С 8 на 20 - Много ли е ?
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: С 8 на 20 - Много ли е ?
А там в студентски е опасноо 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
В последно време направо се чудя, колко е спаднало интелектуалното равнище, щом се пускат подобни теми.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
е колко ... съвсем малко под морското 

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Колега, какво ти гарантира, че не е била също толкова искренна с 6-тия например? И да му е казала, виж сега, аз преди теб имах 5, ред сълзи, ред сополи и колко му трябва на един мъж. Не, не е нормално да е спала с 8 момчета от 15 г. до 20 г. И даже в този период имало "сериозни връзки", таман 3? До теб имаш една млада к...а, която сама не осъзнава в каква каша се е забъркала, гледай да не се забъркаш и ти. Искренноста не е всичко. Остави това, днешно време, днешното нормално и т. н. В днешното време няма нищо 'модерно". За сведение, хомоисексуалистите ги е имало още в древна Гърция, Рим и къде ли не, а днес маршируват като онеправдани и скандират за права. Няма нищо ново под Слънцето. Няма нови ценности, нов морал, нови принципи. Всичко е от старо по-старо. Така че не се води от такива купешки лафове, които нищо не значат. И си задавай въпроса, какво искаш. Искаш жена, която утре може да ти сложи рога или искаш жена, която може и иска да ти бъде вярна. Само че, за да ти бъде вярна и ти трябва да си й верен. Това означава семейство. Пък ако искаш да си ходиш и да чукаш каквото падне (да си "поживеш"), намерил си каквото търсиш и няма защо да питаш дали е нормално или не.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Pufel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 Touring
UBAH5 написа:Щом ти е казала 8, значи сигурно са 28, но това няма никакво значение
и аз това си помислих.

аз лично бих и бил шута, но аз не съм критерий, тъй-като съм с една жена почти целия си съзнателен живот.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Elesar74 написа:Не, не е нормално да е спала с 8 момчета от 15 г. до 20 г. И даже в този период имало "сериозни връзки", таман 3? До теб имаш една млада к...а, която сама не осъзнава в каква каша се е забъркала, гледай да не се забъркаш и ти.
Ти добре ли си

Няма такава дето да е спала само с 1 през живота си.
Или си първия от много, надявайки се че ще ти е вярна

Или си един от последните пак от много

Няма такъв вариант да си първи и последен

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Тия въпроси са много деликатни
По-добре не питай за напред, за да не се разочароваш
ама малко метафорично да се изразя - аз съм така - правя първоначален обстоен оглед подпитвам ала бала за да придобия представа и ако няма нищо притеснително в поведението, и външният вид си викам че е на 140 000км. и затварям очите - в този момент спирам да гледам за евентуални доказателства за по-голям пробег... Макар че има такива на които си им личи че са на по 400к+++. В повечето случаи като прочетеш ЕКУ-то няколко пъти (как е с мисленето) можеш сам да си извадиш извод... Та както се вижда съм си малко с предрасъдъци на тая тема, таа - освен ако не си я вземеш от рано (късна година на производство, тамън излязла от гаранция) и с доказана сервизна история (познаваш майсторите които са я обслужвали) - няма друг начин, освен в редките случаи в които на сляпо да я уцелваш на малко километри, много рядко посещавала сервиза и си един от първите собственици (и все още си има всички оригинални ключове
). Ама то си е такъв късмет това.... Всички са чували, че ги има тия, ама кой кара такива...
ОН: Според мен са много, ако са над 10 пък със сигурност е лека жена - или много наивна... И двата варианта са зле според мен
Едно красиво, умно и добро момиче няма да се остави е така да я помпат 100 човека.... Това му се казва съзнание - а това придобитото вече след 15тия ич не ми го хвали - все едно блъскана кола и ремонтирана после - ми пак си е блъскана, уж си върви и всичко е ОК ама в устата ти остава горчивина всеки път като я караш...

ОН: Според мен са много, ако са над 10 пък със сигурност е лека жена - или много наивна... И двата варианта са зле според мен

Едно красиво, умно и добро момиче няма да се остави е така да я помпат 100 човека.... Това му се казва съзнание - а това придобитото вече след 15тия ич не ми го хвали - все едно блъскана кола и ремонтирана после - ми пак си е блъскана, уж си върви и всичко е ОК ама в устата ти остава горчивина всеки път като я караш...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колега, един съвет от болезнено ревнив човек, какъвто съм аз (на 31г. съм). Щом си подпалил, то влизаш и ти в тази категория. Запомни едно - никога, ама никога не питай, или не слушай това което знаеш че ще те ядоса! Аз си преебах няколко връзки по същия начин като теб и на актуалната ми приятелка (от 6 и кусур години) и казах още на първите срещи: "Не ме е*е какво си правила до сега, никога не ми разказвай, никога не ми говори за бивши и много внимавай да не те хвана в крачка." Еми най-сетне имам хубава връзка и си свиркам! Е, няколко пъти сме почвали темата и аз винаги съм я затварял остро, но след всичките години с нея дочух и разбрах че не е била "оборотна" и преди мен...
Относно момичето ти, ако е свестна, имаш чувства към нея и ти успееш да преглътнеш горчилката, по-добре си продължи връзката, че следващата може да те изненада с 88 броики за 2 години (историята познава такива случки)
Успех!
П.П. Аз от т'ва че ми откраднаха лЮбимата, вече не мога и да пиша кат' хората... дано разбереш смисъла който съм вложил в написаното.
Относно момичето ти, ако е свестна, имаш чувства към нея и ти успееш да преглътнеш горчилката, по-добре си продължи връзката, че следващата може да те изненада с 88 броики за 2 години (историята познава такива случки)

