Финансовата криза

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: Финансовата криза

Мнение от mitaka7 » 07 Яну 2013, 2:06

Баретка, що напиняш хората.... Нема пари братко. Нали е финансова криза....то тая криза стана като добър ден.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 07 Яну 2013, 16:58

To E36ици няма вече, вие за Е30ките говорите ;)

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 07 Яну 2013, 17:28

liloff написа:To E36ици няма вече, вие за Е30ките говорите ;)

То има ама както каза един колега, повечето цените им варират между 40 и 50ст на килограм.

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 07 Яну 2013, 21:46

Ина и такива, дето цените им варират между 8-10 лв. на килограм (и много нагоре), ама е КРИЗА... сякаш преди не е било. :lol:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 07 Яну 2013, 23:05

В тоя форум само 2-3 истински 30каджии има. Не казвам, че другите нямат любов за модела, но само 2-3 могат да си го позволят и да го потдържат като хората.

То и аз имах 30-ка, ма сега имам 36-ца защото предпочитам вече да имам пари за дрехи и други неща, ми не да се чудя как да вържа 2-та края с тая 30-ка.
Всичко от Е36/Е34 надолу не е за всеки ден и не е за всеки човек.
Златко, вместо да пускаш тънки убиди тука към хората, ходи си избивай комплексите в твойто си форумче (там поне го можеш). Забравяш къде живееш и колко взима масовката от хората на месец. Като си спомниш, тогава говори кой е "пунта-мара", щото по последен спомен гумено оплътнение за капака на 30-ката беше или колкото една минимална заплата или повече. Говорим за 2 маркуча с желязо вътре...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 07 Яну 2013, 23:14

Уфф... направо да минаваме към Е46...
Вдигнали са няколкостотин процента половината части при дилърите, които съм търсил спрямо миналата година за Е36 :)

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 07 Яну 2013, 23:23

Spit-Fire написа:В тоя форум само 2-3 истински 30каджии има. Не казвам, че другите нямат любов за модела, но само 2-3 могат да си го позволят и да го потдържат като хората.

То и аз имах 30-ка, aма сега имам 36-ца, защото предпочитам вече да имам пари за дрехи и други неща, aми не да се чудя как да вържа 2-та края с тая 30-ка.
Всичко от Е36/Е34 надолу не е за всеки ден и не е за всеки човек.
Златко, вместо да пускаш тънки убиди тука към хората, ходи си избивай комплексите в твойто си форумче (там поне го можеш). Забравяш къде живееш и колко взима масовката от хората на месец. Като си спомниш, тогава говори кой е "пунта-мара", щото по последен спомен гумено оплътнение за капака на 30-ката беше или колкото една минимална заплата, или повече. Говорим за 2 маркуча с желязо вътре...

Ти не си и за Е36-чка. Ти не си за БМВ като цяло. Ти си за обикаляне по МОЛ-вете с куп приятелки, да си купуваш нови дрешки, розови телефончета и други лъскави, фиешън дрънкулки. :yes:
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 08 Яну 2013, 0:06

Да бе оня ден една розова фешън ризка си харесах ама първо ще спестя от 36-чката като си сменя маслото с карфурско че тогава ще я вземам :mhihi:

P.S. Благодаря за редакцията на грешките, че аз както съм си неграмотен сега спря да ми работи и на гугъла онова дето поправя грешките и съм като бос направо. :mhihi:

liloff написа:Уфф... направо да минаваме към Е46...
Вдигнали са няколкостотин процента половината части при дилърите, които съм търсил спрямо миналата година за Е36 :)

Няма страшно бе колега аз днеска в Мкар си поръчах няколко неща и цените са доста по-приятни сравнени с тези за 30-ките.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 08 Яну 2013, 0:29

Да пуснеш снимки после с ОЕМ опаковките и парт номерата от М-кар за частите, дет си ги поръчал...
Или по-лесното - да пуснеш снимки на розовите неща.
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 08 Яну 2013, 0:33

:yes: А на другите неща дето съм взимал ако не им намеря фактурите ще ти ги снимам с парт номерата по тях :mhihi:

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 08 Яну 2013, 0:36

Направи си и една снима на тебе, до каквито искаш парт номера, да се увековечиш с Е30, че повече няма да има и Слава Богу! :yes:
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 08 Яну 2013, 0:39

zlatko_baretata написа:Направи си и една снима на тебе, до каквито искаш парт номера, да се увековечиш с Е30, че повече няма да има и Слава Богу! :yes:

Заради ей такива зевзеци като тебе си пожелавам повече да няма Е30 :yes:

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 08 Яну 2013, 0:50

Съжалявам, че ти паднах до нивото да ти отговарям в последните няколко постове.
Да, заради такива като мене няма да има Е30, а заради такива като тебе, дето го търгуват за розовки неща по МОЛ-овете, то ще пребъде.
Успя да осереш цялата тема, признавам ти го и то не без моя помощ, щото ти отговарям на малоумията.
Бъди рахат, аз спирам да пиша в тая тема, най-малкото защото се срамувам, че има хора като теб, които имат тук трибуна за абсурдите си.
Изображение

Scrapyard user
Аватар

Мнение от Spit-Fire » 08 Яну 2013, 0:56

zlatko_baretata написа:Съжалявам, че ти паднах до нивото да ти отговарям в последните няколко постове.
Да, заради такива като мене няма да има Е30, а заради такива като тебе, дето го търгуват за розовки неща по МОЛ-овете, то ще пребъде.
Успя да осереш цялата тема, признавам ти го и то не без моя помощ, щото ти отговарям на малоумията.
Бъди рахат, аз спирам да пиша в тая тема, най-малкото защото се срамувам, че има хора като теб, които имат тук трибуна за абсурдите си.

Благодаря ти, че поне за момент бяхме на едно ниво и имах поле за изява. И аз спирам да пиша. Поздрави!

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 08 Яну 2013, 1:09

Една последна молба - пусни снимки на Е30-ката (щото си ги затрил от всякакви форуми и сървери), та да видят всички какъв маняк си, дет иначе си първи на клавиатурата. :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата