Заварка на диференциал за зимата ???
Модератор: Общи модератори
			48 мнения
			 • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4

- titto
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Заварка на диференциал за зимата ???
kokala написа:titto написа:Ааа и като съм подкарал офтопик, ти минавал ли си днес към 17.00 по ул.Ив.Асен 2?Не, че едно магаре е Марко, ама да не си ми дошъл на тепсия, щото гледам, че си същия хуморист, като този дето реши, че ще ми кара в лентата...после що бега, незнам!?Не, че ще ми кажеш и да си минавал де....
Страшен си, ти и в лентата в която караш ли не им даваш да припарват?Иначе, не, от доста време не съм карал колата а и по улиците не правя изпълнения а и нямам достатъчно опит за такива прояви
Принципно съм твърдо против такива тъпи изпълнения на оживени места.

Не, не съм лош, но точно "колеги" с БМВ-та да се клатиме така...Днес ми се видя нагла ситуацията!Карайки срещу мен, заобикалят кола, пускам един, двама и като се разсвирих на третиО с Е30 комби (не беше Пенчев
 ) ме гледа нагло и храни отвътре даже ми прави знаци с ръка и уста, че иска да го лапа, ама както и да е...побърза нещо, защо не ме изчака....!?
  ) ме гледа нагло и храни отвътре даже ми прави знаци с ръка и уста, че иска да го лапа, ама както и да е...побърза нещо, защо не ме изчака....!?  
 Извинявам се за отклонението в темата!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
- 

- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
 Аз едно не мога да разбера - как така всеки втори със страшен ентусиазъм скача на 2.8, а на всеки му свиди да си купи едни хубави маркови пружини, или един шпер диф? Прекалено много се умаловажава ролята на окачване, спирачки и диф, за сметка на големите двигатели. А това са уж автомобили тип "проекти". Нищо против, просто ми е интересен начина ви на мислене.
 Аз едно не мога да разбера - как така всеки втори със страшен ентусиазъм скача на 2.8, а на всеки му свиди да си купи едни хубави маркови пружини, или един шпер диф? Прекалено много се умаловажава ролята на окачване, спирачки и диф, за сметка на големите двигатели. А това са уж автомобили тип "проекти". Нищо против, просто ми е интересен начина ви на мислене.- DanielzZz
- старши ентусиаст
- 

- Кара: М4
20 годишни шперове,дето я заключат,я не ? Не,мерси ! Има си истински LSD-та за тая работа,пък който иска да си кара със "шпера".Който няма пари си кара заварката и има едно на ум.

- don't be
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Dirty M5 driveR написа::OT: Аз едно не мога да разбера - как така всеки втори със страшен ентусиазъм скача на 2.8, а на всеки му свиди да си купи едни хубави маркови пружини, или един шпер диф? Прекалено много се умаловажава ролята на окачване, спирачки и диф, за сметка на големите двигатели. А това са уж автомобили тип "проекти". Нищо против, просто ми е интересен начина ви на мислене.
Кое не разбираш от 4 билщайна 2-но действащи , предни пружини H&R , задните са сток / возя по 3 ма по някога.
Шпер , да заделил съм си 300 лв. сега в мен . но предпочитам да ги дам за мен на нова година
 . И без това колата ми изяде доста дискотеки и почивки , все пак съм студент
  . И без това колата ми изяде доста дискотеки и почивки , все пак съм студент  
За милиони-няма закони.
		- Пинтев
- младши ентусиаст
- 

- Кара: СамУет
И аз съм със заварен диф на мойта Е28 и мога да ви кажа че за зимата е много по-добре и по-фън.За човек който кара БМВ от 2-3 и повече години мисля че няма да има проблем с поднасянето 
Успех колега и няма страшно

Успех колега и няма страшно

- ръб
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E63 650i
дърти м5 драйвър, успех да накараш ис-ка или 20ка да подпуши гумите в завоя с 60-70  пък ако ще и цялата да е на пауърфлекс и хуз окачване (например)
 пък ако ще и цялата да е на пауърфлекс и хуз окачване (например)

пък ако ще и цялата да е на пауърфлекс и хуз окачване (например)
 пък ако ще и цялата да е на пауърфлекс и хуз окачване (например)- Maxmadness
- ентусиаст
- 

- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
 кури си шпер бе дъмми...
   кури си шпер бе дъмми..."The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

A.J DARKHOLME
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
- 

- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Е това вече е съвсем друг въпрос. Както и да е. Може да са 20 годишни шперове, но от гледна точка на безопасност не знам кой би препоръчал заварен диф за кола, ползваща се ежедневно. А така като гледам във форума се броят на пръсти хората, купили си чисто нов LSD.

Да се пребия или не за да спестя едни 300 400 лева. Ужас. По-зле сме и от голф форума.
После може да направиш и задно гърне от пожарогасител, за да се чува целия този power.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

После може да направиш и задно гърне от пожарогасител, за да се чува целия този power.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- ръб
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E63 650i
значи разбирам, че всички тук карата само с оригинални части по колите си и на всички им работят абс-ите и въздушните възглавници, всички карат с чисто нови гуми, всички имат катализатори, всички са минали преглед точка по точка и никой тук до сега не е карал никога пил ??
Аре не ми се слушат глупости. Не съм казал, че е най-правилно да си завариш дифа, но тя цялата ни е такава. Така че преди да се обвиняваме няма да е лошо да се погледнем сами
ако ще се нападаме така - за мен е по-добре да знам, че всичко вътре в дифа ми е залято със заварка освен короната и пиньона и няма как и кво да се строши да ми блокира дифа, щото и такива случаи съм виждал. Пък наще са по на 2о години.

Аре не ми се слушат глупости. Не съм казал, че е най-правилно да си завариш дифа, но тя цялата ни е такава. Така че преди да се обвиняваме няма да е лошо да се погледнем сами

ако ще се нападаме така - за мен е по-добре да знам, че всичко вътре в дифа ми е залято със заварка освен короната и пиньона и няма как и кво да се строши да ми блокира дифа, щото и такива случаи съм виждал. Пък наще са по на 2о години.
ръб написа:...
...

абе не беше ли ти този, дето така ревностно страдаше в темата за цигарите?
че ти било вредно за здравето като пуши някой около теб?
и в тая тема се изрепчваш и казваш "да се погледнем сами"?
не ти ли е леко неудобно да претендираш за вредата от цигарите, карайки из улиците със заварен диф?

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
значи разбирам, че всички тук карата само с оригинални части по колите си и на всички им работят абс-ите и въздушните възглавници, всички карат с чисто нови гуми, всички имат катализатори, всички са минали преглед точка по точка и никой тук до сега не е карал никога пил ??
Точно така(е,последното не толкова).Ако не можеш да си ги позволиш,има корса,фиеста,голф и т.н.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
- 

- Кара: М4
Да обобщим заварен диф+хубави зимни гуми = WIN

DanielzZz написа:Да обобщим заварен диф+хубави зимни гуми = WIN
Карал ли си читава кола с шпер и хубави зимни гуми, че така отсичаш ?
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- don't be
- младши ентусиаст
- 

- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Стига сте ми спорили в темата. Пишете си на лично . 
Каквото трябваше го разбрах , благодаря за което
			Каквото трябваше го разбрах , благодаря за което

За милиони-няма закони.

48 мнения
			 • Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4