойдат да те посетят някой униформени !
Другият път може да ги свалиш от колата, и да им покажеш кой е шефА на МОЛ-а

Извинявай, ама не е това начинът !
И като си го засякъл, а се мислиш за невинен - какво ревеш че той после е направил същото ?!
Научете се да шофирате, не да карате ! Страстите са за друго място

Може и нищо да не стане, но шансът е малък ...
Все някой от тримата ще е записал номерът на колата !
Оттук натам е тяхното въображение ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Е ти па двама сте слезнали и ти си носил бокс и се чудиш що оня не бил слезнал.
То по тая логика ти като си големия мъж кво правиш с тоя бокс, слезни, трепайте се, ама ако си голем мъж няма да ползваш боксове, тръби и т.н. 

- streetracing12
- младши ентусиаст
-
ивчо написа:streetracing12 написа: смятай какви мъже са
Типичната комплексарщина ...![]()
Много неща могат да станат, като най-малкото могат да дойдат да те посетят някой униформени !
Другият път може да ги свалиш от колата, и да им покажеш кой е шефА на МОЛ-а
Извинявай, ама не е това начинът !
И като си го засякъл, а се мислиш за невинен - какво ревеш че той после е направил същото ?!
Научете се да шофирате, не да карате ! Страстите са за друго място
Може и нищо да не стане, но шансът е малък ...
Все някой от тримата ще е записал номерът на колата !
Оттук натам е тяхното въображение ...
Е да не съм искал да го засека нарочно бе?А и нека си засича не ми е проблем и аз ще го засичам и ще правим мизерии нямам нищо против ама показва неприлични жестове това ми е проблема.
- streetracing12
- младши ентусиаст
-
CTORH написа:Е ти па двама сте слезнали и ти си носил бокс и се чудиш що оня не бил слезнал.То по тая логика ти като си големия мъж кво правиш с тоя бокс, слезни, трепайте се, ама ако си голем мъж няма да ползваш боксове, тръби и т.н.
Слязох без нищо и му виках да излезе и му ритах бронята тоя не излезе и реших да му начупя нещо да има спомен от мене.Нямаше как да го изкарам
Както е и да е темата може да се lock се едно вие няма да направите същото

streetracing12 написа:Е.Димитров написа:Колега автор,сигурен ли си че се е случило подобно нещо...да се счупи стъкло с ръка е трудно...много трудно...![]()
Но по темата
Това се води хулиганска проява,щети,тн...консултирай се веднага с адвокат какво би могло да произлезе!
Не е с ръка колега първо му ритах бронята после тоя не излезе.Бях с едно приятелче в колата и с един бокс му начупих стъклото напука се.После му викахме да излезе от колата да каже какъв му е проблема беше се заключил а направихме задръстване и си тръгнахме.Никога не правя глупости без някой да ме е обидил извиних му се да бях виновен ама нищо кой знае какво не съм направил.А най-жалкото е че в колата беше тоя и още 2мата имаше смятай какви мъже са.Бил съм много както и съм ял бой много но никога няма да оставя някой да ми се прави на играч като имаш проблеми слез и да ги разрешим.Както и да е исках да видя какво да очаквам нищо сериозно надявам се
Ти въобще сигурен ли си, че е успял да ти запише номера, те щом са се бастунирали вътре, едва ли са успяли да го запомнят, освен ако не са го снимали де

Не Мы такие, Жизнь такая
Евала, леганда
Само така, бой мамицата му, ще те засича той
Имам едно комшийче, 50 годишно чиче с големи цайси. Та на него идентично с твоята ситуация, му бяха счупили джамеца, май и 1-2 шамара беше изял. Ама се оказа че чичето е адвокат и юнакът, който му счупи прозореца го осъдиха на 8 месеца ефективно за хулигански прояви. 2 месеца вися в централния и ще няколко в Казичане на общижитията. Така че внимавай да не стане грешката. За единия прозорец да си съсипеш живота не си струва. Питай го юнака как ще си намери работа сега като е осъждан
Това е доживот.

Имам едно комшийче, 50 годишно чиче с големи цайси. Та на него идентично с твоята ситуация, му бяха счупили джамеца, май и 1-2 шамара беше изял. Ама се оказа че чичето е адвокат и юнакът, който му счупи прозореца го осъдиха на 8 месеца ефективно за хулигански прояви. 2 месеца вися в централния и ще няколко в Казичане на общижитията. Така че внимавай да не стане грешката. За единия прозорец да си съсипеш живота не си струва. Питай го юнака как ще си намери работа сега като е осъждан

Щом ти е записал номера, очаквай да те намерят и да правят секс с теб и да не забравиш да се похвалиш в темата .....
- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Колега като си голям биткаджия ще си носиш и последствията, и дано да ти излезе и с рестото даже....
Пък следващия път да ти излезе някой като тоя чичка с черната блузка и ти да му покажеш с бокса ти кой е шефа.
https://www.youtube.com/watch?v=mTal1jCbRpc
Пък следващия път да ти излезе някой като тоя чичка с черната блузка и ти да му покажеш с бокса ти кой е шефа.
https://www.youtube.com/watch?v=mTal1jCbRpc
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
BMW Club Bulgaria 1:0 AUDI Club Bulgaria 

И после 'що като се каже, че 90% от шофьорите на BMW са цървули някои се обиждат.
Карайте по правилата с ограниченията, че то човек като се ядоса и прав да е легнал ще го заровят.
Карайте по правилата с ограниченията, че то човек като се ядоса и прав да е легнал ще го заровят.
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5