Пряк път от София за Бургас, но по Варненската "магистрала"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Re: Пряк път от София за Бургас, но по Варненската "магистра

Мнение от intention » 11 Дек 2012, 15:09

zlobicar написа:През Хаинбоаз ти е пътя от там излизаш на подбалканския преди сливен и по него до бургас.

+1
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 11 Дек 2012, 15:37

Ще мина през кръговите, покрай ОМВ-тата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 11 Дек 2012, 17:43

ka4i написа:Ще мина през кръговите, покрай ОМВ-тата.

Аз когато съм бил в твоя маршрут съм ползвал два варианта, без да претендирам че са възможно най добрите.

Тва е първия:
Изображение
След ОМВ-тата продължаваш напред, до следващия светофар (точно преди пътния възел). На светофара продължаваш напред и след моста правиш ЗАБРАНЕН ляв. Там са ти две табели - Център и Стара Загора, държиш дясната - Стара Загора. Там проблема е че могат да ти сложат палка, защото редовно вардят за забранения ляв...

Втория по който аз си минавах преди редовно е този:
Изображение
След ОМВ-тата продължаваш напред, до следващия светофар (точно преди пътния възел). На светофара правиш ляв, продължаваш нагоре по Мармарлийска, посока Център, след това свиваш в дясно по Козлодуй и само напред, докато излезеш на Хр.Ботев (100-200м. над Автогара Юг), където правиш отново десен и отново гледаш табелите за Стара Загора...

Като минеш вече пътния възел е лесно. На излизане имаш един Ромпетрол, продължаваш само напред. Минаваш отбивката за Дебелец, продължаваш си напред в посока Габрово/Ст.Загора, като отново гледаш вдясно отбивка с табела Ст.Загора (тя е първата след като минеш Дебелец), хващаш по нея и си караш вече по Хаинбоаз...
Изображение
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 12 Дек 2012, 23:47

+1 за Прохода на републиката.
Значи както ти го е описал колегата над мен е идеално, само ще уточня вече като излезеш от Търново, да гледаш за отбивка на пътя в дясно за СВИЛЕНГРАД. Не я пропускай, иначе заминаваш за Шипка.
Има си голяма табела СВИЛЕНГРАД. Изтървеш ли я, там е еднопосочно и няма обръщане.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 13 Дек 2012, 0:00

Свиленград ли е табелата..., може и да съм се объркал. Допреди няколко месеца служебно всеки ден ми се налагаше да пътувам към Дряново, Габрово и Трявна, че вече може да ми се преплитат нещата :D Както и да е, там отбивката за към Хаинбоаз я ад-нах, няа къде да се обърка, ако внимава :mhihi:
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

Предишна

Назад към Извън Темата