Какъв гребен тренажор?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Какъв гребен тренажор?
Аз имам Concept 2 модел D (си мисля). Притежавам го от сигурно 20тина години. Не съм гребал от няколко години. Някой ден ако ми дойде музата- ще греба пак. Пазя си всичките лог-ове и ще мога да се състезавам със себе си- въпреки че едва ли ще си стигна времената от преди 20 години
Консепт-а е стандарта във гребането. Ако искаш да гребеш с други хора през нет-а- за компания или да се състезаваш- това е тренажора. Прост и гребното общество е калибрирано по него за сухи тренировки.

Консепт-а е стандарта във гребането. Ако искаш да гребеш с други хора през нет-а- за компания или да се състезаваш- това е тренажора. Прост и гребното общество е калибрирано по него за сухи тренировки.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
slatanic написа:Сега видях,че има и Horizon Fitness Oxford 6 Viewfit на доста добра цена…дали да не взема него или да си заложа на сигурното!?
Защо просто не си купиш някакъв евтин гребен тренажор , дори и 2-ра употреба ?
Има оферти за по 300-400лв. , даже нови има за тези пари.
Има компактни варианти, които се сгъват или и да не се сгъват можеш да го изправиш и да го подпреш на стената да не пречи.
Вземи, потренирай, виж дали е твоето , ако нещо не те кефи...... в ОЛХ-а, ама не си се изръсил с 4 цифрена сума за нещо, което може да стане закачалка за дрехи, както спомена някой по-горе.
Преди 2 год. и нещо си взех най-евтиния от Емаг, 300лв. Е , наложи се малко да го модна , за да ми е по-удобен, ама какво толкова...?
Каквото и да стане дал съм само 300лв. , и да не го ползвам няма да ме е яд .....
Така мисля аз !
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- немо
- кандидат ентусиаст
-
Китайчето от Емаг се предаде, единият амортисьор престана да бъде амортисьор
, те всъщност се загравяха доста ,така че ...
Ще ми се обаче пак да си взема, щото ми харесва да греба, имам място достатъчно . Четох по темата , Концепт може да е еталон, ама за нещо, което ще ползвам 1.5-2 часа седмично ми идва скъпо, даже и 2-ра употреба (ако се намери).
Харесал съм си:
https://www.emag.bg/greben-trenazhor-da ... nario_ID=4
и
https://leaderfitness.net/produkt/%d0%b ... -myrow-40/
И 2-та ги водят въздушно-магнитни, тоест някакви хибриди ?
Някакви мнения ?

Ще ми се обаче пак да си взема, щото ми харесва да греба, имам място достатъчно . Четох по темата , Концепт може да е еталон, ама за нещо, което ще ползвам 1.5-2 часа седмично ми идва скъпо, даже и 2-ра употреба (ако се намери).
Харесал съм си:
https://www.emag.bg/greben-trenazhor-da ... nario_ID=4
и
https://leaderfitness.net/produkt/%d0%b ... -myrow-40/
И 2-та ги водят въздушно-магнитни, тоест някакви хибриди ?
Някакви мнения ?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Концепта е 2к, а тези на половина, ама купуваш за втори път..
Не знам колко си струва, няма кой знае колко избор, извън китайците. Кетлера също е средняк(като здравина), а не е евтин.
Има едни BH от тях има и по-евтини, испански са, виж ги, на ниво са като Кетлера или леко отгоре.
Не знам колко си струва, няма кой знае колко избор, извън китайците. Кетлера също е средняк(като здравина), а не е евтин.
Има едни BH от тях има и по-евтини, испански са, виж ги, на ниво са като Кетлера или леко отгоре.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Твоя не може ли да се преправи/побългари нещо?
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Хубавото на концепта е че не се троши и че утре пак си струва парите.
Воден от този принцип никога не съм бъркал за разлика от всичките пъти когато съм минавал евтино...
И то все от това че нямам много,а не че имам.
Воден от този принцип никога не съм бъркал за разлика от всичките пъти когато съм минавал евтино...

