имате ли любовница? анонимна анкета
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: имате ли любовница? анонимна анкета
Тая тема ми оправи деня
С глас се смях на мъжката комуникация на тема гейове...

Тримата мускетари гейове ли са били?

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Нема мангизи за любовница, три коли, съпруга, един ,младеж и една девойка в семейството успяват да ме докарат до дъното. Сега ако трябва да плащам и хотели и ресторанти и два ката подаръци за празниците, направо ще трябва да изляза с цигулката на улицата да припечеля нещо допълнително. Не е като да нема кандидатки и то добри ама одъртях и нещо не ми се занимава.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Темата е интересна, но има смисъл само за семейни (женени / омъжени). Иначе ако живееш без брак с някого 8 години (примерно), имате дете и съвместни проекти - това любовник ли е? Партньор? Гадже? Не е много ясна формулировката на въпроса.
Интересно, като погледнах резултатите от анкетата - много примерни всичките... Страх от СПИН, от жената, от клюки в службата? Или все пак - от морални съображения? В БМВ - форума хората - фенове на семейната вярност. Хайде бе...

Интересно, като погледнах резултатите от анкетата - много примерни всичките... Страх от СПИН, от жената, от клюки в службата? Или все пак - от морални съображения? В БМВ - форума хората - фенове на семейната вярност. Хайде бе...

Excellent! Steven is my name!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Borymeckata написа:Темата е интересна, но има смисъл само за семейни (женени / омъжени). Иначе ако живееш без брак с някого 8 години (примерно), имате дете и съвместни проекти - това любовник ли е? Партньор? Гадже? Не е много ясна формулировката на въпроса.
Ето го отговора:
red_bull92 написа:Аз гадже немам вие за любовница ми говорите
Сигурно 90% от участвалите в анкетата все още нямат жена/мъж, какво остава за любовница/любовник

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
то и 36ци немат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
ukelichko написа:Нема мангизи за любовница, три коли, съпруга, един ,младеж и една девойка в семейството успяват да ме докарат до дъното. Сега ако трябва да плащам и хотели и ресторанти и два ката подаръци за празниците, направо ще трябва да изляза с цигулката на улицата да припечеля нещо допълнително. Не е като да нема кандидатки и то добри ама одъртях и нещо не ми се занимава.

Голяма тема !!!
П.п Един приятел казаваше на тези дето се правеха на скромни - вятъра в гората като духа, клати всички дървета ....

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
Почти не познавам българско семейство в което поне единия да не изневерява системно.Ако е мъжът ,обикновено дори е повод за хвалби в тясна мъжка компания и увеличава самочуствието на мъжа.
Лошото е ,че българските мъже масово се заблуждават ,че те са тарикати и често кривват от пътя,но жените им не ходят настрани.Странно,защото аз каквото съм записал в тефтеря за по една вечер все омъжени жени бяха.
Има и една неписана истина,колкото е по-беден един народ ,с толкова по първични неща се хвали--секс с чуждо,прекарали сме някой за 20 лева,не плащаме някакъв вид данък или такса,които други ''балъци'' си плащат........ и така.
Лошото е ,че българските мъже масово се заблуждават ,че те са тарикати и често кривват от пътя,но жените им не ходят настрани.Странно,защото аз каквото съм записал в тефтеря за по една вечер все омъжени жени бяха.
Има и една неписана истина,колкото е по-беден един народ ,с толкова по първични неща се хвали--секс с чуждо,прекарали сме някой за 20 лева,не плащаме някакъв вид данък или такса,които други ''балъци'' си плащат........ и така.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Сега и вие "любовница", много обвързващо звучи това бе хора, пък и реално е, че и проблемно ставало в доста случаи...
Друг трябваше да е въпроса, нещо чук и чао примерно, той така е явно защо процента е такъв.
Друг трябваше да е въпроса, нещо чук и чао примерно, той така е явно защо процента е такъв.

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
ИмаХ, даже 2 броя
И накрая останах със съвест в ръка 

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
rosendaal написа:Почти не познавам българско семейство в което поне единия да не изневерява системно.Ако е мъжът ,обикновено дори е повод за хвалби в тясна мъжка компания и увеличава самочуствието на мъжа.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
klintan66 написа:rosendaal написа:Почти не познавам българско семейство в което поне единия да не изневерява системно.Ако е мъжът ,обикновено дори е повод за хвалби в тясна мъжка компания и увеличава самочуствието на мъжа.
След това мнение, можем да заключваме темата, ебати точното попадение

cod-cdbp написа:klintan66 написа:rosendaal написа:Почти не познавам българско семейство в което поне единия да не изневерява системно.Ако е мъжът ,обикновено дори е повод за хвалби в тясна мъжка компания и увеличава самочуствието на мъжа.
След това мнение, можем да заключваме темата, ебати точното попадение
Ми самата истина казва човека. Какви били двете най-големи заблуди на съвременния български мъж - 1: десетина-петнадесет годишната му кола е на 80 000км. реални и 2: наистина е втория на жена си

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Колегата с умното мнение е много прав!
За разлика от това е много просто ... или срещаш любовта фор лайф(в приказките) или не ... и страдаш ... или допълваш 'любовта' с емоции и изживявания, които ти липсват и си ... що годе щастлив ... или по-щастлив, ако умееш да извличаш най-доброто за себе си!
Дали 'любовницата' ще е мъж, жена, кола или каквато и да е друга гореща страст ... важното е да си щастлив, както и хората около теб ...
За разлика от това е много просто ... или срещаш любовта фор лайф(в приказките) или не ... и страдаш ... или допълваш 'любовта' с емоции и изживявания, които ти липсват и си ... що годе щастлив ... или по-щастлив, ако умееш да извличаш най-доброто за себе си!
Дали 'любовницата' ще е мъж, жена, кола или каквато и да е друга гореща страст ... важното е да си щастлив, както и хората около теб ...

Много като тебе вече плакаха ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ronka написа:Колегата с умното мнение е много прав!
...
Бих перефразирал леко - важното е да си щастлив, без да правиш нещастни хората около теб.
Excellent! Steven is my name!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тия неща само съм ги чувал:
Винаги едния изневерява....
При тая професия или си пияница или разведен....
...преевал си се ако си и двете 
Винаги едния изневерява....
При тая професия или си пияница или разведен....

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3