Успех!
П.П. Аз от т'ва че ми откраднаха лЮбимата, вече не мога и да пиша кат' хората... дано разбереш смисъла който съм вложил в написаното.
С 8 наведнъж ли бе приятел ? Щото аз познавам такива момичета
С 8 верно направо си е като нова излезла от завода .... Преди няколко дни се напихме с некви малки кучки и едната разправя, че след като приключила със няква сериозна връзка от 3 месеца с някъв, всяка вечер в продължението на 1 месец се е напивала и се е таковала с който върже (а такива под и над път )

С 8 верно направо си е като нова излезла от завода .... Преди няколко дни се напихме с некви малки кучки и едната разправя, че след като приключила със няква сериозна връзка от 3 месеца с някъв, всяка вечер в продължението на 1 месец се е напивала и се е таковала с който върже (а такива под и над път )

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Yordanovv написа:Проблема ми е следния, срещам се с момиче от 5 месеца. Готина е , красива , забавна и тн ..... Всичко беше 6+ докато преди 2 седмици не ми каза че е спала с 8 момчета което ми се вижда прекалено много ! На 20 е , води сексуален живот от 15 годишна. Разбира се като го разбрах това се отдръпнах супер много ,следователно от нейна страна се изляха много сълзи и страдание ..... не че много ме трогват крокодилски сълзи ама както и да е. Според вас нормално ли е момиче на 20 да е спало с 8 момчета ?
П.П темата е съвсем сериозна
Та тя си е като нова направо ... 8 бройки за 5/6 години сексуален живот са съвсем нормални , че даже са и малко . Само да не се окаже после , че си и 88-мия

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
drago_pavlov написа:Elesar74 написа:Не, не е нормално да е спала с 8 момчета от 15 г. до 20 г. И даже в този период имало "сериозни връзки", таман 3? До теб имаш една млада к...а, която сама не осъзнава в каква каша се е забъркала, гледай да не се забъркаш и ти.
Ти добре ли си![]()
Или си първия от много, надявайки се че ще ти е вярна![]()
Или си един от последните пак от много![]()
И повече от добре

Има, ама като си повярвал че няма, така и ще си мислиш цял живот. Длъжен съм да кажа, че такава жена не се намира лесно. Но зависи какво търсиш и какво искаш, както му казах и на колегата. Такива или - или принципи, няма.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
drago_pavlov написа:Elesar74 написа:Не, не е нормално да е спала с 8 момчета от 15 г. до 20 г. И даже в този период имало "сериозни връзки", таман 3? До теб имаш една млада к...а, която сама не осъзнава в каква каша се е забъркала, гледай да не се забъркаш и ти.
Ти добре ли си![]()
Има ги и такива , но се намират по-рядко и от запазена Е30ка

Oo (|||)(|||) oO
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Elesar74 написа:drago_pavlov написа:Elesar74 написа:Не, не е нормално да е спала с 8 момчета от 15 г. до 20 г. И даже в този период имало "сериозни връзки", таман 3? До теб имаш една млада к...а, която сама не осъзнава в каква каша се е забъркала, гледай да не се забъркаш и ти.
Ти добре ли си![]()
И повече от добре.
Има, ама като си повярвал че няма, така и ще си мислиш цял живот. Длъжен съм да кажа, че такава жена не се намира лесно. Но зависи какво търсиш и какво искаш, както му казах и на колегата. Такива или - или принципи, няма.
Блажени са вярващите ли пишеше в библията

"Всички жени са куpви с изключение на майка ми, но да не забравяме, че и тя е жена."
Велика мисъл на велик човек

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
skipper написа:Та тя си е като нова направо ... 8 бройки за 5/6 години сексуален живот са съвсем нормални , че даже са и малко
8 са малко за 5г., закгръгляме на 10 тогава. Започва на 15. На 25 с 20, на 30 с 30

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз затова съм си казал, че вече няма да питам
Че и за мен е супер много тази бройка
А как знам и такива с 20+ на по 20 години
За съжаление си е напълно нормална бройка 8 за тези години, точно затова вече не питам. Поне има надежда, че е "гаражна" с 1-2 собственика
А и как да не се натрупат? На половината мисълта им е, че отидат ли на море, всяка вечер трябва да са с различен
Напоследък се замислям как като бяхме на по 15-16 всеки си имаше що годе сериозна приятелка, изкарахме по някоя годинка, сега се сещам за 1-2 със сериозни приятелки
Направо лошо ми става, като си помисля, че някой ден ще трябва да се женя и деца да правя
В университета от групата ми... от ~20 момичета само 3-4 си имат сериозен приятел. Не всички, от които, са верни
Всичко много се е извратило. При наборите, започващи с 9* е извратено положението. Само пи*ки им в главата. Вече от 7 клас почват да се еб*т. Гледам, че доста от колегите, които коментират, са на бая повече годинки и направо не им се вярва, ама си е такова положението. С майка ми съм си говорил и от нея знам, че е било масово на по 18-20 години девствени едно време. Сега няма девствена абитуриентка. Пак си е имало по-така
, но не всяка втора. Сега няма дебели, няма грозни - всички са навъртяли яко километража 

Напоследък се замислям как като бяхме на по 15-16 всеки си имаше що годе сериозна приятелка, изкарахме по някоя годинка, сега се сещам за 1-2 със сериозни приятелки

69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5