И то все от това че нямам много,а не че имам.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:Твоя не може ли да се преправи/побългари нещо?
Не, той си даде неговото.
Преправяне имаше преди амортисьора да каже "чао".
За 300лв. изкара почти 3 год. , средно по час и половина/два на седмица.
Просто искам да вдигна левъла, но повече от 1к просто няма как да дам.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Какъв гребен тренажор?
Ами Кетлер или ВН тогава, ако са в тия пари.
Тия, които са в Пулс фитнесите не ги знам на какви пари ги продават.
Ако не са повече от тия горните два пак е вариант.
Там на ден правят сигурно по 2-3 часа. Иначе им се чупят стойките за краката, дисплея е малко боклучав и съм виждал и откъртени направо от стойката, ама ако е евтин може и за него да се помисли. Все пак там са подложени и на много чобанска експлоатация де.
Като гледам и как щедро ги слагат във фитнесите в големи бройки предполагам ако се намерят някакви връзки ще дадат и голяма отстъпка.
1,5-2км седмично ако правиш само това са много малко.
Тия, които са в Пулс фитнесите не ги знам на какви пари ги продават.
Ако не са повече от тия горните два пак е вариант.
Там на ден правят сигурно по 2-3 часа. Иначе им се чупят стойките за краката, дисплея е малко боклучав и съм виждал и откъртени направо от стойката, ама ако е евтин може и за него да се помисли. Все пак там са подложени и на много чобанска експлоатация де.
Като гледам и как щедро ги слагат във фитнесите в големи бройки предполагам ако се намерят някакви връзки ще дадат и голяма отстъпка.
1,5-2км седмично ако правиш само това са много малко.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:1,5-2км седмично ако правиш само това са много малко.
Часа е написал. Ако е километри - наистина много малко. То сигурно е 8-10мин тренировка.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
TNT написа:Такъв Concept 2 мернах по фейсбук групите за фитнес уреди за 850-900лв
Кои групи?
А видях ги.
Пише ТИП т.е. копие някакво.
Оригинален ползван е около 2к.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Ясно. А бе ти някой с оригинален го пробвай да го подбиеш тип ОЛХ - "обява 2000лв" - "давам ти 1200лв"
Това не е нещо много лесно продаваемо. На някой може много да му пречи и да клекне повече в цената. Но също така и не бих гледал от фитнес зали - ще е пръснато от ползване вероятно.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Какъв гребен тренажор?
Аз за пулса имах предвид нов. Имат магазин в който придават всичките уреди, които ги имат и из залите.
Не, че съм им фен и искам да ги рекламирам, но може би да е някакъв приемлив вариант.
На Декатлон нещата са относително качествени. Там също може да се види какво има като вариант.
Но гребния тренажор върви с пудовки, ластици, халки или за каквото там има условия и комплекси с упражнения. Правиш днес един комплекс 20-40 мин и знаеш, че поне минимума от нещо, което ще даде добър ефект си го направил.
Ако само се гребе там си трябват часове дневно и доста километраж.
Не, че съм им фен и искам да ги рекламирам, но може би да е някакъв приемлив вариант.
На Декатлон нещата са относително качествени. Там също може да се види какво има като вариант.
Но гребния тренажор върви с пудовки, ластици, халки или за каквото там има условия и комплекси с упражнения. Правиш днес един комплекс 20-40 мин и знаеш, че поне минимума от нещо, което ще даде добър ефект си го направил.
Ако само се гребе там си трябват часове дневно и доста километраж.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
Ами това е.

Хванах някаква промоция, разбирай на изплащане без оскъпяване. Е , има 60лв. някаква застраховка , за 10 месеца са нищо.
Изглежда нелошо направен, има и колан за пулса,слагаш си го на гърдите и отчита пулс.
За разлика от предния, който имаше 2 "гребла" отстрани тук е малко по-различно , щото лостът ми минава над коленете и трябва малко да поработя над техниката и ритъма.
Това ,което ме кефи е че въздухът от перката излиза през едно като въздуховод и на всяко загребване получаваш порция ветрец насреща си

Имам забележки към опорите за краката, защото са твърдо фиксирани, но там може да го модна след време.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2