In memoriam
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: In memoriam
Kroki написа:На alx му се роди детенце. И няма време.....
Наистина ли вярваш, че това е причината ?
...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Така отговори едно време.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
doomy525 написа:Имаше и още един - enigma май беше ника. С проектиране на роботи пишеше, че се занимава и някви ламбота у-а![]()
Увлекателно пишеше, също и някаква чаша слагаше постоянно по снимките.
Вие май в крайна сметка не успяхте да разберете кой е тоя пич нали...

Липсва и присъствието на ludiagsm неговите теми са ми най-интресни с тези на slavianko.

Последна промяна MCPO на 29 Сеп 2013, 23:59, променена общо 1 път
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
azotos написа:Kroki написа:На alx му се роди детенце. И няма време.....
Наистина ли вярваш, че това е причината ?
Абе то и на други им се раждат дечица, ама не забравят да се разпишат от време на време ...
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
На alx му писна и си вдигна чукалата. Не искам да казвам защо, за да не предизвиквам скандали с ръководството. Има още сума ти народ, който си тръгна, но има и такива, които просто нямат допирни точки до форума. Поостаряха, преместиха се и вече нямат какво да споделят. Това е кръговрата на живота 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
BMW_POWER написа:На alx му писна и си вдигна чукалата. Не искам да казвам защо, за да не предизвиквам скандали с ръководството. Има още сума ти народ, който си тръгна, но има и такива, които просто нямат допирни точки до форума. Поостаряха, преместиха се и вече нямат какво да споделят. Това е кръговрата на живота
Много жалко, защото беше ценен "кадър". Ама то е нормално - на преден план все повече излизат лапешките истории. Човека кво да търси тук... Според мен много малко бяха хората, които го разбираха и можеха да обсъждат нещо с него.
Аз пък се сещам сега за "стан" и "ивчо3", които много отдавна не са писали.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
kulov написа:също така един варненец имаше, не се сещам ника му, подписът му беше "кара кенеф от инголщат"
ms е тоя варненец. Сега се подвизава с ник F3P, или поне "хейтва" като ms

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
drago_pavlov написа:kulov написа:също така един варненец имаше, не се сещам ника му, подписът му беше "кара кенеф от инголщат"
ms е тоя варненец. Сега се подвизава с ник F3P, или поне "хейтва" като ms
Защо ли и на мен стила на тия двамцата ми изглежда еднакъв...

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
MCPO написа:doomy525 написа:Имаше и още един - enigma май беше ника. С проектиране на роботи пишеше, че се занимава и някви ламбота у-а![]()
Увлекателно пишеше, също и някаква чаша слагаше постоянно по снимките.
Вие май в крайна сметка не успяхте да разберете кой е тоя пич нали...![]()
...
Не, кой е?

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Аз лично чета форума може би една година преди да се регистрирам и доста съм се забавлявал със skisа....то няма такъв начин на писане като неговия,а сега не само че не пише ами и е "изгонен от форума",също така и alx е доста интересен ,но напоследък не се изявява по една или друга причина,има и доста други стойностни потребители но няма да ги изброявам.Общо взето си струва всеки нов потребител да се поразрови малко назад в темите и да се "запознае" със едни от първите истински ентусиасти които на практика изградиха и създадоха този форум такъв какъвто е днес,но за съжаление доста малка част от тях следят и пишат във този форум днес. 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
kulov написа:на мен ми се ще да знам какво става със скиса, кемакозеЕ36, експлоуд, също така един варненец имаше, не се сещам ника му, подписът му беше "кара кенеф от инголщат" и още сумати хора, дето не ми идват на акъла в момента. ааа, и моя френд доктора, явор16в.
едно време тука вирееха едни юноши. пораснаха ни пред очите и изчезнаха някъде. георгимк, ряпофф и некви други такива имаше май.
Тука гледам се споменават разни имена, които са далеч от старите юзъри, за които говори автора на темата.

Добре е за всички наистина да броузнат първите няколко страници на всяка секция от форума, за да видят наистина старите и емблематични членове на този клуб и в същото време поведението, начина на писане, съществото на темите и да бъдат пример за всеки как би трябвало да взима участие тук. Не че ония времена ще се върнат, но по принцип говоря.
И ще кажа каквото се сетя за изброените имена:
Сони - беше голям пич, но хората се променят...
Юзера винаги си е бил само един

За Роската също има доста изписано в Е30 раздела
За другите изброени в списъка само мога да кажа, че явно вече им е станало безинтересно. И не искам нищо да кажа за новите потребители във форума, не ме разбирайте погрешно. Просто едно време беше различно...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Какво стана със старите юзъри ли ? На някои хора много им порасна работата и започнаха да се раздават банове на поразия... Не може да се банне според мен златко баретата за това че си е див е30-джия. Да не ми харесваше как храни понякога на пластмаса, но човека си е фен и в червата - че това лошо ли е ? Нали за такива хора е форума. Същото се отнася и за всички други от по-старите, но примера със златко е най-пресен...
Като не те кефи някой не чети какво пише, или пък спори с него - не трябва винаги да сте на 1 мнение, но нее... дай да се псуваме и да се банва - един се оплаче че го псуват, другия че се нарушават правилата и тн.... Резултатът какъв е ? Теми в е36 - Смяна на крушките на фаровете
Като не те кефи някой не чети какво пише, или пък спори с него - не трябва винаги да сте на 1 мнение, но нее... дай да се псуваме и да се банва - един се оплаче че го псуват, другия че се нарушават правилата и тн.... Резултатът какъв е ? Теми в е36 - Смяна на крушките на фаровете

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
Не знам за вас но аз преди форума го ползвах да науча нещо интересно, да видя кой каква кола си е направил, кое как става и т.н. (Това след като ми мина силното желание за спамене
) Сега го ползвам като новинарски сайт, базар и т.н. Рядко се появява стойностна тема, но за сметка на това бързо се ос*ра. Един куп полезни за БМВ обществото хора изгонихте за сметка на професорчета, хипер активни в Извън темата и до там. Та форума сега е по-известен, с по-голяма посещаемост но полезни теми дет се вика - йок...

Live it like you Love it
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
blqsu4ko написа:Не знам за вас но аз преди форума го ползвах да науча нещо интересно, да видя кой каква кола си е направил, кое как става и т.н. (Това след като ми мина силното желание за спамене![]()
) Сега го ползвам като новинарски сайт, базар и т.н. Рядко се появява стойностна тема, но за сметка на това бързо се ос*ра. Един куп полезни за БМВ обществото хора изгонихте за сметка на професорчета, хипер активни в Извън темата и до там. Та форума сега е по-известен, с по-голяма посещаемост но полезни теми дет се вика - йок...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Boyadjiev написа:Като не те кефи някой не чети какво пише, или пък спори с него - не трябва винаги да сте на 1 мнение
Е да де.

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4