Заварка на диференциал за зимата ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Re: Заварка на диференциал за зимата ???

Мнение от titto » 19 Дек 2012, 20:20

kokala написа:
titto написа:Ааа и като съм подкарал офтопик, ти минавал ли си днес към 17.00 по ул.Ив.Асен 2?Не, че едно магаре е Марко, ама да не си ми дошъл на тепсия, щото гледам, че си същия хуморист, като този дето реши, че ще ми кара в лентата...после що бега, незнам!? :roll: Не, че ще ми кажеш и да си минавал де.... :twisted:

Страшен си, ти и в лентата в която караш ли не им даваш да припарват? :shock: Иначе, не, от доста време не съм карал колата а и по улиците не правя изпълнения а и нямам достатъчно опит за такива прояви :mhihi: Принципно съм твърдо против такива тъпи изпълнения на оживени места.

:D :bchug:
Не, не съм лош, но точно "колеги" с БМВ-та да се клатиме така...Днес ми се видя нагла ситуацията!Карайки срещу мен, заобикалят кола, пускам един, двама и като се разсвирих на третиО с Е30 комби (не беше Пенчев :D ) ме гледа нагло и храни отвътре даже ми прави знаци с ръка и уста, че иска да го лапа, ама както и да е...побърза нещо, защо не ме изчака....!? :roll:
Извинявам се за отклонението в темата!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Дек 2012, 20:24

:OT: Аз едно не мога да разбера - как така всеки втори със страшен ентусиазъм скача на 2.8, а на всеки му свиди да си купи едни хубави маркови пружини, или един шпер диф? Прекалено много се умаловажава ролята на окачване, спирачки и диф, за сметка на големите двигатели. А това са уж автомобили тип "проекти". Нищо против, просто ми е интересен начина ви на мислене.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 19 Дек 2012, 20:54

20 годишни шперове,дето я заключат,я не ? Не,мерси ! Има си истински LSD-та за тая работа,пък който иска да си кара със "шпера".Който няма пари си кара заварката и има едно на ум.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 466,5 см3 на цилиндър
Мечтае да кара: Нормално

Мнение от don't be » 19 Дек 2012, 21:07

Dirty M5 driveR написа::OT: Аз едно не мога да разбера - как така всеки втори със страшен ентусиазъм скача на 2.8, а на всеки му свиди да си купи едни хубави маркови пружини, или един шпер диф? Прекалено много се умаловажава ролята на окачване, спирачки и диф, за сметка на големите двигатели. А това са уж автомобили тип "проекти". Нищо против, просто ми е интересен начина ви на мислене.

Кое не разбираш от 4 билщайна 2-но действащи , предни пружини H&R , задните са сток / возя по 3 ма по някога.
Шпер , да заделил съм си 300 лв. сега в мен . но предпочитам да ги дам за мен на нова година :winky: . И без това колата ми изяде доста дискотеки и почивки , все пак съм студент :mhihi:
За милиони-няма закони.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 19 Дек 2012, 21:09

И аз съм със заварен диф на мойта Е28 и мога да ви кажа че за зимата е много по-добре и по-фън.За човек който кара БМВ от 2-3 и повече години мисля че няма да има проблем с поднасянето
Успех колега и няма страшно :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 19 Дек 2012, 23:05

дърти м5 драйвър, успех да накараш ис-ка или 20ка да подпуши гумите в завоя с 60-70 ;) пък ако ще и цялата да е на пауърфлекс и хуз окачване (например)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 20 Дек 2012, 0:35

:dummy: кури си шпер бе дъмми...
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Дек 2012, 6:26

Е това вече е съвсем друг въпрос. Както и да е. Може да са 20 годишни шперове, но от гледна точка на безопасност не знам кой би препоръчал заварен диф за кола, ползваща се ежедневно. А така като гледам във форума се броят на пръсти хората, купили си чисто нов LSD.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 20 Дек 2012, 7:39

Да се пребия или не за да спестя едни 300 400 лева. Ужас. По-зле сме и от голф форума.
После може да направиш и задно гърне от пожарогасител, за да се чува целия този power.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 20 Дек 2012, 8:34

значи разбирам, че всички тук карата само с оригинални части по колите си и на всички им работят абс-ите и въздушните възглавници, всички карат с чисто нови гуми, всички имат катализатори, всички са минали преглед точка по точка и никой тук до сега не е карал никога пил ??

Аре не ми се слушат глупости. Не съм казал, че е най-правилно да си завариш дифа, но тя цялата ни е такава. Така че преди да се обвиняваме няма да е лошо да се погледнем сами ;)

ако ще се нападаме така - за мен е по-добре да знам, че всичко вътре в дифа ми е залято със заварка освен короната и пиньона и няма как и кво да се строши да ми блокира дифа, щото и такива случаи съм виждал. Пък наще са по на 2о години.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 20 Дек 2012, 8:43

ръб написа:...

Аре не ми се слушат глупости. Не съм казал, че е най-правилно да си завариш дифа, но тя цялата ни е такава. Така че преди да се обвиняваме няма да е лошо да се погледнем сами ;)
...

:OT:

абе не беше ли ти този, дето така ревностно страдаше в темата за цигарите?
че ти било вредно за здравето като пуши някой около теб?
и в тая тема се изрепчваш и казваш "да се погледнем сами"?
не ти ли е леко неудобно да претендираш за вредата от цигарите, карайки из улиците със заварен диф? :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi

Мнение от МИТАКА1654 » 20 Дек 2012, 9:23

значи разбирам, че всички тук карата само с оригинални части по колите си и на всички им работят абс-ите и въздушните възглавници, всички карат с чисто нови гуми, всички имат катализатори, всички са минали преглед точка по точка и никой тук до сега не е карал никога пил ??

Точно така(е,последното не толкова).Ако не можеш да си ги позволиш,има корса,фиеста,голф и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Дек 2012, 9:53

Да обобщим заварен диф+хубави зимни гуми = WIN

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 20 Дек 2012, 10:12

DanielzZz написа:Да обобщим заварен диф+хубави зимни гуми = WIN

Карал ли си читава кола с шпер и хубави зимни гуми, че така отсичаш ?
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 466,5 см3 на цилиндър
Мечтае да кара: Нормално

Мнение от don't be » 20 Дек 2012, 10:27

Стига сте ми спорили в темата. Пишете си на лично .

Каквото трябваше го разбрах , благодаря за което :yes:
За милиони-няма закони.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата